Topo a Atlas10R
Moderátor: freewall
Topo a Atlas10R
Mam nuvi 250 s Topo v1.2....nahral jsem do gps Atlas10R v6 ,ale doslo k prehrani mapy Topo.Chci rict ze uz tam Topo neni.Muze mi nekdo rict proc?Myslel jsem ze budu moci vyuzivat obe.S navigaci teprve zacinam takze toho o nich moc nevim.Taky by me zajimalo zda muzu mit oznaceny v gps obe mapy a vyuzivat je najednou nebo jestli to bude delat problemy a mela by byt zvolena vzdy jen jedna.Dekuji
Re: Topo a Atlas10R
Proč se přehrála Topo, to nevím, s Nuvi zkušenost nemám(žeby velikost paměti - třeba se obě nevejdou???), ale GPSMAP 60CSx i Zumo 500 umožňují mít nainstalovaných map víc ( teď mám Zumo a tam jsem bez problémů nainstalovala část City Europe, co potřebuji a hned poté Topo ČR. Ovšem musí být zaškrtnutá jen jedna, jinak se to kouše a píše, že má nedostatek paměti při výpočtu trasy.
Uz se to tu probiralo, takze znovu a postupne.
1. Map muzes mit nainstalovano kolik se vejde, ale mela by byt zaskrtnuta vzdy jen jedna, jinak blbne navigace.
2. Instaloval jsi novou mapu pres MapSource (predpokladam) a nova mapa (pokud je vybrana jenom ona) prepise puvodni. Takze si do Mapsource nainstaluj obe mapy (Topo i Atlas) pak si je obe oznac (treba pomoci ikony vyber-mnohouhlenik) a prenes do zarizeni. Vybrane mapy vidis vlevo v panelu.
3. Pokud by nefungoval prenos, zkus si nainstalovat novou verzi MapSource, mam takovy dojem, ze s verzi na dodanem CD byl nejaky problem pri prenosu do zarizeni (ale uz je to dost dlouho co jsem to delal, takze si to mozna spatne pamatuji)
4. Priste nez zalozis nove vlakno, mrkni se do fora, co takhle sekce Garmin
1. Map muzes mit nainstalovano kolik se vejde, ale mela by byt zaskrtnuta vzdy jen jedna, jinak blbne navigace.
2. Instaloval jsi novou mapu pres MapSource (predpokladam) a nova mapa (pokud je vybrana jenom ona) prepise puvodni. Takze si do Mapsource nainstaluj obe mapy (Topo i Atlas) pak si je obe oznac (treba pomoci ikony vyber-mnohouhlenik) a prenes do zarizeni. Vybrane mapy vidis vlevo v panelu.
3. Pokud by nefungoval prenos, zkus si nainstalovat novou verzi MapSource, mam takovy dojem, ze s verzi na dodanem CD byl nejaky problem pri prenosu do zarizeni (ale uz je to dost dlouho co jsem to delal, takze si to mozna spatne pamatuji)
4. Priste nez zalozis nove vlakno, mrkni se do fora, co takhle sekce Garmin
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
omlouvam se a dekuji za rady...
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Další Milanův zásek na pažbě Bod č. 2 je řešením
ZAMYKÁM!
ZAMYKÁM!
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live