media center tomtom
Re: media center tomtom
myslím že se neodinstalovává ale jen maže ale to nevím jistě (myslím z tomtomu) z pc asi klasika
PC: Intel Duo Core 2x 3000, Viper
GSM: SonyEricsson 810w
CAR: Škoda Oktavia Combi 1.9 TDi Vti 150ps
GPS: TomTom One XL
Mám návod jak nainstalovat MediaCenter (3.0.0.12 ) do TomToma zadarmo, kdo bude chtít může mi napsat soukromou zprávu nebo na notres@seznam.cz
Naposledy upravil(a) MCTT dne 21.3.2008, 9:39, celkem upraveno 1 x.
TT Video Media center 2008
Mám dotaz kdo používá tento convertor videa pro TT .Když dám zkonvertovat DVD tak mě vždy k filmu dá i titulky...Poradí někdo jak titulky odstranit....tak aby se na TT nezobrazovaly...
Bohužel mi convertor dělá to samé, ještě jsem nezjišťoval jak se to dá obejít.
Když jsem naposledy dělal DVD do TomTom, tak jsem nejdříve Shrinkem odebral všechny titulky a potom peprve převáděl pro TomTom.
Ale to není nejlepší řešení. (zdržení asi 15min pro vyrvoření kopie bez tit)
Když jsem naposledy dělal DVD do TomTom, tak jsem nejdříve Shrinkem odebral všechny titulky a potom peprve převáděl pro TomTom.
Ale to není nejlepší řešení. (zdržení asi 15min pro vyrvoření kopie bez tit)
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
tak nevím jestli vám to pomůže ale pokud já zadám udělat dvd a nezaškrtnu subtile a ve výběru jazyků dám default tak tam ty titulky nemam ale pokud nechám v jazycích: czech tak ani zaškrtnout nemusím titulky tam jsou takže by to mohlo vyřešit aspoň u někoho nastavit jazyk na default u titulku a pak by tam být neměli
Tak tu máme nový MediaCenter 3.0.0.12 pro ty co ho mají legálně tak můžete instalovat, a dát vědět co je nového
Edit Jirásek - příspěvek upraven.
Edit Jirásek - příspěvek upraven.
tak nového v kodování není nic snad jen přidaná funkce pro obrázky .jpg ale to už určitě víšMCTT píše:Tak tu máme nový MediaCenter 3.0.0.12 pro ty co ho mají legálně tak můžete instalovat, a dát vědět co je nového
Naposledy upravil(a) xyp dne 18.3.2008, 20:16, celkem upraveno 1 x.
Pánové,nespletli jste si místo? Hádejte se přes maily,a navíc-tady se warez opravdu neprobírá......
Souhlas s Gumajs bez dalšího komentáře (xyp).
Re: TT Video Media center 2008
pomohlo vám to co jsem psal? nebo?pcword píše:Mám dotaz kdo používá tento convertor videa pro TT .Když dám zkonvertovat DVD tak mě vždy k filmu dá i titulky...Poradí někdo jak titulky odstranit....tak aby se na TT nezobrazovaly...
Protože se tady k tomu nikdo nemá, tak to udělám sám.
"Sehnal" jsem si plnou verzi 3_0_0_12. A pustil se do testování.
Novinky aplikace v TomTom:
Zobrazuje obrázky a to jako SlideShow nebo jednotlivě. U možnosti SlideShow lze nastavit počet sekund mezi obrázky, a zda se mají obrázky zobrazovat pořád dokola.
TTMC nedokáže žádné úpravy obrázků. Tedy kdo máte prohlížeč v navcore jako já, kde jde alespoň zoom, nepřináší pro vás tato funkce nic nového.
Funguje ovládání dálkovým ovladačem TomTom (x20 řada.)
Novinky konvertoru (Exe):
Na první pohled nic moc, přidáno podokno ve kterém je obrázek vašeho zařízení a v něm se vykreslují náhledy videa.
