Návod na vytvoření vlastního souboru POI.DAT
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Návod na vytvoření vlastního souboru POI.DAT
Všechno jde, ale je to porušení licenčních podmínek !!!!
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jj .... to mě nenapadlo.
Díky g.
Díky g.
Pánové, zejména administrátoři, možná je to tím ucucávaným Veltlínem (nebo Firefoxem?), ale já vidím každou otázku v téhle anketě 4x (teoreticky bych ji měl vidět max. 2x). Nešlo by s tím něco udělat, prosím prosím?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Je pravda,že jednou by každá otázka stačila.Ale chybí mi jedna možnost: "Nevytvořil jsem,jsem na to tupej !!!"
Koukám, jak tady vadí, že někdo někomu pomohl. No vlastně proč se divím, jsme přeci v česku ..... že...? 8)
g.
EDIT moderátor: Neber to osobně, hlavně se to týká té ankety v záhlaví
g.
EDIT moderátor: Neber to osobně, hlavně se to týká té ankety v záhlaví
E ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Tak nevím ....My si tady děláme jenom srandu ............Ten člověk nemá smysl pro humor ...........
Mnooo ... teď už to vím, ale jelikož jsem tady krátce a neznám vás, tak jsem se musel holt ohradit .....Gumajz píše:Tak nevím ....My si tady děláme jenom srandu ............Ten člověk nemá smysl pro humor ...........
g.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
gohovi jsem to vysvětlil přes SZ. Záležitost vyjasněna, dosti OT! Děkuji všem.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
-
Nedaří se vytvořit funkční POI.DAT!!! Buďte té lásky a jeden aktuální funkční dejte k mání pro nás pomalejší a méně schopné jako Download. Hooodně nám to ulehčí všem život, nebo odkaz na již hotové dílo POI.DAT. Díky Mám TOM TOM ONE
-
Re:
MilanSu píše:Neni problem ti to samozrejme poslat, ale kazdy pouzivame svuj system POI (alespon co ja vim), jelikoz je nutno delat nejake kompromisy (kategorie jsou dane a nelze, nebo to neumime je zatim menit).
Vytvoreni vlastniho POI je velice jednoduche a myslim si, ze je v tomto vlakne popsano takovym zpusobem, ze jej snad pochopi kazdy, kdo trochu umi s pocitacem.
Takze doporucuji, udelej si vlastni POI a pokud ti bude neco nejasne napis treba na SZ, at neblokujem diskusi.
PS : Budes z toho mit daleko lepsi pocit.
EDIT : Aby jsi nerekl, tak muj POI jsem dal na http://www.pcmzdy.cz/temp/poicz.dat , muzes si ho stahnout a puvodni si prejmenuj treba na poiTT.dat a tento stazeny nakopiruj do mapy a prejmenuj na poi.dat
Škoda, že odkaz je nefunkční!!!!!
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Problém je v tom, že každý si vytváří poi.dat dle svých potřeb. Když ti pošlu svůj, tak se budeš divit, že tam je polovička kategorií a po měsíci je neaktuální.
Doporučím ti, pročti si celé vlákno. Taky jsem zpočátku bojoval.
Ještě něco je TADY. Podle této úpravy se mi poi.dat vytváří spolehlivě.
Doporučím ti, pročti si celé vlákno. Taky jsem zpočátku bojoval.
Ještě něco je TADY. Podle této úpravy se mi poi.dat vytváří spolehlivě.
Sbalil jsem ti všechno co k tomu používám, pouze si musíš stáhnout a nainstalovat Perl. To všechno mám v jedné složce, kde jsou samozřejmě ještě soubory ov2, které jsou uvedeny v seznamu. Myslím, že ze seznamů a batche je to dostatečně zřejmé. Najdeš to na http://www.pcmzdy.cz/temp/POI_Dat.zip. Snad ti to pomůže, ale jak píše Jirásek, není to aktuální, tuším někdy z července.
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Mam skromny dotaz,nemate nekdo prehled jake ikony pouziva original Tomtom,tzn napr.kategorie 7316 Tourist Information Office - Turistické informační středisko jakou ma v TomTom jejich ikonu atd...protoze poku zmenim kategorii napr.7365 Embassy - Ambasáda a dam tam napr.czechpoint tak at vim jaka je to ikona....
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Turistické informační středisko - ikona (čtvereček) a uprostřed malé i.
Jinak si to můžeš zjisti sám.
Například: Menu - Změnit předvolby - Vypnout/zapnout BZ a ukáže se ti seznam i s příslušnými ikonami. Pod Ambasádami potom budeš mít CzechPiont - ikona E
Jinak si to můžeš zjisti sám.
Například: Menu - Změnit předvolby - Vypnout/zapnout BZ a ukáže se ti seznam i s příslušnými ikonami. Pod Ambasádami potom budeš mít CzechPiont - ikona E