Hoď sem tu ikonu jako přílohu....shrk píše:prosím o zveřejnění kategorie č. 1602, CZ-Banka_LBBW_Bank (v souvislosti s tím zanikla v ČR banka BAWAG). zároveň prosím o přiřazení ikony CZ-Banka_LBBW_Bank.bmp, která se mi po nahrání odmítá zobrazit. diky!
p.s. pro Docenta (s velkým D:) u diakritiky jsem se donedávna řídil pokyny Jiráska, viz Navod_POI.pdf (přidán na RapidShare 5.5.2008): "upozorňuji, že v názvu NESMÍ být diakritika, mimo čárek, a jeho délka může být maximálně 63 znaků".
Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Re: Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Milý shrku, je od tebe velmi hezké, že se řídíš návody, ale buď se ze mne/z nás snažíš dělat voloušky, nebo tě trápí strejda Alzheimer... Na to, že lze zadávat s diakritikou, jsem tě upozornil SZ již 13.4.2008, odpověděl jsi mně "respektuji Navod_POI.pdf", Henry to vzápětí ve svém návodu opravil (ZADÁVEJTE TEXT I S DIAKRITIKOU, PŘI STAHOVÁNÍ SE DLE NAVIGACE OŘEŽE), na což jsem tě tuším upozornil taky, takže odvolávat se na návod z května 2008 je poněkud schizofrenní .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
milý Docente, zde jde o jinou věc než o osobní: každý, kdo si stáhne návod v pdf z první strany vlákna "Návod jak přidávat a měnit BZ v kategoriích, tvorba nové kat", tam uvidí "v názvu NESMÍ být diakritika" a bude se tím řídit.
pokud by měl Jirásek čas, mohl by pod příslušné odkazy ZIP a PDF na rapidshare uložit aktuální verzi, tedy že "v názvu MUSÍ být diakritika". osobně se tím už nějaký ten pátek řídím. díky všem zúčastněným
pokud by měl Jirásek čas, mohl by pod příslušné odkazy ZIP a PDF na rapidshare uložit aktuální verzi, tedy že "v názvu MUSÍ být diakritika". osobně se tím už nějaký ten pátek řídím. díky všem zúčastněným
Každý, kdo POI přidává, vidí na příslušné stránce poměrně srozumitelně napsáno "Název poi MŮŽE obsahovat diakritiku!", a když ho navíc někdo upozorní na to, že tu češtinu může přidávat, tak by se snad mohl zamyslet nad tím, jestli ten návod není starý, nebo v něm není chyba... Nebo třeba do Budějc jezdíš podle jízdního řádu koněspřežky ? HOWGH.
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Hlásím - osobní závazek splněn. Návod upraven k dnešním zvyklostem tohoto webu.
Prosím zkušenější kolegy o případnou korekturu a jistě užitečné připomínky přes SZ. Děkuji
Prosím zkušenější kolegy o případnou korekturu a jistě užitečné připomínky přes SZ. Děkuji
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Jak zveřejnit nové vytvořené POI??
Zdravim vespolek.
Chtel jsem do kategorie info-rychlost pridat zaznam. Je to ve vsi (=vesnici), nemaji ulici, psc asi taky ne, (nechce se mi je hledat), telefen starosty taky neznam. Proste se mi to nepovedlo, furt to pro robota nebylo uplny. Pri vsi ucte k moudrosti zdejsich spravcu, OPRAVDU by neslo povinne polozky zvyraznit tak abysme se i my, vidlaci dokazali tu realizovat ?
Chtel jsem do kategorie info-rychlost pridat zaznam. Je to ve vsi (=vesnici), nemaji ulici, psc asi taky ne, (nechce se mi je hledat), telefen starosty taky neznam. Proste se mi to nepovedlo, furt to pro robota nebylo uplny. Pri vsi ucte k moudrosti zdejsich spravcu, OPRAVDU by neslo povinne polozky zvyraznit tak abysme se i my, vidlaci dokazali tu realizovat ?
