Beru zpět - už tase nekomunikuje - mail z minulého týdne o tom, že se ze stránek www.dopravniinfo.cz "ztratilo" číslo pro dopravní zpravodaje, že tyto stránky prakticky pouze vyjímečně nezobrazují na mapě dopravních omezení nápis "Služba není dostupná" nikdo nereagoval.Tonny píše:Tak se asi v JSDI něco pohlo kladným směrem.
Aktuálně komunikuji e-mailem s panem - viz zkopírovaný podpis:
Ctirad Weissmann, vedoucí Národního dopravního informačního centra, Ředitelství silnic a dálnic ČR, Slovenská 1142/7 Ostrava, tel: 596 663 578, 602 589 861, ctirad.weissmann@rsd.cz
Tento pán mi odpověděl na mé dotazy, na mou poznámku k ing. Zvárovi uvedl, že jako koordinátor už nepracuje.
Cítím znatelný posun v komunikaci v kladném smyslu, doporučuji těm, kdo mají zájem na správné funkci RDS TMC na tento e-mail oznamovat veškerá chybná zobrazení.
Aktuálně stále probíráme, proč se mi na velikonoční pondělí nezobrazila uzavírka na I/55 Kunovice - Uh. OSTROH a proč je ta to uzavírka na http://www.dopravniinfo.cz zobrazena jen při detailním pohledu na Zlínský kraj.
Ať si mne klidně zařadí coby "notorického stěžovatele" - ale každou chybu RDS TMC tam budu hlásit a budu žádat odpověď. Tento úřad žije i z mých daní a chci vědět, proč tak významnou uzavírku neumí RDS TMC v navi zobrazit.
Mám pocit, čím dál silnější, že tento úřad je opravdu ÚŘAD se vším, co k tomu patří.
Poznámka:
Fascinuje mi, když se na tabuli na D2 ve směru na Břeclav dočtu, že Slovensko 9 min, ale hlášení o tom, že na I/55 je nehoda a že by bylo vhodné sjet na sjezdu Podivín tam dát neumí. Na co ty kamery a cedule mají???
A proč na konkretní dotaz neodpovídají????
Asi se dotážu přímo na ŘSD, pod které tento úřad spadá...