TomTom Start Regional - aktualizace map SD karta
TomTom Start Regional - aktualizace map SD karta
Zdravím,
omlouvám se pokud tento dotaz už byl, ale známý by potřeboval aktualizovat mapy v jeho TomTomovi Start Regional a poprosil mne jestli bych mu "nekoupil přes internet SD kartu včetně nejnovějších map" - a já Vás prosím o radu jestli to takhle funguje anebo mapy musím aktualizovat jenom přes WEB TOMTOM? To jsem zkoušel a je to dost drahé - prý mu někdo poradil, že originál SD karta včetně map se dá sehnat do 1600 kč? Omlouvám se za dotaz....díky
omlouvám se pokud tento dotaz už byl, ale známý by potřeboval aktualizovat mapy v jeho TomTomovi Start Regional a poprosil mne jestli bych mu "nekoupil přes internet SD kartu včetně nejnovějších map" - a já Vás prosím o radu jestli to takhle funguje anebo mapy musím aktualizovat jenom přes WEB TOMTOM? To jsem zkoušel a je to dost drahé - prý mu někdo poradil, že originál SD karta včetně map se dá sehnat do 1600 kč? Omlouvám se za dotaz....díky
Re: TomTom Start Regional - aktualizace map SD karta
To je nesmysl, přes TThome je to vždy a všude levnější. Už jen proto, že v tom není cena za kartu. Kartu koupíš všude, a mapy zaplatíš a stáhneš. Je k tomu nutná karta na internetové placení. Já to dělá takto celou dobu, co mám TT, a vím o čem mluvím. Nehledě na to, že spousta firem prodává karty se staršími mapami, na to také pozor.....
Tomtom start ma SD slot?
Start je bez slotu, nebo se pletu ??? Vidíš, to jsem přehlédl....nějak ztrácím přehled o tom, který typ má, nebo nemá slot na kartu, a který na SD a který na micro SD...Ach jo...
Start ma pouze 2 giga pamet... Bez SD slotu to vim 100% kamarad ma tuhle "navigaci" jinak opravdu nechapu lidi, co si to koupi a nepriplati si par stovek a nekoupi si vyssi raddu..
No, abys nejásal, já jsm někde četl, že by snad TT 1000, nebo 1005 měla být také bez slotu...
POkud bude mit 8 giga pamet, nebo i 4 giga, tak je to vlastne jedno...
Psali, že 4GB....
4 giga úplně stačí... Mám 930T a zatím mám do foroty ještě přes 1,6 giga... Když to tak půjde dále, kartu použiju za cca 3 roky...
Mně to povídej. Já si koupil 730 v době, kdy ještě žádná 930 nebyla v prodeji, a ani se o ní nevědělo...Taky bych si koupil 930 a nemusel bych blbnout s paměťovou kartou...
-
Nazdar Gumajz,
tak jsem ti poslal mejla s dotazem jak zakoupit novou mapu na SD pro TT ONE 2nd Edition a ty zatím nic, asi máš moc práce,tak doposud surfuju a surfuju po netu a sháním a sháním online prodejny (abych nenazlobil JIRÁSKA s warezem ),ale co jsem našel tak všude hláška,že mapu střední a záp. Evropy v.8.60 nevedou !! a servis TOMTOMU mi zatím neodpověděl.. s platbou přes bankink nemám účet, tak to jinak nejde pořídit tu v ČESKU ? jako objednat onlain na dobírku za český kačky??
NEBO SNAD NĚKDO PORADÍ ,, mám SD kartu s mapami CZ,PL,SK,HU a úplně mi to stačilo, ale už je 4 roky stará...
díky všem - a přeji hezký den,
kolemjedoucí,
tak jsem ti poslal mejla s dotazem jak zakoupit novou mapu na SD pro TT ONE 2nd Edition a ty zatím nic, asi máš moc práce,tak doposud surfuju a surfuju po netu a sháním a sháním online prodejny (abych nenazlobil JIRÁSKA s warezem ),ale co jsem našel tak všude hláška,že mapu střední a záp. Evropy v.8.60 nevedou !! a servis TOMTOMU mi zatím neodpověděl.. s platbou přes bankink nemám účet, tak to jinak nejde pořídit tu v ČESKU ? jako objednat onlain na dobírku za český kačky??
NEBO SNAD NĚKDO PORADÍ ,, mám SD kartu s mapami CZ,PL,SK,HU a úplně mi to stačilo, ale už je 4 roky stará...
díky všem - a přeji hezký den,
kolemjedoucí,
A kam jsi mi ten mail poslal ??? Já to se svými klienty dělám tak, že koupím mapu přes svůj účet a nainstaluji jim ji. Jinak každá banka ti k účtu vydá kartu na internetové placení. To je jen kus papíru s číslem. A nikoho jiného nehledej, protože na kartě to nikdo nemá, a jediná firma(co znám) je Sunnysoft, která to děláý stejně jako já, za to chce ale moc peněz, já jsem levnější. Podívej se na mé stránky...
-
ZDRAVÍM - tak jo poslal jsem ti mejla s bliššími info k tomu TT one2 -snad už došel.Zatím díky - kolemjedoicí
Ale kam ??? Jestli mi ho posíláš na danmilu, tak to je firemní, a tam nějak blbne upozornění. Nevím, proč mi zde nepošleš SZ ???? Nebo mám mail gumajz@poi.cz
-
tak jsem ti první poslal na SZ, pak dle tvýho pokynu zde na tvoje firemní stránky s mejlem OLINPETR. Tak fakt už nevím-fakt to nedošlo??? JINAK to můžu ještě jednou celý překopírovat sem na forum-ale aby nám admin nedal poprstech že si vyřizujeme privátní věci a pokud si můj mejl našel,doplňuji že jezdím často do KOSTELCE n.L. a k tobě to je jen kousek dál, tak bych to eventuelně mohl přivést (PRACHY A EVENT. NAVI atd.) když tak dej mejlem montakt na tel.č.
PS: ZATÍM DÍKY - KOLEMJEDOUCÍ
PS: ZATÍM DÍKY - KOLEMJEDOUCÍ