Neustále experimentuji s 8.300 a "čistou instalací". To, co je součástí balíčku Navcore_8.300.cab neodpovídá tomu, co mám nainstalováno na svém TT920. Zkoušel jsem drastickou a úplnou instalaci
- vše vymazat
- Format
- CleanFlash
- připojení k TTH
- automatická instalace Navcore_8.010 - CleanFlash
- automatická instalace Navcore_8.300 - CleanFlash
- instalace Mapy 815
A zase nic. Prostě mi v instralaci chybí nějaké soubory, které mimo jiné původně na TT920 pomáhají nastavit GPRS přenosy. Na co jsou ty ostatní nevím, ale chybí jich tak kolem 10 kousků.
1. Nenapadá Vás někoho, co s tím? Možná je to takhle správně, ale předpokládám, že ne, protože normální uživatel by si asi přístupový bod TMobile sám od sebe nastavit nedokázal.
2. Při experimentech jsem zjistil jednu zajímavost - po instalaci CleanFlash se tento logicky spustí. Vyčistí Flash a resetuje TT. To ale znamená, že ho natvrdo odpojí od USB - viz předchozí diskuse o odpojování USB. Jinými slovy - již po úplně čisté instalaci Navcore jsem na interní paměti kontrolou přes Chkdsk našel vadné záznamy. A když jsem CleanFlash schválně pustil 2x za sebou, vadné soubory byly dva
Pak se nemůžeme divit, že 8.300 častěji padá, když hned od začátku má chyby ve FAT tabulce. Ale jak to odstranit nevím, CleanFlash se spouští sám vlastní instalací. Jak do tohoto procesu zakomponovat správné odpojení od USB - to asi nejde.