ANKETA - sraz uživatelů POI.CZ
Re: ANKETA - sraz uživatelů POI.CZ
Já dorazím až v sobotu ráno(dopoledne) do Štěchovic
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
Tak nezapomeňte navigace, peníze a pantofle... Zato cigarety můžete nechat doma, penzion je nekuřácký .
Jo, a ještě bych se rád zeptal, jestli těm klikačům, hlasujícím pro "víkendového srazu poi.cz bych se zúčastnil", to připadá vtipný nebo o co jim go ?
Jo, a ještě bych se rád zeptal, jestli těm klikačům, hlasujícím pro "víkendového srazu poi.cz bych se zúčastnil", to připadá vtipný nebo o co jim go ?
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Takže to,že jsem přestal kouřit loni v prosinci,se teď stává výhodou ???
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Pro povzbuzení šedé kůry mozkové, na večerní zasedání, navrhuji doplnit náročný program o sobotní odpolední procházku na Vrškamýk (celkem cca 4,5km, žádný náročný turistický výšlap), proto možná i pevnější obuv.Docent píše:Tak nezapomeňte navigace, peníze a pantofle... Zato cigarety můžete nechat doma, penzion je nekuřácký .
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Já už tam byl, je to do kopce .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
My dojedem pozdeji, chceme se vyhnout D1. Asi tak pred sestou.
Tak snad taky dorazím, tedy až zítra v sobotu rovnou do Štechovic na 11:30 (tedy pokud docent napsal správné souřadnice, možná budu bloudit někde po republice ).
Takže si to dneska užijte, čau zítra
Takže si to dneska užijte, čau zítra
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
Zkus to o fous dřív, na 11:30 je domluvená exkurze. Souřadnice jsou dobře, ověřoval jsem to v Různé zajímavosti .
Koukám, že asi budu nejmladší účastník srazu.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
Zdám se ti snad jako starý me2d ?
Záleží na kolik se cítíš...Já tak na 15,někdy i rozumem.....Přítelkyně tvrdí že tak maximálně na pět,ale to je pustá pomluva...
Gumajzi, kde seš? Podává se večeře "Bóbika" .
Důležité upozornění pro vránu:
Vzhledem k tomu, že jsme si na Kamýku dovolili bavit se na pokoji u Jiráska do 2 do rána, byli jsme z penzionu vyhozeni a přesouváme se na 2. noc do hotelu Kostínek, přímo u hráze Orlické přehrady!
Vzhledem k tomu, že jsme si na Kamýku dovolili bavit se na pokoji u Jiráska do 2 do rána, byli jsme z penzionu vyhozeni a přesouváme se na 2. noc do hotelu Kostínek, přímo u hráze Orlické přehrady!
Tak jsme dorazili... Ti podnikatelé snad zešíleli, po extempore na Kamejku další zkušenosti:
Na rozhledně u chaty Onen Svět, kde ještě před 3 léty byl vstup zdarma, se platí 30,- Kč a třetinka točené coly pochybné kvality a chutě stojí na oné chatě 25,- Kč... Na rozhledně Kuníček u Petrovic mají otevřeno od 10 hod., od 12 do 13 má obsluha polední přestávku (asi už má po 2 hodinách hlad) a v 11:45 už nahoru nikoho nepustí se slovy, že by ve 12 nemohla odejít .
Na rozhledně u chaty Onen Svět, kde ještě před 3 léty byl vstup zdarma, se platí 30,- Kč a třetinka točené coly pochybné kvality a chutě stojí na oné chatě 25,- Kč... Na rozhledně Kuníček u Petrovic mají otevřeno od 10 hod., od 12 do 13 má obsluha polední přestávku (asi už má po 2 hodinách hlad) a v 11:45 už nahoru nikoho nepustí se slovy, že by ve 12 nemohla odejít .
To je děs, ještě, že jsem mazal rovnou dom, to bych se zase jen rozčílil...
TomTom GO 930T, NC 9.510, mapa Central Europe, RDS-TMC, 2x Brodit + ProClip
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32
Xiaomi MI2S + app. Be On Road, Aponia, Waze
MS Windows 7 prof. 64bit, Opera 32