Nuvi 660 naviguje pouze přímo.
Moderátor: freewall
Nuvi 660 naviguje pouze přímo.
Dobry den mám problém.
Včera se mi stalo že při použivání mapy Topo mi navigace ukazuje po trase pouze rovné čáry jako přímo k odbočce a pak se zalomí a zase rovně. Při použití auto atlasu vše OK nurmálně kopíruje cestu.
Ještě nedávno to šlapalo všude stejně nevíte co se mohlo stát a co se s tím dá dělat?
Děkuji
Včera se mi stalo že při použivání mapy Topo mi navigace ukazuje po trase pouze rovné čáry jako přímo k odbočce a pak se zalomí a zase rovně. Při použití auto atlasu vše OK nurmálně kopíruje cestu.
Ještě nedávno to šlapalo všude stejně nevíte co se mohlo stát a co se s tím dá dělat?
Děkuji
Re: Nuvi 660 naviguje pouze přímo.
Máš "zafajfklou" jen ToPo ? Polud ano, tak zkusil restart - občas to asi chce
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Restart jsem dělal s každou mapou zvlášt i bez nich a nic.Dokonce jsem dopravní prostředek zmněnil na chodce a chova se to stále stejně.Topo ukazuje přimo a auto ukazuje v pohodě.
Pak ještě zbývá otázka jakou verzi ToPo máš, protože routing nějaká ta první mapa nepodporovala, ale předpokládám, že máš "trojku". Pokud ji máš na kartě, může být problém v kartě, zkus ji nahrát do navigace a pokud by to dělalo pořád, tak jsem v koncích s nápady
Sygic, TT One mobile
Mám topo 1.2 vše je nahráno v navigaci a do nedávna to chodilo.
-
Koukni jestli nemas zapnuty "mimo vozovku" Zapnes-li to,ukazuje ti to temer vvzdusnou trasu.
Začlo to přesně po poslaní trasy z map source. Dělá to jenom v naší mapě pokud dam Evropu tak to chodí normálně.
Takhle to vypadá.
Takhle to vypadá.
- Přílohy
-
- 73.BMP (382.55 KiB) Zobrazeno 2093 x