Garmin Nuvi 755T
Moderátor: freewall
Garmin Nuvi 755T
Nemáte někdo zkušenosti s touhle mašinkou? Dlouho jsem hledal na netu, nenašel jsem žádnou uživatelskou recenzi - uvažuji do budoucna o 755T, 765T nebo 775T. Na path.cz jsem se dočetl o problémech s 765T - zamrzání, vypínání atd. atd. - tak tu škrtám, 775 by měla být špička, ikdyž zvuk hands free jsem někde četl dost bídný, takže hands free oželím a vzhledem i k cenovému rozdílu tak docházím k 755T. Pak zřejmě v bazaru nabídnu svoji c510dx
Takže pokud někdo slyšel nějakou chválu nebo výtky na 755T, tak sem s tím
Díky
Takže pokud někdo slyšel nějakou chválu nebo výtky na 755T, tak sem s tím
Díky
- Přílohy
-
- nuvi-755t.jpg (30.39 KiB) Zobrazeno 4023 x
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Re: Garmin Nuvi 755T
Mám 765T a nemohu si zatím stěžovat. Ze začátku zamrzala, vypínala se, ale především pokud jsme chtěl používat mobilní telefon. Až později jsem zjistil, že není kompaktibilní. Tak jsem vypnul Bluetooth a jsem v pohodě. Jde jen o to, že zatím každých 14 dnů zjišťuji vydané aktualizace a aktualizuji. 765 jsem zakoupil za nějakých 8.770 s DPH přes net.
Díky za info, on je problém sehnat nějaké uživatelské informace - samostatné vlákno je jen na 765 na path.cz a jak jsem psal - z toho na mne šla hrůza, protože mám "stařičkou c510dx" a v podstatě jsem neměl sebemenší problém, takže když jsem to všechno četl, tak mne počáteční nadšení opustilo, ale pořád jsem z téhle řady nadšen - tedy aspoň teoreticky , v každém případě do jednoho z těch 3 typů výhledově půjdu
Sygic, TT One mobile
Zdravím, pořídil jsem si taka tuhle navigaci a chtěl bych se zeptat jak je to s tím naváděním do pruhů. Funguje to i u nás nebo jen venku? Stejně tak 3D zobrazování...mají se zobrazovat budovy a podobně. Díky
Budovy jsem objevil v Práglu (Muzeum, tančící dům a jiné), křižovatky snad u nás ani nejsou, pruhy se mi zobrazují pouze v okénku vlevo nahoře jako šipky, ale pouze při zapnuté Evropě. Atlas Čech to asi ani neumí.
Tak jsem si konečně pořídil 755T, jsem z ní nadšen. Oproti tomu co jsem měl (C510dx) je to skok o x tříd výš - už jen zobrazování krásně plynulé, bez vykousnutého záhybu zatáčky, 3D a pruhy zatím nevyzkoušeno, ale už tady "voprubovali" kolegové přede mnou. Teď se snažím přijít na kloub "Driving challenge" v EcoRoute a jeho praktické využití (máte zkušenost?). V manuálu o tom není zmínka, protože to je v rámci upgradu firmwaru. Prostě jsem si udělal radůstku
Sygic, TT One mobile
Předpokládám, že EcoRoute je podobné i u 765T, se kterou mám zkušenost.
1. Překlad textů v obrazovkách je asi chybný, nebot v nápovědě se píše o milích na galon a v obrazovce už o litrech na kilometr. Když pominu jednotky, tak jde o vzdálenost na spotřebu dle nápovědy, nebo o spotřebu na vzdálenost?
2. Nepodařilo si mi nastavit parametry tak, aby to něco smysluplného vypočítalo.
3. Dále jsem nepochopil usporu v litrech ve meste a na dalnici. Misto o usporu má snad jít o zvýšení spotřeby, ne?
Takže po týdnu laborování jsem funkci vypnul. Snad ve foru někdo poradí, jak to používat, já na to nepřišel.
1. Překlad textů v obrazovkách je asi chybný, nebot v nápovědě se píše o milích na galon a v obrazovce už o litrech na kilometr. Když pominu jednotky, tak jde o vzdálenost na spotřebu dle nápovědy, nebo o spotřebu na vzdálenost?
2. Nepodařilo si mi nastavit parametry tak, aby to něco smysluplného vypočítalo.
3. Dále jsem nepochopil usporu v litrech ve meste a na dalnici. Misto o usporu má snad jít o zvýšení spotřeby, ne?
Takže po týdnu laborování jsem funkci vypnul. Snad ve foru někdo poradí, jak to používat, já na to nepřišel.
Garmin nüvi 3790T - minulost
Garmin nüvi 765T - minulost
"3. Dále jsem nepochopil usporu v litrech ve meste a na dalnici. Misto o usporu má snad jít o zvýšení spotřeby, ne?"..... to je chyba překladu, tam by se měla vložit přepokládaná spotřeba ve městě a na dálnici - pak ti to ukáže, spočte, nějaká rozumná čísla, jinak jsou to hrozná haunumera ))
Sygic, TT One mobile
...akorát mě sejří to zabarvení ikon bodů - už jsem tu někde kdysi četl, že to řešili myslím právě majitelé 765-tek.... prostě všechny mají takový fialový nádech, dost málo průhledný, takže prakticky není poznat co je to za bod. Musím najít to vlákno, jak se to dořešilo... pokud tedy vůbec. Ale možná by to mohla být k zamyšlení pro zdejší ikony, protože jak je vidět není to problém jednoho přístroje ale celé řady....., nevím
Sygic, TT One mobile
Hmm, překlad celé sekce EcoRoute stojí tedy za starou belu. Jdu pohledat přepnutí do angličtiny, ach jo.
Garmin nüvi 3790T - minulost
No ted už to ukazuje rozumné údaje - spotřebováno 1,9 litru, ujeto 26,4km, průměr.spotřeba 7,1litru, náklady 56,90 Kč, vyprodukovaný uhlík 4.38kg - ten uhlík je asi nejdůležitější
Sygic, TT One mobile
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
S čím to jezdíš , respektive co jsi tam nastavil. 26km a přes 4 kila uhlíku
ze 2 litrů benzínu 4 kila uhlíku, něco jako zákon o zachování hmoty asi nefunguje.
ze 2 litrů benzínu 4 kila uhlíku, něco jako zákon o zachování hmoty asi nefunguje.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
OT64......malinké , co mi to napsalo, to jsem opsal
Sygic, TT One mobile
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Trochu jsem to tu pročistil a reklamační problémy přesunul SEM
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android