Změny na online.poi.cz
No s Liborem se urcite nepobijeme, to je v podstate jedno, jestli je tam pridano nebo nova pozice.
Jinak bych obecne doporucoval, aby mohl host do poznamky k zaznamu, kdyz hlasi zmenu uvest svuj text, nekdy pisou nektere upresnujici informace, ktere i nekdy byvaji dulezite. Spravci by se pak zobrazila
"Zmena pozice" (zmena nazvu ...)
"poznamka hosta"
Jinak bych obecne doporucoval, aby mohl host do poznamky k zaznamu, kdyz hlasi zmenu uvest svuj text, nekdy pisou nektere upresnujici informace, ktere i nekdy byvaji dulezite. Spravci by se pak zobrazila
"Zmena pozice" (zmena nazvu ...)
"poznamka hosta"
MDA Compact III (Artemis), 6 GB microSDHC, pouzdro Krussel, TT 6.2
N73, 2GB miniSD, TT, Garmin Nuvi 670, MIO C720
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Nevim presne jak to funguje, ale nechodi mi mailem upozorneni na novy zaznam ve fronte.
Jeste by to chtelo dat asi nejake skoleni upozornovatelum, svoje poznamky napisou do nazvu, takze pak je to stejne treba delat rucne. Myslim, ze nova pozice a zmena pozice je v pohode to pomuze, treba ale zmena nazvu u CS, znamena vetsinou i presun do jine kategorie, takze pak je nutno stejne rucne (ale i tak je to asi snazsi kopirovat a vkladat)
EDIT : v TT6 je vyborna fce zobrazeni souradnic, vyborne se to dohledava
Jeste by to chtelo dat asi nejake skoleni upozornovatelum, svoje poznamky napisou do nazvu, takze pak je to stejne treba delat rucne. Myslim, ze nova pozice a zmena pozice je v pohode to pomuze, treba ale zmena nazvu u CS, znamena vetsinou i presun do jine kategorie, takze pak je nutno stejne rucne (ale i tak je to asi snazsi kopirovat a vkladat)
EDIT : v TT6 je vyborna fce zobrazeni souradnic, vyborne se to dohledava
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
Poznámku "navrhovatel" může přidat již i u změny záznamu, pokud navrhuje odstranění záznamu, tak má na to udělané tlačítko a správce kategorie jedním tlačítkem pak může smazat záznam ve frontě i v normálním seznamu.
U přidávání záznamu do fronty jsem už napsal, že všechny doplňující informace je nutné psát do poznámek.
Je-li to atypický případ - změny kategorie, tak to je jedinné řešení -> dvě okna COPY + PASTE
Mailem upozornění na nový záznam zatím nechodí, stále nevím, jak se toto bude řešit (jeden mejl na jeden záznam nevidím moc dobře, preferuju nějakou kontrolu v určitém intervalu...)
U přidávání záznamu do fronty jsem už napsal, že všechny doplňující informace je nutné psát do poznámek.
Je-li to atypický případ - změny kategorie, tak to je jedinné řešení -> dvě okna COPY + PASTE
Mailem upozornění na nový záznam zatím nechodí, stále nevím, jak se toto bude řešit (jeden mejl na jeden záznam nevidím moc dobře, preferuju nějakou kontrolu v určitém intervalu...)
Henry - bingo! Podařilo se. Dnes mě došel první mail.Henry píše: Mailem upozornění na nový záznam zatím nechodí, stále nevím, jak se toto bude řešit (jeden mejl na jeden záznam nevidím moc dobře, preferuju nějakou kontrolu v určitém intervalu...)
Ale kdych tušil že tam je od včerejška zase devět nových radarů, tak bych to snad ani neotvíral....
GARMIN nüvi 670
Zdravím, jsem tu po delší pauze...musím, že jste odvedli kus práce!!
Autorizace - super nápad a funguje to výborně (teda ještě to nemam moc natrénovaný)!! Neuvěřitelná úspora času. Jinak jsem asi omylem autorizoval i upozornění pro jiného správce Nekoukal jsem na to kdo je správce (myslel jsem, že všechno ve frontě je moje) Takže za to se omlouvám
Autorizace - super nápad a funguje to výborně (teda ještě to nemam moc natrénovaný)!! Neuvěřitelná úspora času. Jinak jsem asi omylem autorizoval i upozornění pro jiného správce Nekoukal jsem na to kdo je správce (myslel jsem, že všechno ve frontě je moje) Takže za to se omlouvám
Acer N35
2x SD 512
2x SD 512
- libor_m
- Administrátor
- Kontaktovat uživatele:
Henry
Roacher je supersprávce???
