Garmin nuvi 200
Moderátor: freewall
Re: trasování v navigaci N 200
pro 6patrik
Omlouvám se předem, ale vaše rada mě pro Nüvi 200 nejde použít.
Když vyexportuji z Mapsource trasu do navigace uloží se do adresáře Garmin/GPX/ jako soubor "temp.gpx". V souboru "curent.gpx" který zmiňujete jsou v tomto adresáři uloženy body z položky "oblíbené" přepsáním si je zlikvidujete. Ještě jsem zkoušel vyexpotrovat trasu na SD kartu tam se to uloží do adresáře Garmin/GPX/ jako soubor "userdata.gpx"
Po odpojení navi od PC se v navi nic neobjeví a po připojení zpět k PC soubory "temp.gpx i userdata.gpx" v příslušných adresářích nejsou - prostě zmizí !!
Žádný adresář - karta/garmin/gpx/ - bohužel nikde nemám (pokud tím myslíte adresář Garmin na SD kartě, je popsáno výše)
Dále postup "menu-nástroje-správa údajů-spravovat(vlevo dole) a zvolit "importovat soubor gpx". jsem v mé navigaci vůbec nenašel. Po zapnutí mám čtyři možnosti volby "Kam vést?, Mapa, Symbol klíče a Symbol repro.
(není tento postup možný u jiného typu navigace ?)
Omlouvám se předem, ale vaše rada mě pro Nüvi 200 nejde použít.
Když vyexportuji z Mapsource trasu do navigace uloží se do adresáře Garmin/GPX/ jako soubor "temp.gpx". V souboru "curent.gpx" který zmiňujete jsou v tomto adresáři uloženy body z položky "oblíbené" přepsáním si je zlikvidujete. Ještě jsem zkoušel vyexpotrovat trasu na SD kartu tam se to uloží do adresáře Garmin/GPX/ jako soubor "userdata.gpx"
Po odpojení navi od PC se v navi nic neobjeví a po připojení zpět k PC soubory "temp.gpx i userdata.gpx" v příslušných adresářích nejsou - prostě zmizí !!
Žádný adresář - karta/garmin/gpx/ - bohužel nikde nemám (pokud tím myslíte adresář Garmin na SD kartě, je popsáno výše)
Dále postup "menu-nástroje-správa údajů-spravovat(vlevo dole) a zvolit "importovat soubor gpx". jsem v mé navigaci vůbec nenašel. Po zapnutí mám čtyři možnosti volby "Kam vést?, Mapa, Symbol klíče a Symbol repro.
(není tento postup možný u jiného typu navigace ?)
Re: Garmin nuvi 200
Ano tento postup je pro GmobileXT, ale myslím, že by mohl fungovat i pro Váš přístroj.
Váš vyexportovaný soubor se vždy přepíše, ale já to mám taak, že naimportuji do zařízení soubor curent.gpx (u Vás asi jiné pojmenování) a v zařízení se mi objevý vyimportované trasy.
Při dalším vyexportování z mapsourcu se přepíše curent .gpx, ale při importování do zařízení se mi přidá pouze nová trasa k té původní.
Vše dělám přes kartu, nebo pomocí Bluethoot.
Váš vyexportovaný soubor se vždy přepíše, ale já to mám taak, že naimportuji do zařízení soubor curent.gpx (u Vás asi jiné pojmenování) a v zařízení se mi objevý vyimportované trasy.
Při dalším vyexportování z mapsourcu se přepíše curent .gpx, ale při importování do zařízení se mi přidá pouze nová trasa k té původní.
Vše dělám přes kartu, nebo pomocí Bluethoot.
Nüvi pokud se nepletu tak neumí pracovat s trasama
Garmin Nüvi 660
City Navigator Europe NT 2010.30c
City Navigator Europe NT 2010.30c
Garmin nuvi 200 vs City Navigator Europe v9
Dobry den pls chtel bych se zeptat jestli zminovana GPS podporuje produkt rady City Navigator Europe v9 a nebo nejaky jiny program kde je podrobne cela evropa jako tomu je u programu City Navigator Europe v9...
Dekuji za odpoved
Dekuji za odpoved
Garmin nuvi 200 vs City Navigator Europe v9
Prosim vas vsichni tady resite uplne neco jineho,kdo mi dokaze rict,jestli je mozne nahrat do GARMIN NUVI 200 program City Navigator Europe v9 !!!!
Zkoušel jsi servis@garmin.cz ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
jde, ale nevejde se tam protože má asi 1,4 gb takže ji musíš dát na sdkartu 2 gb a pak pohoda.mám to taky tak.v navigaci mám topo+atlas a na kartě navigátor 2008.