Nové radary v Praze
Zdravim. Asi jsem lama, ale nechapu rozdil mezi Sloucenymi CZ-Radar a Rucne sloucenymi CZ-Radary_vsechny v casti Slucovani kategorii. Ja sam jsem zatim nic neslucoval (jsem tu uplne novy, tak se rozkoukavam ), tak me to mate - kterou kategorii mam tedy pouzivat abych mel vsechny 3 skupiny radaru?
Diky moc za informaci
Diky moc za informaci
Je to úplně stejné, protože se ve slučování automaticky objeví kategorie, které mají alespoň ve třech případech na začátku stejný název (8 písmen) a já jsem dneska vytvořil novou kategorii radarů, tak se to tam objevilo.
Předtím to tam bylo ručně přidané, protože o to byl zájem - takže za chvíli tu ručně sloučenou skupinu odstraním... Pro ostatní - zkontrolujte si XML, jestli se tam tím nevyskytnou nějaké změny, já to už nemám čas otestovat.
Předtím to tam bylo ručně přidané, protože o to byl zájem - takže za chvíli tu ručně sloučenou skupinu odstraním... Pro ostatní - zkontrolujte si XML, jestli se tam tím nevyskytnou nějaké změny, já to už nemám čas otestovat.
Henry píše: Takže jsem doplnil [Yxx] do názvu položek u radarů a vytvořil novou kategorii CZ-Radary_usekove a přiřadil je Baharisovi. Takže můžete začít aktualizovat data...
Parada ... jdu napsat konverzni program pro Garmina.
Naposledy upravil(a) bloodik dne 27.5.2006, 22:25, celkem upraveno 1 x.
So long and thanks for all the fish ...
Garmin Colorado 300 | Garmin Nüvi 765T
Pokrocile ohybani POI dat pro Garmin -> radary.opevneni.cz ... jooo, byvavalo ...
Pokrocile ohybani POI dat pro Garmin -> radary.opevneni.cz ... jooo, byvavalo ...
Uff, uff ... takze kdo chce zkusit pouzit radarova data v (novych) Garminech necht zabrousi na Konvertor na adrese http://radary.opevneni.cz/
Konvertor zpracovává vezdejší radarová POI data. Rozdělí POI do jednotlivých kategorií podle rychlosti, zkontroluje a upraví duplicitní jména POI, přiřadí příslušné POI ikony a vypočítá vzdálenosti upozorňování podle dané rychlosti a požadovaného času upozorňení na jednotlivé typy radarů. Presnejsi popis pouziti naleznete u Konvertoru.
P.S. Je to alpha verze, takze urcite neni bez chyb. Nicmene zkousel jsem prekonvertovana data v Nüvi a funguji bez problemu. Kazdy radarovy POI ma ted zadanou rychlost i vzdalenost upozornovani. Pokud to nekdo zkusite, budu rad za feedback.
Konvertor zpracovává vezdejší radarová POI data. Rozdělí POI do jednotlivých kategorií podle rychlosti, zkontroluje a upraví duplicitní jména POI, přiřadí příslušné POI ikony a vypočítá vzdálenosti upozorňování podle dané rychlosti a požadovaného času upozorňení na jednotlivé typy radarů. Presnejsi popis pouziti naleznete u Konvertoru.
P.S. Je to alpha verze, takze urcite neni bez chyb. Nicmene zkousel jsem prekonvertovana data v Nüvi a funguji bez problemu. Kazdy radarovy POI ma ted zadanou rychlost i vzdalenost upozornovani. Pokud to nekdo zkusite, budu rad za feedback.
Jeste bych mel jeden navrh pro Henryho ... u vsech Mobilnich radaru nastavit jako Rychlost udaj 50km/h ... jak jsem si je projizdel, 95% je v obcich ci mestech, takze lze predpokladat, ze merena rychlost bude prave tech 50km/h ... vyjimka je pouze u dalnicnich radaru a ty jsou dle nazvu jasne identifikovatelne.
Na pripadnou nepresnost v defaultni 50km/h rychlosti mistni jiste upozorni.
I když tuto diskuzi z povzdálí sleduji, tento příspěvek mě nějak unikl a narazil jsem na něj zpětně, při procházení historie. Omlouvám se tudíž za nereagování.bloodik píše: Takze otazka na admina Radaru: muze se akce "prejmenovani vsech POI" (pridani [Xxx] na zacatek nazvu) spustit ?
Muzete pak pozadat prispevatele, aby, pokud mozno, doplnili rychlostni data u jednotlivych radaru?
P.S. ... pokud se Vam na tuto akci nedostava casu, nabizim "prevzeti" sekce Radary do spravy, treba docasne. (Tedy pokud bych dostal, jako "mistni novacek", duveru kolektivu )
No, "akce" je spuštěna a co se týká týká správy POI, to jsme zde vyřešili s Liborem 20.5. Já to předpokládám zdárně dotáhnu do 16.6. a pak se můžete domlouvat spolu. Jak jsem také napsal, pokud bude vůle, koncem září budu nachystaný je převzít nazpět. Ale není podmínkou.
GARMIN nüvi 670
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Taky si vezmu nějakou tu dovolenou, takže budu rád, pokud se s bloodikem budu moct domluvit, že to potom za mě na 14 dní vezme (počítám koncem srpna)
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
bloodik píše: Jeste bych mel jeden navrh pro Henryho ... u vsech Mobilnich radaru nastavit jako Rychlost udaj 50km/h ... ... vyjimka je pouze u dalnicnich radaru a ty jsou dle nazvu jasne identifikovatelne.
Hotovo, u všech nezadaných bylo nastavena "padesátka", u dálnic "stotřicítka"...
Henry píše: Hotovo, u všech nezadaných bylo nastavena "padesátka", u dálnic "stotřicítka"...
Zuppa ... snad s tim budou souhlasit i ostatni, byl to jen navrh ...
btw. nemate nekdo soubor z CheckPOIntu s alespon par body? CHtel bych nastudovat strukturu dat, ale nemuzu nikde zadny demo soubor najit (vse je placene) a PDAckem momentalne nedisponuji ... Dik.
libor_m píše: Taky si vezmu nějakou tu dovolenou, takže budu rád, pokud se s bloodikem budu moct domluvit, že to potom za mě na 14 dní vezme (počítám koncem srpna)
Posledni 2, 3 dny v srpnu sice (taky) hlidam deti, ale ono to pude a ne, ze ne ...
O 20 km/h mimo obec, v obci se to nastavuje "jen" o 10 km/h nad limit - to vím naprosto přesně a taky jezdím v obci rychlostí 59 km/h podle TomToma Jinak ta rychlost tam je pro budoucí rozdělení pro CheckPoint - normálně se tato informace nezobrazuje a je třeba, aby všichni co tyto radary přidávali (a zároveň se nejednalo o padesátku resp. stotřicítku na dálnici), aby tuto věc nahlasili správci...