Radary Garmin
Moderátor: freewall
Radary Garmin
Hned na úvodní stránce jsou na stažení radary garmin. Prosím Vás to jsou radary všechny dohromady z poi.cz nebo co to je za radary? Ptám se proto zda nestahovat potom jednotlivě ostatní radary.
Re: Radary Garmin
Pokud myslíš tu ikonu v záhlaví uprostřed, tak ta ti stáhne všechny druhy radarů CZ. Akorát musíš mít ve svém profilu nastavený správný typ souboru.
GARMIN nüvi 670
právě že ji vidím jen pokud nejsem přihlášen, jinak ne. Ale v zásadě jsi odpověděl že obsahuje všechny radary z poi.cz že?Baharis píše:Pokud myslíš tu ikonu v záhlaví uprostřed, tak ta ti stáhne všechny druhy radarů CZ. Akorát musíš mít ve svém profilu nastavený správný typ souboru.
Ne všechny radary poi.cz, ale všechny české radary. Jsou tu třeba i slovenské...
A ikonu by jsi měl vidět i když jsi přihlášený. V Uživatelském panelu - Nastavení online.poi.cz musíš mít nastaven výchozí formát pro stahování "gpx-Garmin".
A ikonu by jsi měl vidět i když jsi přihlášený. V Uživatelském panelu - Nastavení online.poi.cz musíš mít nastaven výchozí formát pro stahování "gpx-Garmin".
GARMIN nüvi 670
Mám velkou prosbičku. Potřebuji změnit nastavení online.poi.cz tak, abych mohl stahovat POI do garmina. Nejde mně to však uložit, neustále tam zůstává implicitně zadaný TomTom. Prosím pomozte. Díky.
Garmin Nuvi 765T, 8GB SD Kingmax, Numaps lifetime, CN 2010, TopoCzech 3, Atlas Czech 8, Adresy CR 1, N95 + GarminXT, PDA Toshiba s Dynavix
Naposledy upravil(a) Kodýl dne 27.9.2009, 17:14, celkem upraveno 1 x.
V nastavení uživatelského panelu si vybery Garmin - GPX a pak dole někde je tlačítko uložitskippy píše:Mám velkou prosbičku. Potřebuji změnit nastavení online.poi.cz tak, abych mohl stahovat POI do garmina. Nejde mně to však uložit, neustále tam zůstává implicitně zadaný TomTom. Prosím pomozte. Díky.
- Přílohy
-
- Nastaveni.jpg (20.25 KiB) Zobrazeno 3296 x
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM