Jak nahrát body POI?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Jak nahrát body POI?
Linux neznám, doporučuji posečkat rady odborníků.
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Pokud nepomůže wine (na tom mi jede 90% všech programů) zkus QEMU (KVM), tam je to na 100%.
OK, vyzkouším to tudy. Z toho ovšem vyplývá, že bez PoiLoaderu to nepůjde. Hrátkami s linuxem nemá smysl trápit toto fórum. Děkuji za pomoc a pokus o nasměrování. Dám vědět, jak jsem dopadl.
Ahoj.
Mirda
Ahoj.
Mirda
Palm LifeDrive + TT6.00 + BTGPS
Nokia E65 + Garmin Mobile XT + BTGPS
Nokia E65 + Garmin Mobile XT + BTGPS
Ahoj všichni,jsem tu nový,takže totálně tupý(zatím).Mám NoName navigaci s WinCE5,takže PDA.Všechno jede z SD karty.Potřeboval bych poradit,co udělat,aby mi to v mém přístroji chodilo.Stáhl jsem si jednu kategorii,uložil do složky POI v adresáři IGO8\content a to je všechno,co s tím umím.Mám tam složku CzechRep.poi a ta co jsem stáhl má koncovku .ov2.Poraďte.co s tím dál?
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Zdravím tě ve fóru.
Takže bych si dovolil upřesnit - nikoliv noname ale iGo 8 TADY by mělo být vše potřebné. Jinak hledej ještě ve vláknech o iGo/Mio. Každopádně *.ov2 je pro TomTom, to ti chodit nebude.
Doporučuji ještě přečíst tento návod .
Takže bych si dovolil upřesnit - nikoliv noname ale iGo 8 TADY by mělo být vše potřebné. Jinak hledej ještě ve vláknech o iGo/Mio. Každopádně *.ov2 je pro TomTom, to ti chodit nebude.
Doporučuji ještě přečíst tento návod .
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Tím "No Name" jsem myslel přístroj,ne SW.Samozřejmě mám IGO8.Sice píšu,že jsem zatím tupý,ale ne zase tolik. POI už mi funguje tak jak má,nevěděl jsem,že potřebuju formát kml.
Zdravim, zajimalo by me no jak je to s nahranim poi trebas u sloucenejch kategorii kde muzu stahnout trebas vsechny cerpaci stanice, radary apod... Je tam taky potreba stahnout nejaky ten obrazek abych to mel pak v mapach? A pripadne kde? Diky
Není to nutné ale je to lepší.
Pokud si nestáhneš nějakou ikonu, budou se body sloučené kategorie zobrazovat jako prosté červené čtverečky (alespoň u mého TomTom 6).
Ikonku si musíš stáhnout jinde než u sloučené kategorie.
Např pro radary si stáhni kteroukoliv ikonu od radarů, která se ti líbí, přejmenuj ji přesně (tedy kromě přípony) jako sloučenou kategorii a nahraj si ji spolu se sloučenou kategorií do adresáře příslušné mapy (tedy alespoň u TotTomu :- )
Pokud si nestáhneš nějakou ikonu, budou se body sloučené kategorie zobrazovat jako prosté červené čtverečky (alespoň u mého TomTom 6).
Ikonku si musíš stáhnout jinde než u sloučené kategorie.
Např pro radary si stáhni kteroukoliv ikonu od radarů, která se ti líbí, přejmenuj ji přesně (tedy kromě přípony) jako sloučenou kategorii a nahraj si ji spolu se sloučenou kategorií do adresáře příslušné mapy (tedy alespoň u TotTomu :- )
Dekuji za odpoved Suky:)
A jeste dotazek, doufam ze se nebudu ptat jako blbec - lze do jednoho souboru stahnout treba slouceniny radaru, benzinek atd a i tedy stejnej pocet obrazku? Predpokladam ze asi ne, musim to instalovat do navigace po jednom ze... Protoze pak by garmin Nuvi 200 netusil jaky obrazek je k cemu jestli to spravne chapu...
A jeste dotazek, doufam ze se nebudu ptat jako blbec - lze do jednoho souboru stahnout treba slouceniny radaru, benzinek atd a i tedy stejnej pocet obrazku? Predpokladam ze asi ne, musim to instalovat do navigace po jednom ze... Protoze pak by garmin Nuvi 200 netusil jaky obrazek je k cemu jestli to spravne chapu...
Jakmile sloučíš kategorii, je to jedna kategorie, a jako taková také může mít jen jednu ikonu...
Jasne, ale ted myslim to ze kdyz si stahnu vic sloucenejch kategorii - a mam tim padem vic souboru a kazdej soubor obsahuje ty dane sloucene bz a pak kdyz to chci naimportovat do garmina tak to nemuzu mit vsechno v tom jednou souboru spolecne i s obrazkama ale musim to tam importovat jeden soubor bz a jeden obrazek a opet otevrit poi loader a opet imtortovat dalsi soubor se sloucenejma bz plus obr atd atd...Gumajz píše:Jakmile sloučíš kategorii, je to jedna kategorie, a jako taková také může mít jen jednu ikonu...
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Ne, Přečti si sekci garmin! Pomocí PoiLoaderu exportuješ do navi NAJEDNOU všechny vybrané kategorie (jednotlivé soubory). Každý nový export PŘEPÍŠE původní.
TADY jsem to kdysi učil 1EPE
TADY jsem to kdysi učil 1EPE
aha, takze kdybych to tam pral postupne tak bych tam nakonec mel jen te posledni soubor, co jsem tam daval. V tom pripade me ale zajima jak navigace zjisti kdyz si trebas ke sloucenejm radarum stahnu nejakou peknej obrazek ze ma zrovna zobrazovat ten a ne trebas ten obrazek co chci aby se mi rozrazoval u benzinek? Neni to tak ze by se mel treba jmenovat stejne jako ten soubor s bz(krom koncovky samozrejme)
EDIT Jirásek: necituj předchozí příspěvek, je to zbytečné. Citace odstrněna
EDIT Jirásek: necituj předchozí příspěvek, je to zbytečné. Citace odstrněna
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Prošel jsi sekci Garmin? Je tam vlákno nazvané POI Loader - prenos do garmina. V případě nejasností můžeš použít HLEDÁNÍ (velmi užitečná funkce).
Radary se nezobrazuji v me navigaci od Blaupunktu
Zdravím všechny, stáhl jsem si radary ve formatu asc, radary mě už fungovali, ale navigaci jsem dal do puvodniho nastaveni, nějak se sekala. Na kardu SD jsem nahrál nové radary a najednou mi navigace vůbec nic nehlásí? Složku s názvem POI_Warner_Radars jsem si udělal a vše do ní nakopíroval. Už jsi nevím rady. Co by jste dělali vy v mém případě? Děkuji Michal