City Navigator Europe NT 2008 vs. Atlas Czech 7 NT
Moderátor: freewall
City Navigator Europe NT 2008 vs. Atlas Czech 7 NT
Zaznamenal jsem "zajímavý" a pro mě nečekaný úkaz. City Navigator Europe NT 2008 obsahuje víc sídel v ČR (alespoň v západní části určitě) než Atlas Czech 7 NT. Já bych to tedy čekal spíš obráceně. Zkuste třeba hledat celkem velké vesnice Kersko, nebo Vlčí Pole. Určitě přijdete na další. K čemu tedy Atlas Czech 7 NT? Navíc se mi zdá, že podle City Navigator Europe NT 2008 jsou trasy vypočítávány lépe. Jaké jsou zkušenosti ostatních?
Re: City Navigator Europe NT 2008 vs. Atlas Czech 7 NT
Kersko jsem sice nenašel, ale to Vlčí doupě ano
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Zkousel jsem v MapSource, skutecne zde Kersko v Atlas CZ není. Ale není jako obec ani na mapy.cz, jenom jako osada, oblast. A z leteckého snímku mi tak připadá, že tam nejsou ani žádná obydlí, možná nějaké chatky, těžko říci
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Kersko,mimochodem zde se natáčely "Slavnosti sněženek", je opravdu složeno spíš z domů rozházených v lese a z chatek.Ze satelitního snímku zrovna z Kerska fakt neuvidíte skoro nic.....
S tím Kerskem máte pravdu, je to opravdu mrňavý. Ale to Vlčí pole je docela velký. Navíc na mapě znázorněný je, ale nejde zadat jako adresa. Chybička se asi vloudila...
-
S tím už jsem se natrápil V mapě obec je zakreslená včetně názvu a přes možnost "Kam vést" se nenabídne. Např. Tršnice (asi 5km SSV od Chebu na železniční trati Cheb-Sokolov). V menu "Kam vést" je položka "adresa". Tam vesnici najít nelze. V tomtéž menu, ale pod položkou "jídlo,ubytování..." je možnost "přeprava" dále "pozemní doprava" a tam světe div se Tršnice jsou.
Nüvi 660 + 512 SD, City Navigator Europe NT v9, Topo 1.2, Atlas 10R v7, SE K750i
No já když jsem začínal, tak jsem si říkal jaký je to bordel, že tam nemohu najít obec Stvolný - z Picodasu mi pak vysvětlili, že ty nejmenší obce nemohu zadávat přes "adresy", ale přes "Města" (nebo "Místa" ???)Achola píše:..... Ale to Vlčí pole je docela velký. Navíc na mapě znázorněný je, ale nejde zadat jako adresa. Chybička se asi vloudila...
Sygic, TT One mobile
-
A už jsem myslel, že se dnes nic novýho nedozvím . Je to tak. Přes "města" lze najít.
Nüvi 660 + 512 SD, City Navigator Europe NT v9, Topo 1.2, Atlas 10R v7, SE K750i
Nó jo. Fakticky fo přes města funguje. Díky za další "rozumy".
Musíme si pomáhat a hlavně, že je mír
Sygic, TT One mobile
Další nová věc. To by mne přes ty města nenapadlo. Díky
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
Vraťme se prosím k tématu co je lepší mapa pro ČR: City Navigator Europe NT 2008 nebo Atlas Czech 7 NT
hlasuji pro City Navigator Europe NT 2008
hlasuji pro City Navigator Europe NT 2008
Sice jsem neměl možnost vidět Navigator 2008 in natura, ale domnívám se, že Atlas bude vždy o něco podrobnější, je prostě o ten "krůček" napřed - na Atlasu najdeš skutečně i tu nejmenší vesničku
Sygic, TT One mobile
2 freewall Máš pravdu že 7NT je podrobnější, ale je v něm více chyb. Třeba v Ostravě mně CN neposílá do zákazu odbočení, nemá takové chyby v routování, ale 7NT bohužel ano
Garmin Nüvi 660
Hm.... tak tos mě zklamal.... nebo ty samozřejmě ne , ....... každý holt má svoje mouchy...... nikdo není dokonalý... nebo nic ?
Sygic, TT One mobile