Pánové. chci se zeptat, jestli je možné donutit spolupracovat GARMINa Street pilot C510 s PC např. protokolem NMEA-0183? Jde mi o to, zobrazit polohu, případně track ve velké mapě, např. Geobáze, nebo v Infomapě. Hledám a goooglím jako blázen a prd jsem našel.
Díky
Garmin SP C 510 a spolupráce s PC?
-
Garmin SP C 510 a spolupráce s PC?
White Dragon, vlastní tlapou.
Garmin SP C510
Garmin SP C510
Kdysy jsem to zkoušel s Garmin 76 GPS map a fungovalo mě to s InfoMapou a Route66. Tyto dva prg. mají přímo v nabídce "Stav GPS." Jen byl problém vybrat správný COM a pak se trefit do přenosové rychlosti. Jezdil jsem s NTB na sedadle spolujezdce a normálně mě to malovalo trasu. Jen je to už víc jak pět let.
Jestli to je teda to, co máš na mysli...
Jestli to je teda to, co máš na mysli...
GARMIN nüvi 670
-
Právě toto bych chtěl vyzkoušet, ale C510 má USB port a po připojení se přihlásí jako další disk:( Leda že by com byl vytažený na napájecí konektor - přes ten komunikuje i TMC přijímač. Je tam jakýsi placatý hodně pinový cosi, asi jak u PDA, tak nevím. Není tam klasik garmin konektor - na ty jsem zapojení někde už našel.
Po USB to asi nerozchodit nepůjde... - Body zájmu to sice dokáže uploadovat, ale vlastně jen dohráním souboru do vnitřní paměti.
Jo holt jednoúčelovka má své nevýhody pro hračičky
OT: Ale aspoň jsem už zjistil, odkud vyčtu souřadnice k ručně uloženým bodům, tak občas něco zajímavýho přidám do databází
Po USB to asi nerozchodit nepůjde... - Body zájmu to sice dokáže uploadovat, ale vlastně jen dohráním souboru do vnitřní paměti.
Jo holt jednoúčelovka má své nevýhody pro hračičky
OT: Ale aspoň jsem už zjistil, odkud vyčtu souřadnice k ručně uloženým bodům, tak občas něco zajímavýho přidám do databází
White Dragon, vlastní tlapou.
Garmin SP C510
Garmin SP C510