Radary v menu webu
Radary v menu webu
Chci se zeptat, z jakého zdroje je sestavena databáze radarů, které stáhnu z položky menu Radary (spodní menu: Radary - Zobrazení - Nástroje - Autorizace - Slučování kategorií) a jak je databáze aktuální?
Re: Radary v menu webu
Z jakého zdroje ?? Děláš si srandu ?? Máš pocit, že někde něco krademe ?? Jsou generovány z této stránky. Odkud jinud ??
Zdrojem jsou všichni, kteří sem nějaký radar oznámí. Pokud o nějakém víš, můžeš být zdrojem i ty.
Garmin nüvi 56 Lifetime
Octavia 1.8T 110kW
Octavia 1.8T 110kW
Blbě jsem se vyjádřil, ale i tak si můžete někteří nechat svoje invektiva! Je obsahově rozdíl mezi Radary v menu a radary, které najdu dole mezi ostatními body zájmu (ty s ikonami)?
-
Ahoj,
stáhnul jsem si diskutovanou databázi radarů pro svoji Garmin navigaci.
Dotaz: Co znamenají skupiny souborů M30-M130, S30-S90, U30-U100?
Resp, jaký je rozdíl mezi M-S-U?
děkuji,
Patrik
stáhnul jsem si diskutovanou databázi radarů pro svoji Garmin navigaci.
Dotaz: Co znamenají skupiny souborů M30-M130, S30-S90, U30-U100?
Resp, jaký je rozdíl mezi M-S-U?
děkuji,
Patrik
Mobilní - Stacionární - Úsekové, číslo znamená rychlost kterou ten radar hlídá.
"Mobilní" je stanoviště, kde měří laserovou pistolí nebo Ramerem na trojnožce. Resp. měřili, dnes si povětšinou vozí zadek v radarových oktávkách, a to se už z principu nedá do navigací zadat.
"Stacionární" jsou buď "krabice" po straně cesty nebo indukční smyčky ve vozovce a kamery na sloupu. Druhý typ bývá někde jako součást úsekového měření (začátek) nebo kontroly průjezdu na červenou (semafory na křižovatkách).
"Mobilní" je stanoviště, kde měří laserovou pistolí nebo Ramerem na trojnožce. Resp. měřili, dnes si povětšinou vozí zadek v radarových oktávkách, a to se už z principu nedá do navigací zadat.
"Stacionární" jsou buď "krabice" po straně cesty nebo indukční smyčky ve vozovce a kamery na sloupu. Druhý typ bývá někde jako součást úsekového měření (začátek) nebo kontroly průjezdu na červenou (semafory na křižovatkách).