GPSMAP 60CSx
Moderátor: freewall
GPSMAP 60CSx
Zdravím,
a. Objevilo se nové firmware 3.60 pro GPSMAP 60CSx / http://www8.garmin.com/support/agree.jsp?id=1245 /
b. Je možné s GPSMAP 60CSx a pomocí Map source nahrát do fotek souřadnice GPS ? Dík.
a. Objevilo se nové firmware 3.60 pro GPSMAP 60CSx / http://www8.garmin.com/support/agree.jsp?id=1245 /
b. Je možné s GPSMAP 60CSx a pomocí Map source nahrát do fotek souřadnice GPS ? Dík.
- pschonmann
Re: GPSMAP 60CSx
* Correct German translation of 'delete all waypoints'
* Fix data card unlock failure when 2 cards of the same map set are used in one device
* Improve sun times for polar regions
* Fix issue where ETA in non motor vehicle modes can be unreasonably short
* Improve robustness of compass when it would appear uncalibrated until a power cycle
* Increase precision of distance measurement to the cursor on the map page
* Allow backlight adjustment on the track back point selection page
* Fix shutdown when editing Estonian Grid coordinates
* Correct daylight saving time for New Zealand
* Improve selection of the names of cross roads with NT maps
* Correct potential shutdown when viewing a vertical profile
B, Je možné si vytáhnout tracklog a ten soubor použít v nějakém GEOTAGovacím programu, jež vytáhne EXIF a přiřadí přibližné souřadnice. Z českých programů toto umí Zoner Photo Studio
* Fix data card unlock failure when 2 cards of the same map set are used in one device
* Improve sun times for polar regions
* Fix issue where ETA in non motor vehicle modes can be unreasonably short
* Improve robustness of compass when it would appear uncalibrated until a power cycle
* Increase precision of distance measurement to the cursor on the map page
* Allow backlight adjustment on the track back point selection page
* Fix shutdown when editing Estonian Grid coordinates
* Correct daylight saving time for New Zealand
* Improve selection of the names of cross roads with NT maps
* Correct potential shutdown when viewing a vertical profile
B, Je možné si vytáhnout tracklog a ten soubor použít v nějakém GEOTAGovacím programu, jež vytáhne EXIF a přiřadí přibližné souřadnice. Z českých programů toto umí Zoner Photo Studio
B, Je možné si vytáhnout tracklog a ten soubor použít v nějakém GEOTAGovacím programu, jež vytáhne EXIF a přiřadí přibližné souřadnice. Z českých programů toto umí Zoner Photo Studio[/quote]
Můžu poprosit trochu konkretizovat ? Dík.
Můžu poprosit trochu konkretizovat ? Dík.
- pschonmann
Prosím, nepište mi do pošty. Ostatní zajisté rádi ocení řešení, tak proč si ho nechávat pro sebe. Informace by se měli sdílet.Georf píše:Zdravím,
chtěl bych vyzkoušet import GPS souřadnic do fotel Zoner 9 náhodou mám, jen prosím, jesli by jste mi trochu podrobněji napsal popis, jak to provést. Záznam trasy mám uložen v GPS přístroji.
Díky za pomoc. JP
Náhodou mám stejnou navigaci a ZPS10, takže nebude problém poradit. V Mapsource, popř z SD karty, v režimu mass storage se uloží log do PC.
V ZPS se zvolí menu INFORMACE > GPS > Přiřazení GPS údajů
Poté Načíst data z GPS záznamu, to je ten soubor na PC a to je vlastně vše, pak jsou jen korekce a průměrování pozic.
Dík za pomoc, vyzkoušel jsem a funguje super. Je nějaká možnost, aby se i otevřela mapa Google maps - především pro fotky pořízené v zahraničí ?
- pschonmann
Chcel by som sa spýtať, tá verzia 3.6 je v Češtine???
Alebo sa mi všetko v GPSku zmení na angličtinu.
Ďakujem za odpoveď.
Ďakujem za odpoveď.
- pschonmann
Záleží, jakou verzi GPS přístroje máš, zda EU, či USmaclos píše:Chcel by som sa spýtať, tá verzia 3.6 je v Češtine???
Ďakujem za odpoveď.
To neviem ako mám zistiť, ale viem že som tam mal normálne češtinu v tom a nič som tam nemusel nahrávať žiaden soft alebo niečo podobné.
- pschonmann
Podivej se do papiru od navigace. Nebo zkus oficialni flash utlitu, uvidis.maclos píše:To neviem ako mám zistiť, ale viem že som tam mal normálne češtinu v tom a nič som tam nemusel nahrávať žiaden soft alebo niečo podobné.
Ještě mám dotaz : po delší době jsem opět použil ve dvou případech a zjistil nefunkčnost - nahrály se mi do každé fotky pozice
jen první fotky, v čem může být chyba ? Dík.
Georf píše:Dík za pomoc, vyzkoušel jsem a funguje super. Je nějaká možnost, aby se i otevřela mapa Google maps - především pro fotky pořízené v zahraničí ?
- pschonmann
Zkus aktualizaci Zoneru, popř napiš jak jsi chyby dosáhl (seznam kroků)Georf píše:Ještě mám dotaz : po delší době jsem opět použil ve dvou případech a zjistil nefunkčnost - nahrály se mi do každé fotky pozice
Georf píše:Dík za pomoc, vyzkoušel jsem a funguje super. Je nějaká možnost, aby se i otevřela mapa Google maps - především pro fotky pořízené v zahraničí ?