.Mudrunka píše:Gunajsi
Povinné ručení podle ujetých km
Re: Povinné ručení podle ujetých km
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
Pánové omyl, ty žlutí s pruhy a s nápisem AAA na zadních dveřích, to jsou taxíky, bohužel. Od firmy AAA, kteří si platí stání na letišti. Paradox je, že ti samí nadávali na smluvní dopravu z letiště (stříbrné vw Passaty), že jezdí jako prasata. Od doby, co stojí na letišti, jezdí úplně stejně, ne-li hůř. Ale já na vašem místě bych případné stížnosti na styl jejich jízdy (ohrožování ostatních účastníků silničního provozu) adresoval na stránky http://www.aaa-taxi.cz...Majitel firmy si to rád přečte....A není to ironie, ale fakt...
- Scorpio_cz
Asi by bylo dobré to teple lidsky bonzovat i s SPZ-kama, co ?Gumajz píše: ... Ale já na vašem místě bych případné stížnosti na styl jejich jízdy (ohrožování ostatních účastníků silničního provozu) adresoval na stránky http://www.aaa-taxi.cz ...
No dám si na ty žluťásky extra majzlíka - až mi tam zas nějakej hodí potkana a zašlajfne brzdy tak to asi fakt napráším.
Co chceš dělat, když někdo hází špínu svým chováním na ty slušné....?? Je to asi jediná možnost....
- Scorpio_cz
Upřímně - nejradši bych byl kdyby nebylo potřeba dělat nic.
Dneska jsem si vychutnal narvanou Prahu až skoro do bezvědomí.
Kombinace uzavřeného Vyšehradského tunelu, vysypaných klád v myší díře, bouračky na magistrále,
další poblíž Kulaťáku a čehosi v tunelu Mrázovka způsobilo průjezdnost Prahy limitně se blížící 0.
Vzhledem k požitku maje z takové jízdy se mi trochu osvětlilo proč někteří jezdí tak jak jezdí.
Dneska to bylo na to půjčit si ještě jedny nervy
Dneska jsem si vychutnal narvanou Prahu až skoro do bezvědomí.
Kombinace uzavřeného Vyšehradského tunelu, vysypaných klád v myší díře, bouračky na magistrále,
další poblíž Kulaťáku a čehosi v tunelu Mrázovka způsobilo průjezdnost Prahy limitně se blížící 0.
Vzhledem k požitku maje z takové jízdy se mi trochu osvětlilo proč někteří jezdí tak jak jezdí.
Dneska to bylo na to půjčit si ještě jedny nervy
Já jel asi před 2 léty v pátek odpoledne do Brna... Což je adrenalinová záležitost, i pokud na D1 není zrovna žádná uzavírka, bouračka apod. ... No a ten pátek bylo obojího dost, takže jsem se neustále míjel s nějakým debilem v červeném Opel Astra s brněnskou SPZ... Předjížděl zprava, odstavným pruhem, jel hodně přes 130 a celkem jsem ho dojel asi 5x, když stál někde před zácpou v levém pruhu a čuměl jak vyoraná myš... Vzadu na autě měl webové stránky firmy (už si bohužel nepamatuju jaké), takže jsem se po návratu na ten web podíval, našel si jejich mail a napsal jim, že takového idiota, jako je řidič jejich červené Astry SPZ-XX-XX, jsem neviděl už hodně dlouho, a popsal způsob jeho jízdy...Gumajz píše:Co chceš dělat, když někdo hází špínu svým chováním na ty slušné....?? Je to asi jediná možnost....
Odpověď jsem nedostal, tak to byl asi pan řídící nebo majitel .
Lidstvo vyhyne na vlastní blbost. Příspěvky některých uživatelů (nejen) na tomto fóru jsou toho jasným důkazem .
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Je to sice OT, ale tady se již plácá o všem možném, proto si také dovolím.
Hned jsem to volal na Zelenou vlnu, operátorka chvíli vůbec nechápala o co jde.
Docela by mne zajímalo, jak to z toho tunýlku vytahaly všechno ven.
Jel jsem tam pod Baranďákem krátce po tom, co se to stalo. Moc hezké, v tom nejhorším myslitelném místě "kamion" dřevařů, vezoucí pořádnou kulatinu, položený na boku, kmeny se válely po vozovce. A byl tam tak pěkně zapasovaný, to se holt pozná mistr .Policajti na to nevěřícně zíraly . Moc jsem jim nezáviděl, šílená situace.Scorpio_cz píše:.... vysypaných klád v myší díře..
Hned jsem to volal na Zelenou vlnu, operátorka chvíli vůbec nechápala o co jde.
Docela by mne zajímalo, jak to z toho tunýlku vytahaly všechno ven.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Já jsem se dnes ráno nemohl vysekat z Bílé Hory - Patočkova ucpaná v obou směrech do tunelů na Smíchov, přes Strahov dolů to samé - normální past! Odpoledne na 5. května před sjezdem na Jižní spojku zase dodávka s rozbitým čumákem a šňůra kamionů ji objížděla kudy to šlo, takže taky chaos. Bude ale ještě hůř - aut, uzavírek a nehod přibývá a už to (nejen) Praha prostě nepobere...
TomTom GO 950 Traffic RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: EU+US v845.2702
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
TomTom GO 730 Traffic, RDS-TMC, Apl.: 9.401, Mapa: W_a_C_E v840.2562, Waze
Samsung Galaxy Note 16GB, Win 10 Home 64bit
-
Rozhodně je bezvadnou volbou kouknout na [editováno: reklama xxxxxxxxxxxxxxxxx]. Můžete zde nalézt srovnání všech povinných ručení největších pojišťoven u nás a určitě to hodně ulehčí práci. Z vlastní zkušenosti mohu jednoznačně doporučit, vše je přehledné a jednoduché. Navíc server nabízí speciální nabídky přímo od nich, takže si zde vybere opravdu každý.
Lenicko, reaguješ na příspěvek z roku 2008....
To je Leničce jedno, ona totiž tenhle příspěvek s odkazem na onen web cpe všude... Patrně má s tím serverem něco společného, nejspíš jí tečou nějaké penízky.
Odkaz odstraněn a uživatel zabanánován.