TomTom rozšiřuje IQ Routes na Česko a další země
TomTom rozšiřuje IQ Routes na Česko a další země
Dnes vyšel článeček p. Lutonského že TomTom rozšiřuje IQ Routes na Česko. Mě se zdá že IQ routes u nás již funguje, alespoň moje navigace se tvářila že ano - navrhovala mi jiné trasy o víkendu a v prac. dnech.
Jaký je váš názor?
http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=114035
Jaký je váš názor?
http://navigovat.mobilmania.cz/Bleskovk ... ARI=114035
TomTom GO Basic, RDS-TMC, Renault Laguna II, Samsung Galaxy J6+
Re: TomTom rozšiřuje IQ Routes na Česko a další země
Jo je to tak, dokonce i na Slovensku
TomTom GO930T
Myslím že novinka není v tom že IQRoute vůbec funguje, ale v tom že budou informace pro IQRoute aktualizovány přes MapShare.
Tedy ulice které časy pro IQRoute nemají je získají a ulice které je již mají je budou mít aktualizované.
Tedy ulice které časy pro IQRoute nemají je získají a ulice které je již mají je budou mít aktualizované.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
Mapa: Europe 930.5563
TomTom Home 2.9.7.3256
Škoda Octavia 4x4 1.8T, 110 KW
TomTom Home 2.9.7.3256
http://routes.tomtom.com/t/login
nevím jestli jsem to dal do správného tématu, ale nové jsem zakládat nechtel
nevím jestli jsem to dal do správného tématu, ale nové jsem zakládat nechtel
TT-GO 600; ver. 16.201.2572.311; europe v970.7464 (05/2016)
Praktický dotau k IQ Routes: Už jste někdo v ČR zaznamenal, že by se změnila trasa? Mám pocit, že mi to nabízí stále stejné trasy? Nebo ne?
TomTom Go 930T, Navcore 8.351, Mapa Western & Central Europe 860.3101
jo zaznamena jsme zmenu tras .... treba v Ostrave a kolega dokonce mi tvrdi ze i na Slovesnku
TomTom GO930T
Ano urcite. Driv mne to navadelo jinak nez mam zajetou a podle mne rychlejsi trasu nez byla ta programovana a nyni mne to jiz hazi tak jak si predstavuju. Na druhou stranu to 100% nefunguje a nekde to jeste "ucim"
Naposledy upravil(a) Zigac dne 6.1.2009, 6:54, celkem upraveno 1 x.
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
A dali jste souhlas s poskytováním údajů? Souvisí to?
TomTom Go 930T, Navcore 8.351, Mapa Western & Central Europe 860.3101
Nesouvisí to tak úplně. Tím souhlasem se přidáváš do skupiny lidí kteří přispívají k zlepšování IQRoute. Tyto data jsou použita právě pro upřesnění údajů IQRoute. Pokud budeš nějakým místem často projíždět, tím přesnější údaje se v budoucnu pro danou cestu objeví v mapě. Pokud souhlas nedáš, budou se data sbírat na tvé trase od jiných lidí, a nebo také vůbec pokud je to třeba nějaké zapadlé místo a nikdo tam moc nejezdí. Takže pokud bydlíš na nějaké vesnici, nedáš souhlas, a nikdo další nemá v okolí TomToma, tak vaše ulice neobsahují žádná upřesňující data pro IQRoute.
TomTom Go920 app: 9.510 + 8GB SD + RDS-TMC 4V00.010.2
TomTom Home 2.9.7.3256
TomTom Home 2.9.7.3256
Nevim jak Vam, ale dnes mi prvne behem cesty IQ routing zahlasil volbu, ze ma rychlejsi cestu nez je soucasna nastavena o 7minut a jestli chci jet podle ni nebo nechci (mam nastavene, ze to nedela automaticky, ale musi mi dat na vyber). Stalo se Vam to uz taky behem provozu? Abych zamezil spekulacim a zbytecnym dotazum tak to nebyl Nový dopravní plán RDS-TMC kvuli zacpe.
TomTom GO 910, Apl. 9.430, Boot 4.8600, RDS-TMC, Maps : Western and Central Europe v.900.4602, MapShare: XYXYXY oprav
Stalo nabidlo mi to rychlejsi trasu o 15 minut
jak lze dosáhnout tohoto nastavení?Zigac píše:Nevim jak Vam, ale dnes mi prvne behem cesty IQ routing zahlasil volbu, ze ma rychlejsi cestu nez je soucasna nastavena o 7minut a jestli chci jet podle ni nebo nechci (mam nastavene, ze to nedela automaticky, ale musi mi dat na vyber). Stalo se Vam to uz taky behem provozu? Abych zamezil spekulacim a zbytecnym dotazum tak to nebyl Nový dopravní plán RDS-TMC kvuli zacpe.
Tomtom GO 720
Navcore 8.300
Western and Central Europe 815.2003
Navcore 8.300
Menu - předvolby plánování - aktivovat IQ Routes - další - zeptat se, zda chci tuto trasu - atd.........
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754
TyTN II Kaiser, Western_and_Central_Europe_v.8.55.xxxx
Menu - Předvolby plánování - Aktivovat IQ Routes - AKTIVOVÁNO
a co dál?
nabízí pouze Dotázat se na trajekty, HOV, nezpevněné, ... nevidím nikde přepočet během jízdy
a co dál?
nabízí pouze Dotázat se na trajekty, HOV, nezpevněné, ... nevidím nikde přepočet během jízdy
Tomtom GO 720
Navcore 8.300
Navcore 8.300
-další - zeptat se, zda chci tuto trasu - atd.... To je citace té důležité položky menu.jnw píše:Menu - Předvolby plánování - Aktivovat IQ Routes - AKTIVOVÁNO
a co dál?
TomTom 910 Go, 930 GO aplikace 9.465, Europe 905.4754