Garmin 200 - prosím o pomoc brečím a nevím si rady
Moderátor: freewall
Re: Ztráta karty - pomoc
potřeboval bych mapy východní evropy jde to?
Re: Garmin 200 - prosím o pomoc brečím a nevím si rady
Určitě! Tady si vybereš, co hrdlo ráčí:
http://www.garmin.cz/index.php?section= ... y_automapy
http://www.garmin.cz/index.php?section= ... y_automapy
GARMIN nüvi 670
Garmin nuvi 200 - nejde zapnout
Zdravím,
pod stromeček jsem zakoupil garmin nuvi 200, zaregistroval jsem a aktualizoval software.
Včera jsem ji vzal na projížďku, večer mi začal blikat displej a byla vybita tak jsem ji připojil na USB u PC a navigace zhasla a byl černy displej myslel jsem, že je vybita tak jsem ji nechal přes noc na PC a ráno už vůbec nenaběhla. Displej se ani nerozsvítí. Zkoušel jsem nabíjet přes adapter v autě a také nic. Nepomohl ani reset. Nevíte náhod prosím co s tím? Setkal se s tím už někdo?
pod stromeček jsem zakoupil garmin nuvi 200, zaregistroval jsem a aktualizoval software.
Včera jsem ji vzal na projížďku, večer mi začal blikat displej a byla vybita tak jsem ji připojil na USB u PC a navigace zhasla a byl černy displej myslel jsem, že je vybita tak jsem ji nechal přes noc na PC a ráno už vůbec nenaběhla. Displej se ani nerozsvítí. Zkoušel jsem nabíjet přes adapter v autě a také nic. Nepomohl ani reset. Nevíte náhod prosím co s tím? Setkal se s tím už někdo?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Garmin nuvi 200 - nejde zapnout
tlačítko RESET !!! Nepomáhá?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
ne tlacitko reset nepomohlo
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Prolez to tu, již tu někdo řešil něco podobného, taky mu garmin takto chcípl. Je to tak 1/2 roku (odhadem). Použij HLEDÁNÍ. Bohužel si již nepamatuji, jaký byl výsledek. Nebo se obrať na podporu Picodasu, jsou většinou velice ochotní.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android