A kdo by nevěděl jakým zázrakem jsem to našel, tak: Sygic, úplně dole na stánce Custom POI import a pak skoro na konci stránky 1.Download the convertor here
Je možné stahovat radary pro Sygic Aura 2 obdobně jako třeba pro Garmina vše v zipu a rozškatulkované podle rychlostí? O ten zip ani nejde, ale takhle mám jeden balík třeba stacionárních radarů a k tomu bude jedna všeobecná ikona. Z Garmina jsem zvyklý na ikony podle rychlostí
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7Android 6.0 MM
Tak jsem chvilku trpěl jako někteří kolegové tady s Nokiema (v mém případě N8 Belle) a možná mám pro vás vodítko. Pořád mi to vyhazovalo chybu importu při importování EU_LPG_Čerpací_Stanice. Tak jsem zkusil je CZ_LPG a to šlo bez chyby!! Problém jsem vyřešil tím, že jsem nahrál na kartu CELOU evropu, všechny jednotlivé mapy států a pak to šlo i s EU_LPG.
Takže tip pro vás, nezkoušíte náhodou nahrát i POI pro státy jejichž mapy nemáte nahrané? Mě na Nokii v tom případě import selže a nahlásí chybu...
Info pro ostatní používající Auru v Androidu:
měl jsem problém s importem bodů a ikon (aplikace se ukončovala), z podpory mi bylo doporučeno importovat jen rupi soubory a ikony rovnou nahrát do adresáře "res....... icon/rupi
Pak jsem došel k poznání že ikony mohou být maximálně 60x60 (samozřejmě v 8bitové hloubce) ale ne větší - tedy zatím. Pokud budou větší dochází pak k deformacim a na mapě se nezobrazí (v levém rohu po přiblížení k bodu ano, ale na mapě ne). Zatím proto, protože podpora sdělila, že tom ví a počítá se v dalším updatu s úpravou možností velikostí ikon max. 100x100. Tato velikost je optimální pro telefony s větším rozlišení
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7Android 6.0 MM
Zdravim. Nevie mi niekto poradit ,ako dostanem EU LPG_cerpaci_stanice do sygic 12.1 VOUCHER? stale vypisuje pri importe chybu. Nastavenie mam spravne. Dakujem za vas cas.
Páni... ja vidim, ze je tu popisany postup. 1. Správny subor som stiahol. 2. konvertoval som ho do rupi. 3.ikonu som stiahol 4. rupi aj ikonu som copy to import.5. zapol som sygic, spyta sa na import a vypise chyba.
Problem VYRIESENY::: Sygic navigation Europe 12.1 voucher edition.
Musite mat nainstalovane vsetky mapy, ktorych sa POI tykaju. Potom je import bez problemov.
Asi by bolo lepsie dobuducna rozdelit POI miesto EU na jednotlive staty EU. Odpadne tak nutnost stahovania mnozstva map,ktore mozno nepotrebujete.