RDS-TMC přijímač
Re: RDS-TMC přijímač
Ale počítám blbosti Ti to ukazuje jako mě? Jinak jakou máš naladěnou frekvenci na TMC?
V Praze zásadně 92,6 Reginu, protože jen při té je těch blbostí nejméně....a mimo nechávám automaticky....
Tak ja dneska zkusim jezdit jen na Reginu... Neni mozny, ze by v Kobylisích, Holesovich a Modranech neco delali se signalem? Jelikoz dneska jsem jel se Smichova a signal do 1 minuty opet jako rano z Kobylis (dneska super, včera 12 minut)... Ale to je asi kravina, si myslim, ale napadlo me to... Zítra zkusím z Modřan a dám vědět...
Je to možné, údržba se dělá u všeho. I u mobilních sítí, takže i u vysílačů.....
mně asi před pulrokem-rokem příjmač nebo kontakt odešel.. přiznám se, že mi vůbec nechybí. Spolehnutí na to bylo u nás nulové viz jiná vlákna
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Zase 12 minut, uz to nebudu resit, stejne TMC hazi kraviny, dneska uzavreny tunel, pritom krasne prujezdny!!
Já nevím, ale něco máš špatně, nikdy se mi TMC-RDS nenačítalo takhle dlouho....
Mě RDS-TMC nabíhá do minuty a to jak u nás tak i kdekoliv v západní evropě
Používám RDS-TMC přijímač antenu v.4V00.013 na TT GO 910, NC 9.205 - perfektně!
Všechno mě ukradli, nebo jsem to ztratil...
mám tomtom GO 930 Traffic a zřejmě se mě někde překlesal kabel u RDS-TMC přijímače, který jsem strkal do extra zásuvky na 930 určené jen za tímto účelem... Koukám po náhradním a na webu tomtoma nabízejí ve slevě nový RDS-TMC, ale má na konci mini USB... a já tomtoma přes miniUSB v autě nabíjím přes zapalovač... dá se to nějak propojit s nabíječkou? ještě jsem viděl na stránkách tomtoma kombinovanou nabíječku-RDS-TMC příjímač, ale ve specifikacích tam GO 930ka uvedena není
má někdo nějaké zkušenosti? případně kde koupit nejlevněji fuknční náhradní RDS TMC pro GO 930?
má někdo nějaké zkušenosti? případně kde koupit nejlevněji fuknční náhradní RDS TMC pro GO 930?
Kdyby jsi četl, tak by jsi zjistil, že se sice liší, ale lze ho bez problémů použít. Mohu vysvětlit, protože mám oba. U prvního se mi zpřelámal drátek, tak jsem koupil druhý, a už delší dobu občas zablbne. A zde na fóru jsem od jednoho kolegy koupil RDS-TMC na usb. Abych to nemusel vysvětlovat, tak přidávám obrázek s popisem
tak do toho kabelu asi půjdu... dám na zkušenosti uživatelů, zajímavé je, že na podpoře Tomtoma vám řeknou, že to fungovat nebude a když zavoláte např. do GPS centra tak vám také řeknou, že to fungovat nebude....
Již přestal fungovat starý, tak letěl do šuplíku, a nyní používám(cca tři měsíce) ten USB a naprostá spokojenost...
Jen upozorňuji : musí být stále zapnutá dobíječka - jakmile ji vyndáš, odpojí se RDS-TMC...
Funguje mi bez problémů na mém zařízení - je v podpisu...
Jen upozorňuji : musí být stále zapnutá dobíječka - jakmile ji vyndáš, odpojí se RDS-TMC...
Funguje mi bez problémů na mém zařízení - je v podpisu...
na Alza mají v nabídce malinko jinak vypadající kabel s RDS TMC, snad by neměl být rozdíl? V popisu podporovaných zařízení Go 930 není....
- Přílohy
-
- ImgW.jpg (5.89 KiB) Zobrazeno 19544 x
Tak to fakt nevím..Chtělo by to od někoho, kdo ho má, zapůjčit a vyzkoušet...