POI.cz a prohlížeč Opera
POI.cz a prohlížeč Opera
Když se pokusím přihlásit z Opery, tak mě to přihlásí a při pokusu zobrazit další stránku (nebo po timeout to udělá zobrazení fóra), tak jsem odhlášený.
Když to samé udělám z Firefoxu, vše funguje.
OS Ubuntu 10.04, ale dělalo to i na Ubuntu 9. Občas v Opeře nešlo otevřít víc panelů pro stahování.
Je potřeba něco jinak přenastavit? Když dám v Opeře identifikovat jako Firefox, problém zůstává - po přihlášení mě to hned odhlásí. Není to něco nového, dělá to už tak měsíc dva, ale jelikož v minulosti se problém sám odstranil, tak jsem to neřešil a počkal. Ale teď už mi to trochu komplikuje přístup...
Když to samé udělám z Firefoxu, vše funguje.
OS Ubuntu 10.04, ale dělalo to i na Ubuntu 9. Občas v Opeře nešlo otevřít víc panelů pro stahování.
Je potřeba něco jinak přenastavit? Když dám v Opeře identifikovat jako Firefox, problém zůstává - po přihlášení mě to hned odhlásí. Není to něco nového, dělá to už tak měsíc dva, ale jelikož v minulosti se problém sám odstranil, tak jsem to neřešil a počkal. Ale teď už mi to trochu komplikuje přístup...
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: POI.cz a prohlížeč Opera
Pamatuji si, že kdysi Henry psal, že Opera trochu zlobí. Nepamatuji v jaké souvislosti.
Ale měl jsem obdobný problém s Firefoxem i IE na jiném fóru a pomohlo vymazání cookies. Netvrdím, že je to stejný problém.
Ale měl jsem obdobný problém s Firefoxem i IE na jiném fóru a pomohlo vymazání cookies. Netvrdím, že je to stejný problém.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Díky za tip - pomohlo to!
Vymazal jsem cookies z poi.cz a http://www.poi.cz a už to šlape.
Instaloval jsem novou verzi opery a novou instalaci na čistý HDD (uprgade OS se nezdařil, takže znovu od nuly), takže jsem přetáhl starý profil Opery (abych nepřišel o nastavení) a tím jsem do nové opery dal old cookies a už to bylo.
Ted je mi to jasné, ale ještě před hodinou jsem klikal a nastavoval úplně všechno a furt nic. Jak prosté
Díky!
Vymazal jsem cookies z poi.cz a http://www.poi.cz a už to šlape.
Instaloval jsem novou verzi opery a novou instalaci na čistý HDD (uprgade OS se nezdařil, takže znovu od nuly), takže jsem přetáhl starý profil Opery (abych nepřišel o nastavení) a tím jsem do nové opery dal old cookies a už to bylo.
Ted je mi to jasné, ale ještě před hodinou jsem klikal a nastavoval úplně všechno a furt nic. Jak prosté
Díky!
Ehmm, opět něco, co v Opeře (nebo spíš u mě) nefunguje.
Když chci stahovat poi, tak si je otevřu v dalším panelu (jsem prostě na hlavní stránce a poi co mě zajímají si otevřu v dalších panelech, pak postupně zavírám a před zavřením jsem ukládal). Dřív to fungovalo, mohl jsem mít takhle X panelů za sebou a pak jen klikat a ukládat. Teď mi to hlásí "Nemáte oprávnění stahovat body" ? Je to záměr nebo chyba?
Když chci stahovat poi, tak si je otevřu v dalším panelu (jsem prostě na hlavní stránce a poi co mě zajímají si otevřu v dalších panelech, pak postupně zavírám a před zavřením jsem ukládal). Dřív to fungovalo, mohl jsem mít takhle X panelů za sebou a pak jen klikat a ukládat. Teď mi to hlásí "Nemáte oprávnění stahovat body" ? Je to záměr nebo chyba?
Kliknu na stahnout OV2 soubory a taky nemam opravneni. Takze je to veci serveru a mozna verze Opery 10.61
LOOX + BT GPS + TT 7.910
Potvrzuji, Firefox a více panelů bez problémů, Opera 10.61 nemáte oprávnění stahovat body.
Já s Operou v pohodě, 10.61...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
SUper, takže to není obecná chyba. O to hůř se to bude hledat. Počkám na 10.62, snad se stane zázrak.
Teď jsem nainstaloval USB verzi, tj. nová instalace, úplně čistý profil. A dělá to stejně.
Jediné, co se odstranilo, že konečně mi funguje hlávesa háček, čárka pro psaní diakritiky. Jsou věci mezi nebem a Operou...
Jediné, co se odstranilo, že konečně mi funguje hlávesa háček, čárka pro psaní diakritiky. Jsou věci mezi nebem a Operou...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Dovolím si upozornit na toto
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=827
Není to obdobná chybka?
http://www.poi.cz/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=827
Není to obdobná chybka?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
19 stran dnes nezvládnu, dělal jsem z OSB desek podlahu a jsem hotový. Zkusím ten firewall, jak se píše na první straně, ale až jindy.
Problém "nemáte oprávnění stahovat soubory" při otevření více listů na stahování se mně již Opeře 11.00 nezobrazuje. Nevím kde byla chyba, mám stejnou instalaci OS jako jsem měl, žádné nastavení jsem neměnil, jen postupně časem zkoušel, jestli to jde nebo ne.
Jde to, vracím se na tento server
Jde to, vracím se na tento server