Dotaz k mapám
Moderátor: freewall
Dotaz k mapám
Zdravím mám c510 a chci se zeptat jakou nejlepší mapu v gps mužu mít? Těď mám Atlas v7 původní mapa se přepsala je to tak správně? Jde stáhnout ještě neco lepšího když nemám paměťovku. Prosím o radu. Děkuji
-
Re: Dotaz k mapám
Je nejnovější i když né dokonalá ,a na jízdu autem nejlepší ,Alespoň podle mně . Tak bych to neřwšil .Mám ji taky..
Garmin nuvi 200
Co všechno se dá stáhnout do c510?
Jeste se tam vejde cast Navigatoru NT9 - podle toho, ktere staty si vyberes - pokud si pamatuji, tak jsem tam mel celkem dost z Evropy. Nevim jak je na tom soucasny Navigator s velikosti map. Ale pokud stojis to tam mit all, dnesni ceny SD karet jsou uz smesne - kup gigovku od Kingstonu a urcite to tam budes mit vse.... ikdyz osobne jezdim treba do Irska 3x denne, tak proc bych tam musel mit vsechno...
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Kde najdu ty mapy prosím. Nemusím tam mít uplně všechno z evropy.
Na www.garmin.cz, jak snadné
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
To jsem pochpil ale jaky mapy můžu stahnout?
Mám obavu, že Garmin nedá nic zdarma, kromě toho, co nasliboval. Ale krk za to nedám.
Mapy se kupujou, stojí cca 2 litry i víc, ale dají se občas sehnat na inzerát nebo přes Aukro za polovičku. Taky se dá sehnat na rapidu mapa celé Evropy City Navigator Europe NT 2008 ale odkaz sem radši vkládat nebudu A vzhledem k tomu, že SD karta stojí 2 GB už od 180 Kč, tak doporučuju na tu kartu nahrát mapu Evropy, má 1,4 GB.Preca píše:To jsem pochpil ale jaky mapy můžu stahnout?
I když City Navigator Europe NT 2008 stáhnu z netu,nikdo tady není schopen napsat jak to rozjedu v přístroji.
Hele, pokud jsi to koupil, tak máš manuál se všemi potřebnými údaji. Pokud jsi to ukradnul, tak nechápu, co čekáš...
ŽÁDOSTI O SPOLUPRÁCI s POI.CZ PIŠTE NA rossini@poi.cz
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Twitter: http://twitter.com/rossini77
*** system admin ***
Tady opravdu nejsi na technické podpoře Picodasu .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Tak ja jsem koupil novou GPS nuvi 660 FM a taky jsem tápal i s návodama ! ! !rossini píše:Hele, pokud jsi to koupil, tak máš manuál se všemi potřebnými údaji. Pokud jsi to ukradnul, tak nechápu, co čekáš...
Chápu že nejsou všichni géniové.........
A na druhou stranu se tady někteří jedinci ptají na něco stále dokola,
nebo nechtí pustit chlup třeba za legální mapu, ale to není "asi" ta správná cesta.
Garmin 660 FM
Ahoj Jirkááá
Ahoj Jirkááá
Chápeš správně...
Bohužel někteří jedinci nechápou, že když svůj příspěvek uvedou slovy "mam vyliečené iGO", tak tady, ani na ce4you.cz, jim pšenka nepokvete...
Bohužel někteří jedinci nechápou, že když svůj příspěvek uvedou slovy "mam vyliečené iGO", tak tady, ani na ce4you.cz, jim pšenka nepokvete...
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .