Poděkování
Poděkování
Nevím jak na to tedy spíše kam to napsat.
CHTĚL BYCH TÍMTO PODĚKOVAT VŠEM, CO TADY NA TOM MAKAJÍ.
ÚŽASNÉ VĚCI SE TU DOČÍTÁM.
MAMUT
CHTĚL BYCH TÍMTO PODĚKOVAT VŠEM, CO TADY NA TOM MAKAJÍ.
ÚŽASNÉ VĚCI SE TU DOČÍTÁM.
MAMUT
Re: Jäk vubec stahnout databazi radaru ?
To se tak krásně čte....Pro Adminy: Neměla by se na chválení udělat nějaká kategorie ? Která by byla vidět hned ? To je tak krásnej začátek dne,když si to člověk zapne, a čte tohle ...Jeeeee........ Děkujeme za pochvalu,ale ta je spíše pro Rossiniho,Henryho a Libora.To jsou ti,kteří to tu mají na svědomí.DÍKY JIM !!!!
EDIT: Gumajzi, tvé přání je mi příkazem. Stalo se, vlastní vlákno.
EDIT: Gumajzi, tvé přání je mi příkazem. Stalo se, vlastní vlákno.
Re: Poděkování
Co dodat......Snad to hokejové : "HOŠI DĚKUJEM"......
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
- pschonmann
taky dekuju, hodne to pomaha. (tech 10 poi mam predplacenejch).
Přišel jsem, viděl jsem, nevěřil jsem vlastním očím.
TomTom one XL T, CEEE maps 7.162 & TMC 4V00.013
TomTom one XL T, CEEE maps 7.162 & TMC 4V00.013
- pschonmann
Možná to bude blbost, ale me osobně by se líbilo kdyby u příspěvků vložených bylo i počet vložených poi.
EDIT : Zajímavá myšlenka i když dost dobře nechápu její důvod. Ne každý má čas, chuť a, s prominutím, i schopnosti přidávat BZ. A každý má právo se zeptat na problém. K čemu potom toto "hodnocení". Jestli je někdo lepší či horší? Na to si tu snad hrát nebudeme.
ALE HLAVNĚ - JE TO OFF TOPIC
Jirásek
EDIT : Zajímavá myšlenka i když dost dobře nechápu její důvod. Ne každý má čas, chuť a, s prominutím, i schopnosti přidávat BZ. A každý má právo se zeptat na problém. K čemu potom toto "hodnocení". Jestli je někdo lepší či horší? Na to si tu snad hrát nebudeme.
ALE HLAVNĚ - JE TO OFF TOPIC
Jirásek
Taky všem děkuji
Vlastně co to plácám, od té doby co vynalezli peníze existuje lepší vyjádření spokojenosti
Občas se mi podaří přispět nějakým bodem, ale to je práce "sami sobě".
Ovšem zvláštní vyjádření spokojenosti patří lidem, co to řídí a vytváří. Smekám klobouk a rád bych klidně přispěl nějakou tou stovkou ročně, ať to mají kluci jednodušší s webhostingem...
Výhody za to žádné nemusím mít. Možná bych nemusel mít servírovanou reklamu
K inspiraci dávám náš model na Mazdaklubu.
Dobrovolné příspěvky vystačí nejen na provoz webu, ale i na nějaké ty samolepky, vlajku Mazdaklubu...
A hlavně nemusíme pouštět na naše stránky reklamu, což na POI asi nevadí, ale u nás bychom měli špatné svědomí - vzít peníze od sponzora a pak případně na stránkách napsat nějakou kritiku.
Vlastně co to plácám, od té doby co vynalezli peníze existuje lepší vyjádření spokojenosti
Občas se mi podaří přispět nějakým bodem, ale to je práce "sami sobě".
Ovšem zvláštní vyjádření spokojenosti patří lidem, co to řídí a vytváří. Smekám klobouk a rád bych klidně přispěl nějakou tou stovkou ročně, ať to mají kluci jednodušší s webhostingem...
Výhody za to žádné nemusím mít. Možná bych nemusel mít servírovanou reklamu
K inspiraci dávám náš model na Mazdaklubu.
Dobrovolné příspěvky vystačí nejen na provoz webu, ale i na nějaké ty samolepky, vlajku Mazdaklubu...
A hlavně nemusíme pouštět na naše stránky reklamu, což na POI asi nevadí, ale u nás bychom měli špatné svědomí - vzít peníze od sponzora a pak případně na stránkách napsat nějakou kritiku.
Taky se přidávám, díky
Hlavně tomu, co platí ty finnace za hosting a doménu. Bez toho, by to nešlo.
Hlavně tomu, co platí ty finnace za hosting a doménu. Bez toho, by to nešlo.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
Já už to tu říkal dávno.Problém je,že je nebezpečí,že někdo bude určitě naše POI prodávat,aby se mu vrátil polatek........
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Je to trochu OT, ale nové vlákno se mi zakládat nechtělo.
Koukám na statistiku přístupů na POI.CZ - zájemci se výrazně rozrůstají : Nejvíce zde současně bylo přítomno 205 uživatelů dne 17.3.2008, 2:39. Vánoce se dodatečně projevují i zde.
Jenom mne zarazil čas, o co se ti lidé o půl třetí v noci zajímají?
Pánové Rossini a Henry
Koukám na statistiku přístupů na POI.CZ - zájemci se výrazně rozrůstají : Nejvíce zde současně bylo přítomno 205 uživatelů dne 17.3.2008, 2:39. Vánoce se dodatečně projevují i zde.
Jenom mne zarazil čas, o co se ti lidé o půl třetí v noci zajímají?
Pánové Rossini a Henry
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Třeba nemají jindy čas.Já osobně sem lezu třeba ve tři hodiny....
A já jako noční zviřátko mezi 00:00 a 4:00h ráno, kdy mám největší klid na přidávání nových BZ
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Gratulace
Dovoluji si tímto popřát Rossinimu k dnešním narozeninám vešechno nej nej nej, hodně zdraví a veselou mysl.
Hlevně zítra ráno ne
Hlevně zítra ráno ne
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Připojuji se k přání, a hlavně zdraví, ostatní si ukradnem .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .