Mám Mio Moov 360 a radary
Mám Mio Moov 360 a radary
Nainstaloval jsem do Navigace přes přiložený software poi RADARY, vyznačena jsou na mapách krásně.
Jen by mě zajímalo, zda navigac nějak upozorní předem?
V nastavení navigace jde zvolit délka upozornění před radarem jen od výrobce naistalovaných radarů.
Ještě jsem to nezkoušel, nemám teĎ možnost, jen mě to zajímá.
Díky.
Jen by mě zajímalo, zda navigac nějak upozorní předem?
V nastavení navigace jde zvolit délka upozornění před radarem jen od výrobce naistalovaných radarů.
Ještě jsem to nezkoušel, nemám teĎ možnost, jen mě to zajímá.
Díky.
Re: Mám Mio Moov 360 a radary
Upozornění je stejné jak u orig.Akorát se neobjevuje jak jsi od něho daleko.Také ikonka se mění na ty co jsou orig.,pak se zase po přejetí změní na tu co jsi si stáhl(u online POI) .Prostě to funguje.
Mě to nefunguje, mám staženy radary z POI.cz, ukazují se na mapě, vše ok, ale zvukově mě neupozorní.
Nevíte někdo, jak na to? navigaci mám upozornování zaškrknuto.
Díky.
Nevíte někdo, jak na to? navigaci mám upozornování zaškrknuto.
Díky.
Mě to teda normálně upozorňuje pípáním.
jj, upozorňuje to pípáním. Ale to je velmi slabé, takže to můžeš přeslechnout. Ale pípá to i když jedeš předpisově, což se mi moc nelíbí. A také to pípá v hodně neurčité frekvenci....
Čusík
Chci se zeptat ohledně těch radarů
Stáhnu si na POI přes MIO MOOV import.txt - MOOV přes USB Program Files\MioMap\SpeedCams" :hotovo
- kde se mi pak ukážou v navigaci, abych si tam mohl zadat upozornění jako je to u orig. nainstalovaných radarů.
Nebo to mám udělat přes MIO DESKOPT to ale nevím jak to dát do POI varování.
Prosím o nelepší řešení a aby to makalo s ikonou a varováním
Díky moc všem kdo mi poradí
Chci se zeptat ohledně těch radarů
Stáhnu si na POI přes MIO MOOV import.txt - MOOV přes USB Program Files\MioMap\SpeedCams" :hotovo
- kde se mi pak ukážou v navigaci, abych si tam mohl zadat upozornění jako je to u orig. nainstalovaných radarů.
Nebo to mám udělat přes MIO DESKOPT to ale nevím jak to dát do POI varování.
Prosím o nelepší řešení a aby to makalo s ikonou a varováním
Díky moc všem kdo mi poradí
Jak dostanu ty stažené radary do POI varování ( mě se ukážou,ale nepípaj). Díky za radu.
No já mám dotaz, třeba se to tu řešilo.....
Dají se někde sehnat poi pro evropu, např. hlavně radary, ale i ostatní by potěšilo?
Jakmile vyrazím za hranice, nějak se mi nic nezobrazuje.
Dík
Dají se někde sehnat poi pro evropu, např. hlavně radary, ale i ostatní by potěšilo?
Jakmile vyrazím za hranice, nějak se mi nic nezobrazuje.
Dík
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Máš naprostou pravdu , opravdu se to tu řešilo a řeší. Dokonce v samostatné sekci dole na hlavním fóru - ZAHRANIČNÍ POI.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Zdar lidi, potřebuji rychlou pomoc, musim mit při stahování "import.txt" připojení na internet? Nebo to stačí stáhnout přes paměť.kartu a pak to někam nahrát ??? A hlavně KAM to mám nahrát, když se mi ta vaše cesta neukazuje???
díky za odpověď, fakt to spěchá
Sorry za písmo
M.
díky za odpověď, fakt to spěchá
Sorry za písmo
M.
Naposledy upravil(a) markmark74 dne 3.10.2008, 12:44, celkem upraveno 1 x.
Jirásek
Pro oči nevidím, díky....
Pro oči nevidím, díky....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tě spěchálku ve fóru. Jedno klasické české pořekadlo zní: Rychle se ani pes nevys....markmark74 píše:.... potřebuji rychlou pomoc, musim mit při stahování "import.txt" připojení na internet? Nebo to stačí stáhnout přes paměť.kartu a pak to někam nahrát ??? A hlavně KAM to mám nahrát, když se mi ta vaše cesta neukazuje???....fakt to spěchá
Tak zmatený dotaz tu již dlouho nebyl, a že se tu vyskytují skvosty a perly. Na druhou stranu tě musím pochválit, nezaložil jsi nové vlákno s názvem POMÓÓÓC SPĚCHÁ, ale správně jsi využil vhodného, již založeného vlákna.
1. Pokud chceš něco stahovat MUSÍŠ BÝT připojen k internetu!!!! Telepaticky to zatím, bohužel, nejde. Ale Henry na tom určitě zapracuje, on je tak trochu kouzelník.
2. Na jaké medium to stáhneš, záleží pouze na tobě: HDD, disketa, z modernějších tzv. fleška či paměťová karta. Můžeš si to vypálit i na CD, opravdu pouze tvůj problém.
3. Nevím co se ti nezobrazuje, ale radary pro MIO jsou přímo v hlavní liště, viz obrázek.
4. Kam to v závěru uložit? No nejlépe do tvé navigace. Jinde by to asi nemělo význam. I když neznám tvoje zájmy, někdo je sběratel známek, někdo je na holky, ty můžeš mít zálibu v souborech z tohoto webu .........
5. Pokud stažený soubor chceš uložit (přenést) do své navigace, máš MIO MOOV a chceš aby to v navigaci fungovalo, podívej se SEM , nebo SEM
Pevně doufám, že jsem správně vydedukoval na co se tážeš a že se mi podařilo rychle uspokojit tvoji zvídavost.
EDIT: to bylo rychle, rychle - je 20,30 a tazatel se stále nepřihlásil
- Přílohy
-
- screen kopie.jpg (19.02 KiB) Zobrazeno 10124 x
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Ahoj Jirásku
dik za reakci i za rady nakonec se mi to samotné všechno podařilo zvládnout v cca 15:30 a chvíli na to mi spadla síť ...
nojo, jsem ženská a na mateřské k tomu táta si koupil tu navigaci a sám připojení na net ještě nemá, tak jsme to lámali jak se dalo
přesto ještě jednou dík
M.
dik za reakci i za rady nakonec se mi to samotné všechno podařilo zvládnout v cca 15:30 a chvíli na to mi spadla síť ...
nojo, jsem ženská a na mateřské k tomu táta si koupil tu navigaci a sám připojení na net ještě nemá, tak jsme to lámali jak se dalo
přesto ještě jednou dík
M.