Ahoy Mahony
Beru to, že jsi tu nový a že jsi asi ještě neměl čas přečíst všechny příspěvky v diskuzi. Tak já ti to teda shrnu.
Původní databáze z kterých se začínalo při tomto bohulibém projektu měly původ všelijaký. Ale z něčeho se začít muselo. Jelikož je celý projekt nekomerční, závislý vyloženě na práci dobrovolných správců, je právě na vás z regionů, aby se tyto databáze zpřesňovaly a upravovaly. Pokud budeš ochotný zaměřit ve svém okolí nepřesné body a zašleš je přes žlutý zvoneček příslušnému správci, budeme rádi a určitě se v nejbližší době projeví náprava.
kontrola bodu POI
Diky za Tvoji iniciativu. Spravce aktualizuje svoje kategorie, pokud dostane upresnujici udaje od Vas uzivatelu. Nevim co jsi myslel tim, ze by jednou za 2 mesice mel aktualizovat svoji kategorii. Preci nemyslis, ze budeme objizdet vsechny POI a zjistovat jejich presnou polohu
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Baharis píše: Ahoy Mahony
Beru to, že jsi tu nový a že jsi asi ještě neměl čas přečíst všechny příspěvky v diskuzi. Tak já ti to teda shrnu.
Původní databáze z kterých se začínalo při tomto bohulibém projektu měly původ všelijaký. Ale z něčeho se začít muselo. Jelikož je celý projekt nekomerční, závislý vyloženě na práci dobrovolných správců, je právě na vás z regionů, aby se tyto databáze zpřesňovaly a upravovaly. Pokud budeš ochotný zaměřit ve svém okolí nepřesné body a zašleš je přes žlutý zvoneček příslušnému správci, budeme rádi a určitě se v nejbližší době projeví náprava.
To KFC jsem puvodne zakladal kdysi ja, podle seznamu KFC (jeste MCDONALDS a SHELL) a podle mapy.cz. Takze to opravdu nemusi sedet.
Po dohode s Baharis si to vzal pod sva kridla a ted je za to "bit" .
Je to opravdu projekt nadsencu, proto diky za vsechny dalsi udrzby bodu.
YAKUMO Delta 300 GPS --->YAKUMO Delta X ---> MIO P550m ---> Mio Explora K70
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)
TT 7 (do auta), SmartMaps (na kolo či pěšky), GCzII (Geocaching)