Hlas 2
Hlas 2
Mám 14 dní nainstalovaného TomToma Mobile v MDA Vario (verze 5.100) a nedaří se mi rozchodit hlas (Miloslava), kterého jsem si stáhnul přesně dle popisu ze stránek www.tomtom.com do mého MDA (tj. dva soubory data 41.* do adresáře TomTom). Když pak chci ve spuštěné aplikaci v nastavení hlas spustit, píše mi to hlášku "Nevybrali jste žádný použitelný hlas" a tváří se to , jako kdyby tam nic nebylo. Jinak vše běží O.K. (včetně stáhnutých BZ). Poradí někdo, kdo s tímto také bojoval nebo popř. kde to najdu?
Díky za tip, já to mám uloženo skoro stejně, tj. Program Files\Navigator\data41.* , ale přesto všechno se to nedaří spustit. Zkoušel jsem i vytvořit zmíněný adresář \voices a vytvořit tak úplně stejnou cestu, jako má Baharis (Program Files\Navigator\voices\data41.*), ale přesto všechno se to nedaří spustit. Zřejmě někde v programu bude nastavena špatná cesta k adresáři, ve kterém je audio uloženo, ale s tím už si nevím rady.
Postup pro hlasy:svhn píše: Mám stejný problém. Tom tom se mnou nemluví. Kde se dají stáhnout soubory pro zvuk? Ve složce Voice mám jen jeden soubor 72B a jak tady čtu tak to nestačí
- hlasy patří také do adresáře "My documents\Tomtom" (pozor, nahrat hlasy bez adresáře s názvem "voices", prostě tam hoď jen samotné soubory z něj!)
http://rapidshare.de/files/23772593/voi ... o.zip.html
Tak jsem vložil oba zmíněné soubory data41.* přímo do adresáře TomTom (bez meziadresáře voices), kde se nachází i soubor CurrentMap.dat a TT stále trucuje a nemluví se mnou Ve spuštěné aplikaci TT v nastavení v položce vyberte hlas se zobrazuje jen šedivý obrázek pana Miloslava a instrukce" Instalovat z CD-ROM nebo načíst z www.tomtom.com". Takže zádrhel bude asi někde jinde, nemůže to bít třeba verzí TT (mám 5.100) nebo to v aplikaci nějak špatně spouštím?
No ja neviem... ja mam hlasy normalne na karte v adresari voices a Miloslav funguje. Je ale pravda, ze po instalacii som ho tam nemal, tak som ho tam pridal z TT5. A v pohode.
V adresari MyDocuments\TomTom nemám nič
V adresári Program Files\Navigator\voices mám iba collected.ini
A fungujú mi všetky hlasy.
V adresari MyDocuments\TomTom nemám nič
V adresári Program Files\Navigator\voices mám iba collected.ini
A fungujú mi všetky hlasy.
hlas
Já ale mám ve solžce voices jen jeden soubor s názvem collected o velikosti 72B. Nic víc a ať to zkopíruju kamkoliv do tomtom hlásí mi to že nemám žádný použitelný hlas.
Acer 35N
Zdravím všechny lidi kteří chodí na DF předávat zkušenost. Předem díky za pomoc
Zdravím všechny lidi kteří chodí na DF předávat zkušenost. Předem díky za pomoc