Paměťové SD a SDHC karty pro Nuvi
Moderátor: freewall
Re: Paměťové SD a SDHC karty pro Nuvi
Nüvi 200 - take v poho 4GB SDHC Kingston
-- Pozor! - otevřen nový obchod: http://www.domacitechnika.cz/
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Prodej GPS: http://www.domacitechnika.cz/index.php? ... e:navigace
Dal jsem na vás a musím poděkovat - Nuvi 200 + 4GB SDHC Kingston - běhá zcela bez problémů, díky uvolnění vnitřní paměti Garmina to bez problémů spočítá trasu Brno - Split (což je přes Maďarsko skoro 900 km), což se mu předtím moc nechtělo
Ahoj všem
Mám jeden dotaz na který jsem zatím nenašel odpověď. Dostal se mě do rukou nuvi 200 a doinstaloval jsem na něj mapy. Do interní paměti šla ČR + adresy a na kartu jsem nahrál částečmě Garmin City Navigator Europe NT 2010. Ale v zařízení vidím jen ty co jsou v interní paměti a tu Evropu na kartě nevidím Stejný postup u nuvi 760 funguje OK. Napadá někoho kde dělám chybu? Každý nápad a rada je vítána.
P.S. Karta je normálně po připojení k PC vidět a instaloval jsem to na ní přímo v zařízení (ne ve čtečce). Mapy jsou odemčené pro danný přístroj.
Mám jeden dotaz na který jsem zatím nenašel odpověď. Dostal se mě do rukou nuvi 200 a doinstaloval jsem na něj mapy. Do interní paměti šla ČR + adresy a na kartu jsem nahrál částečmě Garmin City Navigator Europe NT 2010. Ale v zařízení vidím jen ty co jsou v interní paměti a tu Evropu na kartě nevidím Stejný postup u nuvi 760 funguje OK. Napadá někoho kde dělám chybu? Každý nápad a rada je vítána.
P.S. Karta je normálně po připojení k PC vidět a instaloval jsem to na ní přímo v zařízení (ne ve čtečce). Mapy jsou odemčené pro danný přístroj.
Mapa CN 2010 je zřejmě odemčená pro tu 760-tku. Nepíšeš jestli ta karta není třeba SDHC a tu třeba dvoustovka nemusí umět přečíst
Po přečtení P.S. tedy nevím - jinak nedávej stejné dotazy do více vláken. Dík
Po přečtení P.S. tedy nevím - jinak nedávej stejné dotazy do více vláken. Dík
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Nuvi 200 SDHC kartu, v mém případě 4GB Kingston (nebo padělek tohoto názvu) přečte bezproblému. Ale je to nějaká novější 200, která standardně má 1GB interní paměti. Kromě toho je možný, že SDHC umí/neumí podle verze fiemware, matně si vzpomínám že jsem to někde četl.
Pravda... také aspoň zpočátku zavedení SDHC bylo doporučování vyzkoušet, zda zařízení jí přečte
Sygic, TT One mobile
NUVI 760 A-DATA 4GB SDHC Class 6 nejde ani za boha zkoušené ruzne formáty i přes SDFormatter V2.0 a ani ťuk.
SanDisk Ultra SDHC (15MB/s) 4GB bez problému na 660FM a na 670EURO taky.......
Garmin Nüvi 670FM - Atlas CZ 8NT, Topo CZ3, Adresy CR1, CNE NT 2010.10 Central & East