Všem majitelům 760-tky v záruce
Moderátor: freewall
Re: Všem majitelům 760-tky v záruce
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Zdravím, tak jsem dnes odnesl také navigaci na reklamaci. Tak jsem zvědav, jak to dopadne.
Když budeš tvrdej a neustoupíš, tak určitě dobře
Sygic, TT One mobile
Dám potom vědět, jak jsem dopadl.
Zdravím, tak jsem včera byl pro reklamovanou navigaci a jaké bylo moje příjemné překvapení v podobě nové navigace Garmin 765T včetně nejnovějším map. Takže super a děkuji za toto téma, díky němu jsem držitelem nové navigace.
Sygic, TT One mobile
Není zač...MartinPM píše:Zdravím, tak jsem včera byl pro reklamovanou navigaci a jaké bylo moje příjemné překvapení v podobě nové navigace Garmin 765T včetně nejnovějším map. Takže super a děkuji za toto téma, díky němu jsem držitelem nové navigace.
A to je tady pár lidí, co mně chtely ukamenovat (teda né tady ale na path.cz) Asi vosí hnízdo...
Garmin
Vážení kolegové a majitelé Nuvi 760,
tak to funguje a na první pokus jsem reklamoval 760-ku a dnes jsem si odnesl novou 765-ku, tak ji rychle otestuji.
Doplňuji:
Stálo to za to reklamovat.
tak to funguje a na první pokus jsem reklamoval 760-ku a dnes jsem si odnesl novou 765-ku, tak ji rychle otestuji.
Doplňuji:
Stálo to za to reklamovat.
Co když firma, která mi navigaci 760 prodala už neexistuje, kde mám reklamovat? Můžu u Garmina?
Zdravim
Jsem asi jedinej uzivatel 760tky kteremu ji nezreklamovali , 3x poslali jinou 760ku a po 4 napsali , cituji presne :
Přístroj testovan vše OK. Zmena hodnot souradnic v radu jednotek je zpusobena nepresnosti systemu GPS a jako takova je v poradku . Neplynulost pohybu sipky po displeji je zpusobena pouzitim vektorovych mapovych podkladu a je take v poradku .
Na navigaci je najeta jedna trasa Praha Ostrava a zpet. To je jejich super testovani.
Neda se nic delat budu muset pouzivat navigaci na kterou neni spolehnuti
Jsem asi jedinej uzivatel 760tky kteremu ji nezreklamovali , 3x poslali jinou 760ku a po 4 napsali , cituji presne :
Přístroj testovan vše OK. Zmena hodnot souradnic v radu jednotek je zpusobena nepresnosti systemu GPS a jako takova je v poradku . Neplynulost pohybu sipky po displeji je zpusobena pouzitim vektorovych mapovych podkladu a je take v poradku .
Na navigaci je najeta jedna trasa Praha Ostrava a zpet. To je jejich super testovani.
Neda se nic delat budu muset pouzivat navigaci na kterou neni spolehnuti
cus, tak uz mam tez 765
super, jsem rád, že se to nakonec povedlo
a nevěřílkové ať si ji ( tu 760-tku) klidně chválí
a nevěřílkové ať si ji ( tu 760-tku) klidně chválí
Garmin