Včera i dnes ráno v pohodě...Víš kde bude problém ? Máš novou navi,nové mapy. Asi není na nové mapy tolik oprav....A opravy nezadává jen "nějaký operátor" ale všichni....Já,jakmile na nějaký problém narazím,už to zadávám,a doma-hned k počítači a šup to tam....
Naposledy upravil(a) Gumídek dne 26.5.2008, 12:45, celkem upraveno 2 x.
Asi na tom, Gumajz, něco bude. ...Přes víkend nic a dnes napodruhé už to nějaké Map Share stáhlo...takže tedy celkem se počítadlo zastavilo na 38618 oprav. Stav v 14:55 hod. To není zrovna málo, na to, že se jedná o "nové" mapy. Mapové podklady tuším z ledna 2008 ?
TomTom GO LIVE 1005 World, Navcore 12.071.1370596.74(0) (2092, 12.9.2013) OS 1344689, Mapa 'Europe' v935.5757,8/2014
Navíc ten leden bude datum posladní úpravy mapy před výrobou...Samotného by mne zajímaly tyto mapy. Jenže musím počkat,až se objeví ofiko navcore.8, už se mi nechce blbnout s navigačním sw,který není pro můj přístroj. Už mne to jednou v zahraničí vytrestalo...navigace se ztratila,a pak se sekala,a vždy u odboček....Ale to jsem odbočil. Mně třeba dva dny nic na opravách nepřibyde,a pak najednou to chvíli stahuje a hup,a přibyde jich spousta. Škoda jen,že nelze vidět ty nové opravy,které přibyly.
Tomtom GO910, navcore_7.162.8492_Western_and_Central_Europe_720.1803, Eastern_Europe_720.1803, USA_and_Canada_720_1803, TomtomHome 2.3.1.92, Windows XP Pro SP2
Tak jsem to vyřešil po svém.Použil jsem TTH 2.1 kde mi chodí vše a vyšší verze použiji jen pro kontrolu načítání oprav protože verze 2.1 nezobrazuje počet oprav.Jinak děkuji za link.
Pánové,vymažte si z počítače aktualizace gpsfix,a nechte tam jen jeden. Tyto složky se samy nemažou,ale načítají se nové a nové.... A to je problém....Musíte to kontrolovat,a mazat....Jakmile jich tam máte moc,tak to pak nenačítá nové aktualizace. Zkuste to. Já to pravidelně mažu,a nemám s aktualizacemi žádný problém....
V poslední době mám dojem, že nějak správně nefunguje GPSfix nebo je problém někde jinde... Když zapnu navigaci, tak se strašně dlouho snaží najít satelity a hlavně, hledá je dle mého názor špatně, tj. defaultně na W/S a ne E/N... Chová se Vám to taky tak?