Nazdárek, mám TT 730 a ulomil se mi kabel z minijack konektoru od TMC antény.
Potřebuji novou anténu a nemohu ji nikde sehnat, poradíte kde by se dala v Prazea okolí koupit?
Prý ta anténa přes USB musí mít jinou nabíječku, tak asi bude lepší ta na minijack konektor.
Anténa TMC pro TT 730
Anténa TMC pro TT 730
TT Carminat NC 8.842, Europe 950.6493,SDHC-Kingston 8GB Class 10
Re: Anténa TMC pro TT 730
Doporučuji zadat do vyhledávače, ty lenochu...a není to minijack, ale konektor, konektor typu "jack" vypadá jinak...Podívej se na stránky www.alza.cz atd...
Tam i jinde jsem hledal, ale nikde neni napsáno že je určen i pro 730, je tam toho napsáno spoustu, třeba Kompatibilita:
TomTom GO 510, GO 520, GO 710, GO 720, GO 910, One third edition nebo Kompatibilita:
TomTom One, XL.
Nevím, bude to fungovat?
Na TT jsem našel tohle http://www.tomtom.com/products/accessor ... ategory=14, ale nebude problém s nabíječkou? Dočetl jsem se tady, že musí být jiná?
Tak vám nevím co koupit.
TomTom GO 510, GO 520, GO 710, GO 720, GO 910, One third edition nebo Kompatibilita:
TomTom One, XL.
Nevím, bude to fungovat?
Na TT jsem našel tohle http://www.tomtom.com/products/accessor ... ategory=14, ale nebude problém s nabíječkou? Dočetl jsem se tady, že musí být jiná?
Tak vám nevím co koupit.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Pro 730 jsou již standadně předpokládány USB, starší (taková kombinace jack s cinchem) však fungují také. Je tu o tom celé vlákno, jaké verze (vajíčka) jsou lepší, které horší. Doporučuji použít vyhledávání s heslem "přijímač TMC".
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Díky, asi budu muset koupit tu USB verzi, snad nebude problem s tím napájením.
Jen mě mrzí, že budu muset předělat antenu ve voze, mám ji zapojenou na radiovou antenu, kvůli přijmu.
Jen mě mrzí, že budu muset předělat antenu ve voze, mám ji zapojenou na radiovou antenu, kvůli přijmu.
Vyzkoušel jsem obě, a funkcionalita bez problémů a použil jsem nabíječku, kterou mám originál k 730, žádnou jsem dokupovat nemusel...