Jak zobrazit ikony poi u TT GO 720
Jak zobrazit ikony poi u TT GO 720
Prosím mohli by jste mi poradit jak docílit aby se mi u poi zobrazovali ikonky? Zobrazují se mi pouze červené čtverečky.Mám TT GO 720. Děkuji jsem úplný začátečník.
Re: Jak zobrazit ikony poi u TT GO 720
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Aby se u Tomtomu zobrazovali ikonky musíš změnit jejich velikost z 22x22 pixelů na velikost 16x16 pixelů. A musí být přesně stejný název .bmp a .ov2 souborů.
Ale hlavně je tam také musí mít nainstalované....
Dobry den,
vcera jsem si koupil TomTom920. Nahral jsem si do TomToma body zajmu (ov2 soubory) s tohoto webu.
Body zajmu u kategorii originalnich (zakoupenych s TomTomem) maji ikony v poradu. Pouze u bodu zajmu stahnute z tohoto webu se ikony zobrazuji jako cerveny ctverecek.
Vidim, ze to tady nejak resite, ale musim se priznat, ze z toho zrovna moudry nejsem. Umite mi, prosim, nekdo poradit, zda se tento problem da jednoduse vyresit?
Dekuji
vcera jsem si koupil TomTom920. Nahral jsem si do TomToma body zajmu (ov2 soubory) s tohoto webu.
Body zajmu u kategorii originalnich (zakoupenych s TomTomem) maji ikony v poradu. Pouze u bodu zajmu stahnute z tohoto webu se ikony zobrazuji jako cerveny ctverecek.
Vidim, ze to tady nejak resite, ale musim se priznat, ze z toho zrovna moudry nejsem. Umite mi, prosim, nekdo poradit, zda se tento problem da jednoduse vyresit?
Dekuji
Já upravuji ikony na 22x22 a zobrazují sepjotr77 píše:Aby se u Tomtomu zobrazovali ikonky musíš změnit jejich velikost z 22x22 pixelů na velikost 16x16 pixelů. A musí být přesně stejný název .bmp a .ov2 souborů.
Vubec jsem nepochopil proc, jak a cim se maji body ikon zmenit. Nechci se tady porad na neco dotazovat, ale kde to najdu cim to zmenim a jak to zase ulozim zpet. A neni zde najaka moznost automaticke zmeny ikony tak, aby fungovala i v TT920?
PS. P800 koukam, ze jsi take z Modric
PS. P800 koukam, ze jsi take z Modric
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Jirko, musíš si stáhnout a uložit také příslušné ikonky. Pokud tak neuděláš, zobrazuje se náhradní čtvereček.Jirka1948 píše:.....Body zajmu u kategorii originalnich (zakoupenych s TomTomem) maji ikony v poradu. Pouze u bodu zajmu stahnute z tohoto webu se ikony zobrazuji jako cerveny ctverecek.....
Více viz TADY
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Uz mi to perfektne funguje. Dekuji za pomoc.
A jak změním velikost těch ikonek ? Dík.
P800 píše:Já upravuji ikony na 22x22 a zobrazují sepjotr77 píše:Aby se u Tomtomu zobrazovali ikonky musíš změnit jejich velikost z 22x22 pixelů na velikost 16x16 pixelů. A musí být přesně stejný název .bmp a .ov2 souborů.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Pokud použiješ ikony z POI.CZ, nic upravovat nemusíš.
Pokud si chceš udělat vlastní, použij jednoduchý obrázkový editor - třeba přímo malování (součástí woken).
Pokud si chceš udělat vlastní, použij jednoduchý obrázkový editor - třeba přímo malování (součástí woken).
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android