Roacher
A jak jsi autorizoval kategorii, která není Tvoje? To jsi ani nekoukal, co odklepáváš???
Roacher je supersprávce???
Roacher
A jak jsi autorizoval kategorii, která není Tvoje? To jsi ani nekoukal, co odklepáváš???
PDA: HTC HD2 - TomTom 7.916 (9192), Navigon Mobile Navigator 7.4.0 (b950)
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
GPS: Navilock BT-338, Navigon TriCeiver s modulem TMC
PNA: Mio C720, Garmin nüvi670, Navigon 1310, 2110, 2110 max, 2210, 4350 max, 5110, 6310, 7310, 8310, 8450 Live
Že je Roacher "supersprávce", jak jsi Libore vtipně poznamenal, vím už dlouho - myslel jsem, že Rossini nebo ty jsi k tomu měl nějaký důvod. Mohlo se to taky stát nějakým omylem...
Tak jsem teda Roachera "ponížil" zpět mezi "normální lidi".
Supersprávce jsem momentálně já, Libor a Rossini a pouze tito mohou nyní autorizovat záznam jakékoli kategorie.
Tak jsem teda Roachera "ponížil" zpět mezi "normální lidi".
Supersprávce jsem momentálně já, Libor a Rossini a pouze tito mohou nyní autorizovat záznam jakékoli kategorie.
To Henry (nebo superspravce) :
Vytvoril jsem na zaklade zaslanych udaju 4 nove kategorie a nevsiml jsem si, ze mam zaskrtnuto soukrome. Lze je nejak prehodit na verejne, jedna se o CZ-vyskove body, CZ-Osamele domy, CZ-Zanikla sidla a CZ-Skupiny domu+chat
Vytvoril jsem na zaklade zaslanych udaju 4 nove kategorie a nevsiml jsem si, ze mam zaskrtnuto soukrome. Lze je nejak prehodit na verejne, jedna se o CZ-vyskove body, CZ-Osamele domy, CZ-Zanikla sidla a CZ-Skupiny domu+chat
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan
MilanSu píše: To Henry (nebo superspravce) :
Co to jsou za kategorie?
CZ-Vyskove body: to je pro sebevrahy?
CZ-Osamele domy: to je pro zloděje?
CZ-Zanikla sidla: to je pro squatery?
CZ-Skupiny domu+chat: to je pro Ál-Kaidu?
Všechny nové kategorie jsou nastavené jako soukromé a pokud někdo z adminů uzná, že je to smysluplná kategorie, kterou využije více než malé množství člověkokusů, tak ji změní na veřejnou. Je to opatření proti znepřehlednění kategorií.
To Roacher: za tvou neocenitelnou činnost jsi byl degradován na králíka , čímž jsi se dostal na úroveň superpřispěvovatelů a supermanagerů poi.cz (jako třeba Milan či Baharis), kteří sice mají stejná práva na webu jako normální uživatelé, ale na vaši počest se každé ráno každý čtvrtý admin klaní na šest světových stran (východ, jih, západ, sever, nahoru a dolů) a přitom se mrská GPSkou po hlavě a předčítá verše složené ze záznamů vašich kategorií...
!ROACHER MIT UNS!
No ty kategorie mi poslal nejaky clovek a asi si s tim dal dost prace, tak jsem je sem dal. Je fakt, ze je zatim nepouzivam, jelikoz jezdim po silnici a osamele domy nejak nepotrebuji.
Nabizel jsem one osobe, ze ji prevedu spravcovstvi, ale on se pry na to neciti.
Pokud uznate, ze jsou k nicemu, tak je zruste.
Ty sidla mozna nejaky vyznam maji, ty vyskove body asi mene
Nabizel jsem one osobe, ze ji prevedu spravcovstvi, ale on se pry na to neciti.
Pokud uznate, ze jsou k nicemu, tak je zruste.
Ty sidla mozna nejaky vyznam maji, ty vyskove body asi mene
SKYPE - rippel.milan
SKYPE - rippel.milan