Píšou že je upraven encoder videa, ale to na první pohled nepoznám, tak uvidíme ze zkušeností ostatních. Hlavně zda je zlepšení s trháním videa.
Při náhledu DVD (v PC) se mi zobrazuje jenom levý horní výřez videa, testoval jsem i Avi a tam v pořádku. Převedené video v TomTom taky v pořádku.
Převedené videa už neukládá u aplikace, ale do "profil + /My Documents/TomTom Media Center/Video"
Má trochu problémy s detekcí jednotky zařízení, už se mi něolikrát stalo, že považoval mojí Flashku za TomTom a nakopíroval mi videa na ní.
Snad opravena chybka s titulkama z DVD, zatím se zdá, že když nezaškrtnu volbu "titulky" tak ve videu opravdu nejsou.
Edit:
Nevím zda to víte, ale pokud je v odresáři s videem i soubor titulků (avi + sub,srt) (klasické pravidlo stejného názvu jiné přípony) jsou titulky přidány i do převedeného videa pro TomTom.
Bohhužel ale se špatnou češtinou.
Pokud přídu na něco dalšího, dám vědět.
"Sehnal" jsem si plnou verzi 3_0_0_12. A pustil se do testování.
Novinky aplikace v TomTom:
Zobrazuje obrázky a to jako SlideShow nebo jednotlivě. U možnosti SlideShow lze nastavit počet sekund mezi obrázky, a zda se mají obrázky zobrazovat pořád dokola.
TTMC nedokáže žádné úpravy obrázků. Tedy kdo máte prohlížeč v navcore jako já, kde jde alespoň zoom, nepřináší pro vás tato funkce nic nového.
Funguje ovládání dálkovým ovladačem TomTom (x20 řada.)
Novinky konvertoru (Exe):
Na první pohled nic moc, přidáno podokno ve kterém je obrázek vašeho zařízení a v něm se vykreslují náhledy videa.
Píšou že je upraven encoder videa, ale to na první pohled nepoznám, tak uvidíme ze zkušeností ostatních. Hlavně zda je zlepšení s trháním videa.
Při náhledu DVD (v PC) se mi zobrazuje jenom levý horní výřez videa, testoval jsem i Avi a tam v pořádku. Převedené video v TomTom taky v pořádku.
Převedené videa už neukládá u aplikace, ale do "profil + /My Documents/TomTom Media Center/Video"
Má trochu problémy s detekcí jednotky zařízení, už se mi něolikrát stalo, že považoval mojí Flashku za TomTom a nakopíroval mi videa na ní.
Snad opravena chybka s titulkama z DVD, zatím se zdá, že když nezaškrtnu volbu "titulky" tak ve videu opravdu nejsou.
Edit:
Nevím zda to víte, ale pokud je v odresáři s videem i soubor titulků (avi + sub,srt) (klasické pravidlo stejného názvu jiné přípony) jsou titulky přidány i do převedeného videa pro TomTom.
Bohhužel ale se špatnou češtinou.
Pokud přídu na něco dalšího, dám vědět.
Naposledy upravil(a) MCTT dne 21.3.2008, 10:39, celkem upraveno 3 x.
"chytří budou vědět kde se ptát." - a blbí zase nevědí, že na zkušenosti s kradenými programy existují jiné servery, co ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
A jak víš, že je kradená ?Docent píše:"chytří budou vědět kde se ptát." - a blbí zase nevědí, že na zkušenosti s kradenými programy existují jiné servery, co ?
"Sehnal" = kradená ?
Nechci se někoho zastávat, jenom ze zvědavosti
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
Zkus si pořádně přečíst celé tohle vlákno, třeba ti to dojde : Jak říká přísloví, "Chytrému napověz...".
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Jsem rád že mi stačila, nápověda .
A co říkáš tomu popisu novinek ?
A co říkáš tomu popisu novinek ?
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256