Mapy 8.50
Re: Mapy 8.50
nejde až tak o most, ale R1 jako taková , včetně napojení na D1 - to už je hotovo?
zdraví Tonny,
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Není všechno zlato, co se třpytí a nemusí být všechno pravda, co je některými na foru psáno...
Tam až asi ne, bude se otevírat ta část R1(ta spojuje D5, R6 a R7) od Slivence, dolů přes nový lahovický most až po Komořany. Jestli stihnout dodělat i další část...To netuším, možná ano, makají tam jako vzteklý...
V reálu je mezi Lahovickým mostem a Zbraslaví zprovozněn velký kruhový objezd (K Přehradám x U Národní galerie) a mění se to tam každým dnem. V Oblati Točné a Komořan jsou již osazené tabule nad silnicí a na Vysočanské radiále v oblasti Satalic se již pokládá asfalt...Kolem Modletic na Jesenické spojce už taky zamakali...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
No vidíš, stačí se zeptat. A informací máš přehršel...
najvacsia rarita tomtom map je a nic ine sa na to nechyta ze v mapach je zanesena dialnica ponad Povazsku ktoru otvorili pre dopravu v pondelok rano 31.5.2010
tu su nejake fotky z nadjazdu ktory sa tiahne ponad Povazsku Bystricu
tu su nejake fotky z nadjazdu ktory sa tiahne ponad Povazsku Bystricu
Kód: Vybrat vše
http://picasaweb.google.com/105659623064461577370/OsvetlenieDialnicnejEstakadyPovazskaBystrica#
Zdravím přiznivce TT. Do své navigace TT XL Regional jsem zakoupil a instaloval nové mapy
v850.2820 Využil jsem nabídky TT nová mapa s aktualizací na 1 rok 4 mapy. Konečná cena po přepočtu je 1.898 kč. Vše je zatím v pořádku, jen jsem přišel o možnost uzamknout navigaci kódem a do ovládání přes TThome v pc mě to už nepustí. Co mě ale mrzí víc, u předchozí verze mě příjemný ženský hlas upozorňoval na radary a nebezpečná místa. Nyní se radary zobrazují ale bez hlasového upozornění. Může někdo prosím poradit jak to hlasové upozorňování znovu zprovoznit. Předem moc děkuji a přeji všem,pěkný den. )
v850.2820 Využil jsem nabídky TT nová mapa s aktualizací na 1 rok 4 mapy. Konečná cena po přepočtu je 1.898 kč. Vše je zatím v pořádku, jen jsem přišel o možnost uzamknout navigaci kódem a do ovládání přes TThome v pc mě to už nepustí. Co mě ale mrzí víc, u předchozí verze mě příjemný ženský hlas upozorňoval na radary a nebezpečná místa. Nyní se radary zobrazují ale bez hlasového upozornění. Může někdo prosím poradit jak to hlasové upozorňování znovu zprovoznit. Předem moc děkuji a přeji všem,pěkný den. )
Nastavení upozornění. Ale je trochu problém radit, když nemáš v podpisu, co používáš za zařízení atd atd...Podívej se po ostatních, co mají v podpisu, a přemýšlej o tom , pak se radí jednodušeji...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Při nahrávání nové mapy dochází k úplnému vymazání původního adresáře s mapou a tím i ztrátě všech osobních nastavení, zvuků u radarů (pokud jsou nahrány přímo u kategorií) a samotných kategorií. Většinou stačí všechny tyto soubory (včetně konfiguračního souboru mapseting) dohrát zpět z původní zálohy (zálohy provedené před aktualizací). Je také otázkou, zda v rámci aktualizace nedošlo také k přehrání - povýšení - navcore. To by jsi měl ale vědět, co všechno bylo aktualizováno. Pokud i NC, je většinou potřeba do aplikace TT Home stáhnout a dohrát nové podpůrné soubory pro ovládání navi z PC.