Vydrž, Henrymu se někam vloudila chybička...
Haló, Henry, jsem zkoušel kolegům zadat testovací hospodu, a fakt to nejde, dokud nevyplním PSČ...
Haló, Henry, jsem zkoušel kolegům zadat testovací hospodu, a fakt to nejde, dokud nevyplním PSČ...
Ne PSČ, ale název poi i název poi pro TT to chtělo
Už jsem to upravil - stačí buď jedno nebo druhé... (lepší je zadat název poi, protože název pro TT se generuje automaticky)
Už jsem to upravil - stačí buď jedno nebo druhé... (lepší je zadat název poi, protože název pro TT se generuje automaticky)
Můžu mít dotaz ?? Probírali jsme tu, že se budou uveřejňovat poze body, kde bude dostatek záznamů, a bude vidět, že k něčemu slouží. Respektive, že je o ně zájem...A teď vidím, že už je zase vše jinak...Je tu bod zájmu Erotic City, a není tam jediný záznam, ale tři tisíce stažení. Není to nějaká pitomost ???? Henry, co ty na to ??
Alespoň vidíš, jaký je zájem o erotiku . BTW mám dojem, že ta kategorie prázdná nebyla, tak jestli z ní spíš správce omylem všechno nevymazal...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Gumajzi, to opravdu vypadá, že správce kategorii vymazal a asi upravuje v externím editoru.Gumajz píše:Je tu bod zájmu Erotic City, a není tam jediný záznam, ale tři tisíce stažení. Není to nějaká pitomost ????
Čas je dnešní.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Máte pravdu, ta kategorie byla opravdu plná. S majitelem jsem byl při jejím zakládání v písemném styku. To je už hodně dávno. To že je prázdná jsem nezaregistroval, vyčkáme, když tak já jej oslovím co se děje.
GARMIN nüvi 670
- Scorpio_cz
Já jsem dneska kolem jednoho náhodou šel, a vypadalo to zavřeně - nezkrachovali oni ?Jirásek píše:Gumajzi, to opravdu vypadá, že správce kategorii vymazal a asi upravuje v externím editoru.Gumajz píše:Je tu bod zájmu Erotic City, a není tam jediný záznam, ale tři tisíce stažení. Není to nějaká pitomost ????
Čas je dnešní.
Nebo autor omylem uložil kategorii tlačítkem "SMAZAT"
Žádám ADMINI o zveřejňení kategorie CZ-DKV číslo 1528.
Jedná se o kategorii kde se dá platit tankovací kartou DKV,kterou hlavně využívají řidiči nakladních vozidel(KAMIOŇÁCI).
Né všude se dá na ní natankovat.
Předem díky!!
Jedná se o kategorii kde se dá platit tankovací kartou DKV,kterou hlavně využívají řidiči nakladních vozidel(KAMIOŇÁCI).
Né všude se dá na ní natankovat.
Předem díky!!
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Tak Henry, jestli se Glass s tou svojí kategorií nerozhejbal a nenaplnil ji daty, je tu kategorie č. 137 CZ-Zimni vybava. Nevím proč, ale nedaří se mi ji pojmenovat CZ-Zimni_vybava (s tím podtržítkem), nějak mi to server nebere
Naštěstí jsem ji předtím nevymazal (viz jinde ve fóru), takže pouze oprášeno. Čerpáno z veřejně dostupných zdrojů, přesnost umístění značek bude nižší, nicméně základní úseky by měli sedět. Předpokládám že uživatelé umístění zpřesní.
Naštěstí jsem ji předtím nevymazal (viz jinde ve fóru), takže pouze oprášeno. Čerpáno z veřejně dostupných zdrojů, přesnost umístění značek bude nižší, nicméně základní úseky by měli sedět. Předpokládám že uživatelé umístění zpřesní.