Tom Tom 920 problém s dotykovým displejem
Re: Tom Tom 920 problém s dotykovým displejem
Stejný model, stejný problém (pravý horní roh). Má tedy cenu to reklamovat, vyřeší se tím něco?
Kluci,já mám zase na mém TTGO920 problém s displejem ale jiný.Stačí trochu denního světla a je špatně vidět na displej,je možné že je obrazovka vyšisovaná od sluníčka nebo čím to je?Když byla nová tak se mi zdálo že tomu slunce nevadí ale ted je to konec.Už je po záruce.Má někdo stejný problém?
Blba otazka, ale pro jistotu : Nemas nahodou nastaven JAS na minimum ???
TomTom GO930T
Koželský,nemám,denní 80% noční 15%.
Já mám denní 95, a noc 0...A co používáš za schema...
Gumajz Belgica
Denní : Belgica 95% , Noční : Astra 0% . Dlouho jsem experimentoval s různými schematy, i jsem si vyrobil pár svých. A dnes používám tyto, a staré jsem vymazal...A problém s podsvětlením není. Ale já mám od druhých dveří zatmavená okna folií, takže možná proto nemám žádný problém se zrcadlením v navigaci....
Gumajz,možná v té folii bude ten zakopaný pes,jdu něco vymyslet,dík
Reklamace to jisti. V současné době řeším reklamaci již po třetí a urguji vrácení peněz. mám pevnou víru, že to je jen problém 920 a tak když koupím model 930, tak to bude v pořádku.jose_lt píše:Stejný model, stejný problém (pravý horní roh). Má tedy cenu to reklamovat, vyřeší se tím něco?
Mám ten samej problém, u Go920.
Na pravý dolní roh displeje po nejake době v autě jako by nepravidelně klikal.
Zjistil jsem ze to nedělaji odlesky nebo otřesy od nerovnosti vozovky ale teplota za sklem nad palubovkou. Pod displejem se asi teplotně deformuje nejaka folie ktera zpusobuje to nahodne klikani na displej. Dělá to o dost časteji v létě když na to pere slunicko. Klimu mám zapnutou. V zimě to drží podstatně déle někdy to problém ani neudělá.
Proto v létě dám navigačku v autě ofukovat přímo z mřížky proudem vzduchu z klimatizace a tak to pak přestane blbnout. Jen se při tom spatně řídí, kdyz ji musím držet v ruce, ale hodně to pomůže.
V záruce ji už nemám, nevíte zda by šlo s displejem něco udělat (vyměnit) aby to neblblo popřípadě kontakt na někoho kdo to umí spravit?.
Na pravý dolní roh displeje po nejake době v autě jako by nepravidelně klikal.
Zjistil jsem ze to nedělaji odlesky nebo otřesy od nerovnosti vozovky ale teplota za sklem nad palubovkou. Pod displejem se asi teplotně deformuje nejaka folie ktera zpusobuje to nahodne klikani na displej. Dělá to o dost časteji v létě když na to pere slunicko. Klimu mám zapnutou. V zimě to drží podstatně déle někdy to problém ani neudělá.
Proto v létě dám navigačku v autě ofukovat přímo z mřížky proudem vzduchu z klimatizace a tak to pak přestane blbnout. Jen se při tom spatně řídí, kdyz ji musím držet v ruce, ale hodně to pomůže.
V záruce ji už nemám, nevíte zda by šlo s displejem něco udělat (vyměnit) aby to neblblo popřípadě kontakt na někoho kdo to umí spravit?.