Mapy v7.15 uvolněny
-
Re: Mapy v7.15 uvolněny
Mně by zajímalo, o kolik je mapa 7.15 lepší než 7.10 nebo 6.85. Zajímalo by mne, jestli už obsahuje kruhové objezdy v menších městech (například v mladé Boleslavi jich chybělo dost) a čísla popisná v menších městech (například v Kolíně). Pokud je podrobnost mapy na úrovni mapy 6.85, považuji za neseriózní od TomTomu lákat zákazníky na novou verzi. Neříkám, že by se podle 6.85 nedalo jezdit (naopak), ale dokonalé informace v ní nebyly.
myslím že na dojezd je jakákoli mapa. Když někde chybí kruhový objezd, tak vlastně o nic nejde. Názvy ulic a ČP ve velkých městech už problém je. Mapy 7. řady mají oproti mapám 6. řady v širších centrech velkých měst lehce 3D znázorněné budovy. Je to zajímavá vychytávka, ale kvalitu navigace to nezvyšuje. Myslím že mít aktuální mapu je spíš o pocitu než o nutnosti.
TomTom ONE New 2 GB sw 8.002
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
Western and Central Europe 715.1703 legal
HTC Touch Cruise 8 GB
Nemám nic proti mBank, ale tohle přímo smrdí podvodem. A docela mám chuť naprášit je u společnosti VISA. Nazvat totiž kartu VISA Classic, napsat na ni "Electronic use only", což (je typické pouze pro kartu VISA Electron, viz tady) mně moc solidní nepřipadá.Henry píše:Není tedy ani potřeba embosovanou kartu jak psal maci - viz. má elektronická neembosovaná karta Visa Classic od mBank, kterou jsem platil v lednu.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
mBank rozhodně podvod není, je mj. součástí druhé největší německé banky CommerzbankDocent píše:Nemám nic proti mBank, ale tohle přímo smrdí podvodem. A docela mám chuť naprášit je u společnosti VISA. Nazvat totiž kartu VISA Classic, napsat na ni "Electronic use only", což (je typické pouze pro kartu VISA Electron, viz tady) mně moc solidní nepřipadá.Henry píše:Není tedy ani potřeba embosovanou kartu jak psal maci - viz. má elektronická neembosovaná karta Visa Classic od mBank, kterou jsem platil v lednu.
Mám TomTom 920 v aplikaci TOMTOM HOME použiju záruku nejnovější mapy a opravdu aktualizaci najde a umožní mi jí dát stahovat. Jenže jakmile to dojede na 100% stahování tak mi napíše že došlo k chybě a konec. Stalo se Vám to někomu?
díky za odpověď
díky za odpověď
Vítej v Argentině . Můj dědeček, dej mu Pán Bůh věčnou slávu, se byl zeptat ve třiapadesátým tajemníka na OV v Horažďovicích, jak je to s tou měnou, co si o ní cvrlikají vrabci na střechách. Tajemnik mu řekl, že je to blbost, že žádná měna nebude.zvonicek píše:mBank rozhodně podvod není, je mj. součástí druhé největší německé banky Commerzbank
Dědeček byl na tom ouřadě den před tím, než byla měna ohlášena... Nicméně hodně štěstí u mBank, ale hlavně si dejte bacha na placení s tou kartou "VISA Classic", až ji třeba vytáhnete v taxíku a taxikář zjistí, že s ní nezaplatíte, tak vám dá nejspíš po držce .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Obsah příspěvku vymazán pro nabídku nelegálního SW.
Jirásek
Jirásek
nabit, já si takhle prostahoval celý FUP od O2. Pomohla až intervence u podpory TomTom a pak to najednou šlo jak na drátku. To bylo někdy v polovině prosince. Dodnes mě to nabízí aktualizaci té samé mapy, přestože už ji dávno mám.
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Hmmmm.7.15.1703 ty samý chyby co v předchozích verzích.Ústí nad Labem ...silnice roky neprůjezdnáTrmice -zámeček,sjezd z dálnice - Trmice Ústí n.l. stále jako průj.> nic nového..Střekov-přibyl konečně kruháč....Mohu pro Vás pánové udělat to,že se vám mrknu na "opravy",aby jste si mohli promyslet tuto nemalou investici...