Gumajzi, máš sice, jako vždy, pravdu, ale tazatel to napsal do dotazu TT XL Regional
Gumajzi, máš sice, jako vždy, pravdu, ale tazatel to napsal do dotazu TT XL Regional
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Pánové děkuji. Jsem starší člověk,důchodce. Ohledně počítače, jsem uživatel samouk a spíše negramotný.
Trochu se bojím abych něco nepokazil. O to více si cením každé vaší rady. Ty radary jsem si stáhl tady u vás.
Byl to takový kompletní soubor, bohužel už ho nemohu najít. Omlouvám se a ještě jednou děkuji.
Trochu se bojím abych něco nepokazil. O to více si cením každé vaší rady. Ty radary jsem si stáhl tady u vás.
Byl to takový kompletní soubor, bohužel už ho nemohu najít. Omlouvám se a ještě jednou děkuji.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Stažení kompletních aktualizovaných radarů rozdělených dle rychlostí - na stránce s kategoriemi nahoře je černá lišta, po nájezdu na RADARY se objeví modrá lišta a v ní kliknout na PoiWarner ov2. Stáhne se zip soubor, rozbalit a přesunout do složky s mapou.
V příloze přikládám i nejrůznější zvuky z dílny uživatelů POI.CZ
V příloze přikládám i nejrůznější zvuky z dílny uživatelů POI.CZ
- Přílohy
-
- zvuky_ogg.zip
- (2.77 MiB) Staženo 942 x
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
No vida, nové, ještě nedostavěné dálnice a obchvaty tam jsou, ale něco tak dloho chybějícího jako je spojka mězi Scontem a Globusem na Čerňáku v Praze tak ještě není.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Pane Jirásek, chtěl bych Vám moc poděkovat za Vaši trpělivost a hlavně účinnou pomoc.
Věřím že to pomůže i dalším nezkušeným nebo začínajícím uživatelům.
Já konkrétně vím o dalších třech, kteří s tím zápasili stejně jako já.
Přejí Vám krásný a úspěšný den.
Věřím že to pomůže i dalším nezkušeným nebo začínajícím uživatelům.
Já konkrétně vím o dalších třech, kteří s tím zápasili stejně jako já.
Přejí Vám krásný a úspěšný den.
Beru zpet spatna mapa bez IQ routes!!
Naposledy upravil(a) Gebič dne 7.6.2010, 18:35, celkem upraveno 1 x.
Dodej podrobnější info na test porovnání
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
TomTom opět hazarduje s opravami MapShare
- vloni v létě jsem vyznačil všechny jednosměrky v Hodonínně, které mi byly známy.
Hlavně v oblasti ulic Nádražní řádek, Marxova, Palackého Rodinova. Ve verzi 8.4.5 opravy byly, verze 8.50 je nezná.
Protože na navigovat.cz bylo řádně nahlášeno a "v pracovních datech to máme" očekávám, že se objeví v další aktualizaci.
To ale nic nemění na faktu, že si TomTom dělá z lidí a z funkce MapShare dobrý den. Toto není neuvážený výkřik, to je zkušenost získaná postupně při každé čtvrtletní aktualizaci map - vždy je něco, co už "bylo" a "co není" v aktuální verzi.
- vloni v létě jsem vyznačil všechny jednosměrky v Hodonínně, které mi byly známy.
Hlavně v oblasti ulic Nádražní řádek, Marxova, Palackého Rodinova. Ve verzi 8.4.5 opravy byly, verze 8.50 je nezná.
Protože na navigovat.cz bylo řádně nahlášeno a "v pracovních datech to máme" očekávám, že se objeví v další aktualizaci.
To ale nic nemění na faktu, že si TomTom dělá z lidí a z funkce MapShare dobrý den. Toto není neuvážený výkřik, to je zkušenost získaná postupně při každé čtvrtletní aktualizaci map - vždy je něco, co už "bylo" a "co není" v aktuální verzi.
zdraví Tonny,