E65 a instalace TOMTOMA
E65 a instalace TOMTOMA
Zdravím a prosím o pomoc
Používal jsem Tomtoma na N70 a vše šlapalo super. Nyní jsem dostal E65 takže jsem si překopíroval kartu na microSD a počítal s tím že se mi TomTOM spustí bez problému, ale ouha TT mi nejede. Poradte mi prosím
Děkuji
David (Kylon)
Používal jsem Tomtoma na N70 a vše šlapalo super. Nyní jsem dostal E65 takže jsem si překopíroval kartu na microSD a počítal s tím že se mi TomTOM spustí bez problému, ale ouha TT mi nejede. Poradte mi prosím
Děkuji
David (Kylon)
Re: E65 a instalace TOMTOMA
Musíš použít verzi minimálně 6 a pak je postup zcela stejný.
Čau
Čau
tak sehnal jsem si ver.6 a opravdu se mi tam tom tom nainstalovat. Ale pri jeho spustení se otevre jen uvodní loho tomtoma a točí se mi tam zeměkoule a dál mě to nepustí, nevíte pls někdo proč? Děkuji za každou radu
KYLON
KYLON
Ahoj, sam se Tomtom navigator 6 na E65 pouzival, takze mohu potvrdit ze to jde. Vim ze jsem take zpocatku takovydle problem mel. Vetsinou to bylo chybou umisteni map. Mapy musis mit v rootu pam. karty pak by s tim nemel bejt problem. Kdyby i presto problem byl. Zkus hard reset (*#7370#) POZOR smaze komlet vsechny programi v telefonu.
Ahoj all mám problém s GPS telefonu E65 TT6.01 jede ale nemohu rozjed vnitřní GPS bud ji nemá nebo už nevim řešil jste to nekdo PM na sneiper@hotmail.com dík případně i kro máte novjější TT6 s mapama budu rád dík moc.
¨Vnitrni GPS nepude, ani kdyby jsi se postavil na hlavu a kricel, ze jsi Bush... Musis mit externi GPS modul
K tomuto threadu si nemůžu odpustit ...
- neskutečné, jak lze vládnout rodným jazykem.
- "tak jsem si sehnal", předpokládám neznamená koupil
- neskutečné, jak lze vládnout rodným jazykem.
- "tak jsem si sehnal", předpokládám neznamená koupil
Povedena diskuze Majitel E65 ani nevi, ze jeho founek nema vnitrni GPS, jakou verzi TT muze nainstalovat (ze to je pro OS Symbian v.X.X. ani nemluve), snazi se rozjet TT na karte z uplne jineho founu a platformy; sehnal si - spravne mel napsat ukradl jsem si )
Kdyz uz jsi si sehnal tu sestkovou verzi TT, tak bys taky k tomu mel dostat navod, jak to rozchodit, ne? Trivialita s tocici se zemekouli je popsana snad na vsech forech...
Kdyz uz jsi si sehnal tu sestkovou verzi TT, tak bys taky k tomu mel dostat navod, jak to rozchodit, ne? Trivialita s tocici se zemekouli je popsana snad na vsech forech...