Reálná 3D navigace je tu !!!
Moderátor: eidz
Reálná 3D navigace je tu !!!
Podívejte se na tyto stránky,už aby to bylo tady....http://tn.nova.cz/magaziny/hi-tec/navig ... -svet.html
Re: Reálná 3D navigace je tu !!!
No Gumídku, vypadá to doooost dobře, teď je otázka, kdy se dočkáme takového zobrazování země české, navíc bude možná problém si zvyknout na tu orientaci - tady vidím pohled jak ze Sikorskeho, ale já budu sedět v autě a kolem sebe jen baráky a ulice, které uvidím třeba po prvé v životě ???
Nemluvě jak to bude se zobrazováním - přeci jen z auta k družici a zpátky to chvíli trvá.....
Nemluvě jak to bude se zobrazováním - přeci jen z auta k družici a zpátky to chvíli trvá.....
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Jen mne šokoval ten vývoj...Než to dojde k nám,tak už tase třeba tam odkud to jde bude navigace úplně někde jinde....
To už v civilizovaných zemích bude takovej ten přenos prostorem jako ve Startreku .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
-
No, já bych byl s tím optimizmem opatrný. Myslím si, že ještě rozhodně nemusíme zahazovat naše současné nedokonalé kreslené navigace. Tady zatím vidím spíše víc problémů...
Ale když se třeba v takovém Polsku sejde pár chytrých lidí...
Jen aby soudruzi z NDR někde neudělali chybu.
Ale když se třeba v takovém Polsku sejde pár chytrých lidí...
Jen aby soudruzi z NDR někde neudělali chybu.
TT GO930T appl 8.351
maps:Western_and_Central_Europe v835.2419
TTHome 2.7.2.1825
Peugeot 307 SW
maps:Western_and_Central_Europe v835.2419
TTHome 2.7.2.1825
Peugeot 307 SW
Wow to je moc pekny.