Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat
Re: Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat
Tož jsem se dneska všimnul, že se cosi změnilo v kategorii Cukrárny, a ono tam na mne zírá:
Cukrárna Rohlenka, dálnice D1, EXIT 207km,>420544226312
Jenom podle toho, co má sklerotická hlava registruje, existuje tenhle bod v kategoriích Motorest, WIFI FREE a Cukrárny. Mám kouknout taky do Erotických klubů a Sex shopů ? Předpokládám, že dále je to přinejmenším ve Směnárnách, Parkovištích, Parkovištích TIR, Trafikách, Veřejných WC... A pak že se za reklamu musí platit .
Cukrárna Rohlenka, dálnice D1, EXIT 207km,>420544226312
Jenom podle toho, co má sklerotická hlava registruje, existuje tenhle bod v kategoriích Motorest, WIFI FREE a Cukrárny. Mám kouknout taky do Erotických klubů a Sex shopů ? Předpokládám, že dále je to přinejmenším ve Směnárnách, Parkovištích, Parkovištích TIR, Trafikách, Veřejných WC... A pak že se za reklamu musí platit .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Já si myslím,že by to ještě mohl dát do autoservisů....
Možná by admini mohli pustit do světa "notáře", sice jich je tam zatím asi 13, ale postupně budu přidávat - existuje celkem slušný přehled v republice
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Vážení přidavatelé POI, oceňuji sice vaši snahu přidávat POI, bohužel však musím konstatovat, že část z vás to dělá úplně na houby a akorát přidělává práci správcům a podsprávcům kategorií.
Než něco přidáte, tak se, prosím, podívejte na to, jak vypadá struktura záznamu v dané kategorii a řiďte se podle toho, pokud je to třeba CZ-Lekarny, tak je to LEK Název, Město, Ulice>telefon, když tam napíšete lékárna XY, Ulice, město, bez telefonu, tak je to údaj jaksi na 2 věci, to budu mít polovinu práce, když to budu přidávat sám podle map Seznamu .
Dtto WIFI FREE, pokud tam napíšete třeba kavárna Čajník bez čehokoliv dalšího, tak to také není moc dobré .
Než něco přidáte, tak se, prosím, podívejte na to, jak vypadá struktura záznamu v dané kategorii a řiďte se podle toho, pokud je to třeba CZ-Lekarny, tak je to LEK Název, Město, Ulice>telefon, když tam napíšete lékárna XY, Ulice, město, bez telefonu, tak je to údaj jaksi na 2 věci, to budu mít polovinu práce, když to budu přidávat sám podle map Seznamu .
Dtto WIFI FREE, pokud tam napíšete třeba kavárna Čajník bez čehokoliv dalšího, tak to také není moc dobré .
Naposledy upravil(a) Docent dne 10.7.2008, 20:35, celkem upraveno 1 x.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Docente, u radarů,restaurací,hotelů je to pořád....A jakmile se na něco zeptáš,tak tě ještě seřvou. A nejlepší jsou ti neregistrovaní. Mám tam odpověď na mail po čtyřech měsících. Dobrý,ne ???
Já už na to kašlu... Předevčírem jsem psal podsprávci s nickem dsp v lékárnách, že v tom dělá binec, ani se neobtěžoval odpovědět a dneska tam nasral tohle: lékárna Gema s.r.o., Obránců míru 123, Předměřice n.L.. Jak u blbejch na dvorečku. Takže kategorie, kde jsem podsprávcem, mne od této chvíle absolutně nezajímají, těch pár, které potřebuju, si najdu na Seznamu a nacpu do vlastní navigace vlastnoručně .
Týýý vole, ten je vostrej!
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Mno, ono na TT je to úúúúplně jedno, co je obsahem záznamu, ten to prostě nacpe do jedný řádky a můžeš tam mít čárky, středníky atd. dle libosti (do směšných 63 znaků), ale inteligentní navigace mají POI třeba jako název a poznámku, takže tam už to jedno není, víš ?
Chlapi, mějte s námi prosím trpělivost
Lidi, žije ještě vůbec admin libor_m?
Nereaguje ani na nové POI ani na SZ.
EDIT(20:50): rozuměj, nemyslím dnes, ale minimálně už pár tydnů
Nereaguje ani na nové POI ani na SZ.
EDIT(20:50): rozuměj, nemyslím dnes, ale minimálně už pár tydnů
BIG BROTHER IS WATCHING YOU !!!
TomTom GO 720T, Navcore 8.350, Europe 845.2645, TomTom Home 2.7
TomTom GO 720T, Navcore 8.350, Europe 845.2645, TomTom Home 2.7
Mám pocit, že moc né. A nejde o týdny, ale o měsíce. Někdy na jaro jsem si nechal převést asi deset kategorií které nejvíce hořely, většina asi byla jeho. Víc toho, při mé absenci v republice, nezvládnu. Ještě že kluci pomáhají.
Pokud má někdo pocit že je schopen se dlouhodobě věnovat nějaké kategorii navíc, Rossi bude mít určitě radost.
Pokud má někdo pocit že je schopen se dlouhodobě věnovat nějaké kategorii navíc, Rossi bude mít určitě radost.
GARMIN nüvi 670
Hlásím se dobrovolně! Jsem tady dá se říct denně, delší dovolené u mne nepřichází v úvahu (zatím), mám na starost cca 15 svých kategorií, tak klidně zvládnu i nějakou navíc. Klíďo mi něco naložte
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
Vyber si: http://www.poi.cz/index.php?poi=kateg1& ... at=libor_m
Jakoukoli, kde v kolonce Změnil je libor_m nebo Rossini...
Jakoukoli, kde v kolonce Změnil je libor_m nebo Rossini...
Klidně můžu vzít všechny "nákupy", tzn.: Albert, Penny, Interspar a Baťu. Hoďte mně tam jako asi-stenta a vynasnažím se je svědomitě opečovávat P.S.: Pokud bude chybět diakritika, tak jí pro začátek doplním, případně se postarám o jednotný formát záznamů a samozřejmě budu přidávat další z fronty - co budu dlouho povídat, pár tisíc záznamů jsem už za ty 2 roky přidal, takže "náplň práce" je mi víc než jasná...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702