I. VEŘEJNÝ SRAZ UŽIVATELŮ POI.CZ
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: I. VEŘEJNÝ SRAZ UŽIVATELŮ POI.CZ
Ale hoši, no tak ......
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
My za to nemůžem, že navigace nemá mezi slabším pohlavím takřka žádné příznivce .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
...Já budu spát hubou ke zdi, abych Vás ňák netento...Docent píše:Já bych klidně přespal s Gumajzem i s mílou-p .
No doufám že mi to časově vyjde a Pardubicko je o trochu blíž, než Prostějov. Moje drahá by asi taky nepřijela, jelikož nemá oprávnění (řidičské) a tudíž budu odkázán na sodovku - nijak mi to ale nevadí - alkohol moc nekonzumuji. Tak Gumajz klidně může jet se mnou a aspoň si může dát nějaké to pivko P.S.: Mně osobně je jedno, jestli to bude s přespáním, nebo bez - žádný problém...hlavně že se uvidíme
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
A dost.....Já pít alkohol nemusím....Nějak to vymyslete. Ale ať je to s parkováním,nechci chodit někam kilometr od auta....
Pod Kuňkou míváme pravidelné srazy o průmyslovky , takže několik postřehů :
- ubytování cca 500 m u "Perníkové chaloupky" v bývalém školícím centru ( záchod , sprcha na pokoji )
- hospoda "Stodola" , čepují Plzeň , uprostřed gril , jídlo moc dobré ( stav cca před rokem )
- možnost ubytování i v areálu ( spolužák s rodinou 1x zdarma - myš ulovená na pokoji , 1x sleva - zapomněli na rezervaci )
Vždy spokojenost , možnost spojení i vlakem , z nádraží BUS 16 ( jen některé ) až před hospodu .
Autem v pohodě , cca 15 km od sjezdu z D11 ( pozor - zatím jsem neviděl navigaci , která má sjezd správně ) přes Staré Ždánice a Srch.
- ubytování cca 500 m u "Perníkové chaloupky" v bývalém školícím centru ( záchod , sprcha na pokoji )
- hospoda "Stodola" , čepují Plzeň , uprostřed gril , jídlo moc dobré ( stav cca před rokem )
- možnost ubytování i v areálu ( spolužák s rodinou 1x zdarma - myš ulovená na pokoji , 1x sleva - zapomněli na rezervaci )
Vždy spokojenost , možnost spojení i vlakem , z nádraží BUS 16 ( jen některé ) až před hospodu .
Autem v pohodě , cca 15 km od sjezdu z D11 ( pozor - zatím jsem neviděl navigaci , která má sjezd správně ) přes Staré Ždánice a Srch.
TT930T, 9.465 , Boot 5.5120, Western_and_Central_Europe_895.4438
Pánové, koukám, že rossini ten sraz nějak vypustil... (upozorňuji, že mu za to ani nenadávám, ani mu to nevyčítám, jen to konstantuji ). BTW jet celkem dálku jen na odpoledne se mně stejně nějak nepozdává (nemám řidiče), co to takhle odložit na sklonek podzimu do nějakého útulného a nepředraženého penziónu? Šumava, Jizerky, Povltaví, Znojemsko, Kerkonoše... Cifix, jak se sem dává anketa ?
Prosím né pod stan a né do kempu se společnými hajzlíky a korytem se studenou vodou, mé me2dí kosti už na to nejsou .
Prosím né pod stan a né do kempu se společnými hajzlíky a korytem se studenou vodou, mé me2dí kosti už na to nejsou .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
No,jestli to takhle bude pokračovat,tak žádný sraz nebude....Pokud vám všem nevyhovuje červen,tak Docent má pravdu. Aby přijelo co nejvíce lidí z POI,tak to klidně můžeme přesunout....Ale ať si to někdo vezme pod patronát,a zjistí nějaké ubytování atd....A na víkend,jet někam 150km,abychom tam dvě hoďky poseděli,se mi zdá jako pitomost...
OK... Tak sem dávejte návrhy a představu o ceně (srazy ce4you od pátečního odpoledne do nedělního poledne vyjdou, včetně celodenní stravy, na nějakých 1100,- až 1200,- Kč + to, co každý vypije ). Já to nějak vyhodnotím a na konci sám demokraticky rozhodnu, protože vím, jak to dopadá, když se to nechá lidu - vloni jsme na sraz ce4you v pátek přijeli do Malé Úpy, kde byl sněhový poprašek, a v neděli po obědě odjížděli z půlmetrové pokrývky, protože většina byla pro poslední weekend v říjnu .
Penzion Kamejk, Kamýk nad Vltavou - mají WiFi
První nelyžujem - tam mají Svijany
Chata Tereza, kousek od První nelyžujem - ta má na svém webu souřadnice, takže by tam skoro každý mohl trefit .
Ještě něco ze Šumavy... - velmi slušná cena za ubytování a moc pěkné prostředí, navíc mohu poskytnout trasu na Boubín pro OZI Explorer .
První nelyžujem - tam mají Svijany
Chata Tereza, kousek od První nelyžujem - ta má na svém webu souřadnice, takže by tam skoro každý mohl trefit .
Ještě něco ze Šumavy... - velmi slušná cena za ubytování a moc pěkné prostředí, navíc mohu poskytnout trasu na Boubín pro OZI Explorer .
Naposledy upravil(a) Docent dne 9.6.2008, 8:29, celkem upraveno 1 x.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Dobré , Kemejk je veeelice zajímavý.
Zaujal mne obvzláště Atelier zadraví a KRÁSY. To bych potřeboval. Otázka je, zda mají takové možnosti a zkušenosti.
Osobně, pokud mi jen trochu čas dovolí, přijedu kamkoliv (pod stan již ale ne). Bohužel, letošní červnový termín (stejně jako každý jiný rok v tomto období) jsem v termálech. A nezlobte se, ty jsou pro moje tělo přednější.
Zaujal mne obvzláště Atelier zadraví a KRÁSY. To bych potřeboval. Otázka je, zda mají takové možnosti a zkušenosti.
Osobně, pokud mi jen trochu čas dovolí, přijedu kamkoliv (pod stan již ale ne). Bohužel, letošní červnový termín (stejně jako každý jiný rok v tomto období) jsem v termálech. A nezlobte se, ty jsou pro moje tělo přednější.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Bych to viděl na poslední zářijový nebo první říjnový weekend...
A taky je na tom Kamejku pěkné tohle: "Restaurace s malým dětským koutkem - plně nekuřácké prostředí." - kdo bude zlobit, šup s ním do dětského koutku .
A taky je na tom Kamejku pěkné tohle: "Restaurace s malým dětským koutkem - plně nekuřácké prostředí." - kdo bude zlobit, šup s ním do dětského koutku .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
To bych nezdůrazňoval! Aby nás tam, senilní dědky, ty mladší ambiciózní ročníky preventivně nešouply hned po příjezdu.
Ale když se nad tím zamyslím ....
Ale když se nad tím zamyslím ....
Pojedu kamkoliv. Já chci jen místo,kde budu mít své autíčko pod dohledem. Aby neparkovalo dva kilometry někde v lese. Nechci,aabych jel zpátky vlakem,auto mne živí...A ne pod stan...,i když-my mladý kluci nemáme problém...
No tak autíčko pod dohledem i v noci bys měl tady, ale to je zase kapánek cenově náročnější .
Ale já myslel aby bylo parkoviště u místa,kde bude sraz....Já nemyslel pokoje za dvojku za noc...