NavCore 9.xxx
Re: NavCore 9.xxx
Ja bych rad poradil, ale mam pak strach, ze to bude warez a to Jirasek tuze nerad... Proto jsem napsal tuto hlasku, at si uzivatel jde hledat jinam a necha tady forum "ciste bez warezu"...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Dle rozhodnutí adminů:
Povídat/psát si o navcore není prohřešek. Navcore je zdarma. Prohřešek jsou odkazy na servery, kde je obecně warez. Pokud jsou servery pro stažení legální (třeba server tomtom), nic se neděje.
Samozřejmě, hrana toho, co je a co již není legální je trochu problematická.
Povídat/psát si o navcore není prohřešek. Navcore je zdarma. Prohřešek jsou odkazy na servery, kde je obecně warez. Pokud jsou servery pro stažení legální (třeba server tomtom), nic se neděje.
Samozřejmě, hrana toho, co je a co již není legální je trochu problematická.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
No, to je jasné, že komplet celé nastavení musíš udělat úplně nové....
Blue&Me - TomTom
Kód: Vybrat vše
http://www.tomtom.com/products/product.php?ID=981&Category=18&Lid=1
No vypadá to,že pro mne zůstává bezproblémově "plně" funkční Navc.8.417,8.560...(RDS-TMC,služby...)..a v neposlední řadě navigování..
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
-
Tak jsem šoupnul do mé 930T veri 9.004 pro GO a opět vše maká jak má ...díky Neta76
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
Vypadá to, že Navcore 9 rev.1 je v pohodě. Tak uvidíme......
hoj co když dám tu verzi 9.004 na go 910 bude mi fungovat RDS-TMC a ovladačka..?!
Kód: Vybrat vše
http://www.tomtom.com/products/accessories/accessory.php?ID=195&AccessoryCategory=4
Čerstvě nainstalováno Navcore 9.004 a zatím vše OK, dokonce i v režimu x50 emu.
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
Na některých oficiálních screenshotech je vidět ikonka (3 modré pruhy) vlevo vedle kompasu a indikátoru baterie. Mně se ji zatím nepovedlo vyloudit, máte ji tam někdo? Co je to za ikonu? Síla signálu GPS nebo aktivní BT?
Ikonka stavu baterie při odpojeném nabíjení se mi zdá trochu zbytečná, myslím že pohodlně stačilo jako dřív, když se rozsvítila až když byl stav baterie nízký. Zbytečně zabírá místo na obrazovce...
Na prvním panelu vlevo dole je šipka. Netušíte co znamená? Při jízdě se nijak nemění, je pořád stejná...
Ikonka stavu baterie při odpojeném nabíjení se mi zdá trochu zbytečná, myslím že pohodlně stačilo jako dřív, když se rozsvítila až když byl stav baterie nízký. Zbytečně zabírá místo na obrazovce...
Na prvním panelu vlevo dole je šipka. Netušíte co znamená? Při jízdě se nijak nemění, je pořád stejná...
TT One XL (9.205) - Europe 860.3102
Panove jak dam jakekoliv NavCore 9 do 930 tak jak chci vlest do menu tak mi hned zatuhne,nevite co s tim?
Tomtom 930 T-----PC navigator 9 truck
-
Divný..mě to na 930 v pohodě bez problémů maká...
Mám tuhle verzi: odkaz smázám, směrováno na server s warezem
Mám tuhle verzi: odkaz smázám, směrováno na server s warezem
TT930T, NC 9.004, mapa 840.2562, USB RDS-TMC 4V00.014
Nabehne mi uvodni obrazovka,je to sede bez signalu a pak konec zatuhne.
Tak tvoje verze slape jak ma Doufam ze pujde i TMC
Ale neni nikde stav signalu a nemuzu se zbavit v leve strane toho tel ani kdyz ho smazu z rychle nabidky
Ale neni nikde stav signalu a nemuzu se zbavit v leve strane toho tel ani kdyz ho smazu z rychle nabidky
vie mi niekdo povedat ako sa presne volaju defaultne farebne temy (denna a nocna) pouzite v 9.xxx verzii?
skusal som 9-ku ale som sa naspat vratil k 8-ke a uz sa mi ju kvoli tomu nechce znovu instalovat
skusal som 9-ku ale som sa naspat vratil k 8-ke a uz sa mi ju kvoli tomu nechce znovu instalovat