Pro úplné začátečníky
Re: Pro úplné začátečníky
Motáš vše dohromady. Záleží vždy na typu a verzi Navcore. V mobilech,PDA,a MDA je navigační sw verze 6.(TT mobile),takže tam nemůžeš dát nic jiného,než mapy čísla v.6 a nižší. Vždy u TomToma platí to,že číslo navigačního sw určuje čísla verze map. Musí být stejné,nebo nižší. Vyšší být nesmí,protože takové mapy by nebyly pro zařízení viditelné. Takže pokud je navcore např v.7,tak mapy verze 7,6,5....Už chápeš ?? Navíc- v mobilech je jiný sw, v PDA,MDA jiný, a v navigacích také jiný. Jsou to tři typy sw...
- Scorpio_cz
Poznámka :
Pro PDA/MDA s Windows Mobile se minulý týden odněkud vynořila verze TomTom Navigator 7, NaviCore 7 v.7450.9028.
Podle mutace funguje buď jen ze 7mičkovými, nebo se 7mičkovými a 6kovými mapami, modré nebo černé zbarvení TTN7.
Konec poznámky.
Pro PDA/MDA s Windows Mobile se minulý týden odněkud vynořila verze TomTom Navigator 7, NaviCore 7 v.7450.9028.
Podle mutace funguje buď jen ze 7mičkovými, nebo se 7mičkovými a 6kovými mapami, modré nebo černé zbarvení TTN7.
Konec poznámky.
Ano,pardon....Takže už je TT Navigator 7.
ano, ano sohlasim. Slo mi o mapy. Je taky možné že TT GO 700 má starší sowt a moje nové šestkové mapy nevidí ?!!
PS: pro aktualizaci sowtu to bude chtit nejake udaje jako je adresa atd ?!
PS: pro aktualizaci sowtu to bude chtit nejake udaje jako je adresa atd ?!
N95,TT.....
- Scorpio_cz
martin.h Verzi softu by měl TT systém ukázat přes (myslím že) stránku s mapou.
Upgrade SW by měl nabídnout TomTom Home po připojení a rozpoznání TomTom zařízení.
Mapy by měly fungovat původní originální, aktualizované mapy je většinou nutné zakoupit.
Upgrade SW by měl nabídnout TomTom Home po připojení a rozpoznání TomTom zařízení.
Mapy by měly fungovat původní originální, aktualizované mapy je většinou nutné zakoupit.
- Scorpio_cz
Tato verze SW bude pracovat pouze s mapami V5 a nižšími (nevím kolik verzí).martin.h píše:verze sowtu TT je Apl.5.410 (5628/050919) OS:1006
Mapy V6 a/nebo V7 rozhodně neuvidí a nezpracuje. TomTom Home V2 by měl nabídnout aktualizaci software/navicore na verzi 6 nebo 7 - ale už si vůbec nejsem jistý jestli tyto verze budou pracovat s mapami 5 a staršími.
Po aktualizaci Navicore na V7 a po zakoupení aktuálních map budou fungovat mapy řady 7xx - například aktuální 720.
Kromě výjimky potvrzující pravidlo - mapy verze 660.1223Scorpio_cz píše:Tato verze SW bude pracovat pouze s mapami V5 a nižšími (nevím kolik verzí).martin.h píše:verze sowtu TT je Apl.5.410 (5628/050919) OS:1006
Mapy V6 a/nebo V7 rozhodně neuvidí a nezpracuje. TomTom Home V2 by měl nabídnout aktualizaci software/navicore na verzi 6 nebo 7 - ale už si vůbec nejsem jistý jestli tyto verze budou pracovat s mapami 5 a staršími.
Po aktualizaci Navicore na V7 a po zakoupení aktuálních map budou fungovat mapy řady 7xx - například aktuální 720.
- Scorpio_cz
Děkuji za upřesnění to jsem netušil - je v tom slušnej chaos tedyHenry píše:Kromě výjimky potvrzující pravidlo - mapy verze 660.1223
-
Ahoj potřeboval bych poradit co mam nahrat do Windows mobile 6.1 (HTC Diamond) za navigaci a kde ji sehnat? \jsem v tomhle uplné béčko
Proč sis nekoupil Diamonda u Ty-Debile rovnou s OEM verzí TomToma 7 (což je jediná oficiální a legální verze TT 7 pro PDA)?Vladimír Šengel píše:Ahoj potřeboval bych poradit co mam nahrat do Windows mobile 6.1 (HTC Diamond) za navigaci a kde ji sehnat? \jsem v tomhle uplné béčko
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Zdravím,
mám taky problém s mapkou, spíš s jejím výběrem. Jsem naprosto zmaten tím, jakou mapu vybrat, jakou ne. Mám verzi softu 8.010, mapa Western_and_Central_Europe_2GB, v715.1730. TomTom Home v2.3.1.92, zařízení TT One Traffic. Pokud bych rád přešel na verzi mapy W_a_C_E 720.xxx (jak je zde doporučováno), jak na to? Pokud si vlezu do obchodu na tomtom.cz, mám na výběr pouze "Západní Evropu" (861.5 MB)a pak jen regionální jako Alpy, Itálie USA atd atd. Teď jsem v koncích a je tu hned několik otázek: Můžu si na TT One dát novou mapu WaCE 720? Mám si koupit tu západní evropu, čímž se mi současná WaCE 715 aktualizuje na 720? Nebo je to všechno úplně jinak? Byl bych celkem rád, kdybyste byli tak hodní a poradili Zkrátka bych rád plnou Western_and_Central_Europe na verzi 720 a nevím jak na to
Díky moc.
mám taky problém s mapkou, spíš s jejím výběrem. Jsem naprosto zmaten tím, jakou mapu vybrat, jakou ne. Mám verzi softu 8.010, mapa Western_and_Central_Europe_2GB, v715.1730. TomTom Home v2.3.1.92, zařízení TT One Traffic. Pokud bych rád přešel na verzi mapy W_a_C_E 720.xxx (jak je zde doporučováno), jak na to? Pokud si vlezu do obchodu na tomtom.cz, mám na výběr pouze "Západní Evropu" (861.5 MB)a pak jen regionální jako Alpy, Itálie USA atd atd. Teď jsem v koncích a je tu hned několik otázek: Můžu si na TT One dát novou mapu WaCE 720? Mám si koupit tu západní evropu, čímž se mi současná WaCE 715 aktualizuje na 720? Nebo je to všechno úplně jinak? Byl bych celkem rád, kdybyste byli tak hodní a poradili Zkrátka bych rád plnou Western_and_Central_Europe na verzi 720 a nevím jak na to
Díky moc.