Mobilní radar č. 109252, Praha, Vysočanská
Pravidla fóra
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Toto fórum se týká výhradně radarů a s nimi spojených problémů.
Mobilní radar č. 109252, Praha, Vysočanská
Zde se kontroluje pouze jízda ve vyhrazeném pruhu pro autobusy. Umístění a směřovní měření do zatáčky jasně vylučuje měření rychlosti.
HTC Artemis, TT6, Beltronics 960
Re: Mobilní radar č. 109252, Praha, Vysočanská
To je volovina...Zadávali jsme ho,protože měřili směrem dolů do Vysočan...Nevím v jakém je úhlu,ale chytili tam mého kolegu.
Dobře. Radar tam je, je prokázáno měření. Je potřeba jej posunout, nebo změnit zadání směru měření? V tom já nejedu, ale když mě řeknete co mám udělat, udělám to. Momentálně tam je Úhel: 263 a Směr: 2.
GARMIN nüvi 670
Když tam stojí,tak čumákem nahoru směrem na Prosek.Měří auta jedoucí dolů-směrem ke křižovatce Ke Klíčovu,Vysočanská,U vinných sklepů...Lépe už to vysvětlit neumím.Stačí to?
No já bydlím na Proseku a tudy jezdím ob dva dva dny a nikdy jsem je měřit neviděl, ale to neva pokud někoho změřili tak v pohodě radar nechte.
Jinak asi konečně zjistím technické paramtery měření radarem, neboť je přesně specifikováno na jakých místech a za jakých podmínek se smí měřit aby výstup z radaru byl použitelný u správního řízení potažmo u soudu. Měly by tam být parametry jako sklon vozovky, poloměr zatáčky, meteorologické podmínky a podobně. Protože mám pocit, že panáčkové dost často měří na takových místech, kde by se měřit němělo. Až zjistím, hodím dokument zde do fora...
Zdar
Jinak asi konečně zjistím technické paramtery měření radarem, neboť je přesně specifikováno na jakých místech a za jakých podmínek se smí měřit aby výstup z radaru byl použitelný u správního řízení potažmo u soudu. Měly by tam být parametry jako sklon vozovky, poloměr zatáčky, meteorologické podmínky a podobně. Protože mám pocit, že panáčkové dost často měří na takových místech, kde by se měřit němělo. Až zjistím, hodím dokument zde do fora...
Zdar
HTC Artemis, TT6, Beltronics 960
Vysvětlil jsi to Gumajzi krásně, to jo.
Ale já dosud nejsem zasvěcený do tajů hodnot úhel a směr. Je to někde popsáno? Jaké hodnoty platí pro tento případ?
Ale já dosud nejsem zasvěcený do tajů hodnot úhel a směr. Je to někde popsáno? Jaké hodnoty platí pro tento případ?
GARMIN nüvi 670
Teď nemůžu, ale později to zkusím zde vysvětlit. Úhly pak taky upravím (anebo Taxi).
Baharisi,já jsem na tom stejně,mou doménou je TomTom,takže do úhlů jsem nepronikl...
Nikdo nic nevysvětluje, nikdo neupravuje. Asi to není potřeba.
V nedělu zamykám jako bezpředmětné...
V nedělu zamykám jako bezpředmětné...
GARMIN nüvi 670