Tak sem zadával cca 80% předchozích oprav znovu..
Tak sem zadával cca 80% předchozích oprav znovu..
Naposledy upravil(a) Crusy dne 10.2.2008, 13:57, celkem upraveno 1 x.
☆ Samsung Galaxy S III mini GT-I8190N ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
☆ Lenovo IdeaTab A8-50 G3 ☆
Ja jsem takto prostahoval asi 15 GB , nastesti nemam na pripojeni FUP Ve verzi TT Home 2.2.0.33 mi to napsalo vzdy na 100% chybu pripojeni. Stahl jsem teda starsi verzi 2.1. a ve se stahlo v poradku. Takze doporucuji vyzkouset starsi verzi.nabit píše:Mám TomTom 920 v aplikaci TOMTOM HOME použiju záruku nejnovější mapy a opravdu aktualizaci najde a umožní mi jí dát stahovat. Jenže jakmile to dojede na 100% stahování tak mi napíše že došlo k chybě a konec. Stalo se Vám to někomu?
díky za odpověď
Dej vedet, jak to dopadlo.
Embosovanou kartou co mám jsem neplatil asi už čtyři roky, kdybych ji neměl zadara, tak si ji rozhodně nepořizuju. V Polsku jsem minulý týden kartou VISA Electron od ČS na pumpě nezaplatil (ani tam neměli logo VISA Electron - proto jsem to taky schválně zkusil) a českou kartou od mBank to bylo hned. (Ale sem tato diskuze samozřejmě nepatří, jen jsem psal, že touto kartou od mBank jde koupit mapa od TomTomu.)Docent píše: Vítej v Argentině . Můj dědeček, dej mu Pán Bůh věčnou slávu, se byl zeptat ve třiapadesátým tajemníka na OV v Horažďovicích, jak je to s tou měnou, co si o ní cvrlikají vrabci na střechách. Tajemnik mu řekl, že je to blbost, že žádná měna nebude.
Dědeček byl na tom ouřadě den před tím, než byla měna ohlášena... Nicméně hodně štěstí u mBank, ale hlavně si dejte bacha na placení s tou kartou "VISA Classic", až ji třeba vytáhnete v taxíku a taxikář zjistí, že s ní nezaplatíte, tak vám dá nejspíš po držce .
Děkuji mnohokrát pomohlo to.
Pro ostatní popis ještě jednou problému na který jsem narazil. Mám windows Vista a aplikaci Tomtom Home 2.2 a GO 920, při uplatnění záruky nejnovější mapy TT home začal stahovat mapu 7.15 která má 2GB. Při 100% dokončeného stahování TT home nahlásí chybu odpojení od serveru. Jak mi zde bylo porazeno zkusil jsem totéž udělat na verzi TT home 2.1 na windows XP. A ejhle vše proběhlo vpořádku. Tak buď to je ve windows Vista, ale spíš si myslím, že to je aplikací TT home 2.2. Ještě jednou děkuji za radu a doufám, že i tento příspěvek někomu pomůže.
Pro ostatní popis ještě jednou problému na který jsem narazil. Mám windows Vista a aplikaci Tomtom Home 2.2 a GO 920, při uplatnění záruky nejnovější mapy TT home začal stahovat mapu 7.15 která má 2GB. Při 100% dokončeného stahování TT home nahlásí chybu odpojení od serveru. Jak mi zde bylo porazeno zkusil jsem totéž udělat na verzi TT home 2.1 na windows XP. A ejhle vše proběhlo vpořádku. Tak buď to je ve windows Vista, ale spíš si myslím, že to je aplikací TT home 2.2. Ještě jednou děkuji za radu a doufám, že i tento příspěvek někomu pomůže.
Dají se mapy verse 7 požívat v TT6? (PDA, Palm)
Myslím že ne,že je verze TT6 nevidí,stejně jako to bylo s TT5...
Nedají dokud TT neuvolní TT navigátor 7. Někde na netu jsem četl, že snad na jaře.Medcin píše:Dají se mapy verse 7 požívat v TT6? (PDA, Palm)
Peugeot 206 1.1i 2004
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz
TomTom GO 910(Apl. 8.204 ), RDS-TMC , Maps Western and Central Europe 815.2003
imaster@seznam.cz