Plný souhlas s předchozím příspěvkem.vojta66 píše:nerad ....souhlasit.... loajální, platící fanoušek-zákazník TomTomu.... nová mapa je vlastně horším produktem....celá předplacená roční aktualizace se stává podivnou fraškou. . .
Můj názor:
pokud aktualizace mapy nepřinese naprosto zásadní změny - na mysli mám např. nově otevřené úseky dálnic a silnic 1. třídy starší např. tří, čtyř měsíců, pak vzhledem k NEPOUŽITÍ uživatelských oprav se nová verze stává HORŠÍ verzí.
Jde o zásadní marketingovou chybu TOMTOMu, která může dříve nebo později celou komunitu uživatelů MapShare doslova znechutit a odradit od oprav. Jaký má smysl kupovat si novou verzi mapy., když "stará" verze je v podstatě díky uživatelským opravám přesnější? Domnívám se, že celá reklamní kampaň na MapShare, tak jak probíhala v minulosti dostala pořádně na frak.
Otázku je třeba postavit asi takto:
Ví o tomto někdo z kompetentních, má TOMTOM zájem tohle řešit?
Pokud ne, pak bohužel jeden z hlavních důvodů, proč jsem si TOMTOM koupil padl. A zřejmě za další 3 měsíce půjde moje navigace na jeden inzertní server, aby udělala místo navigaci jiné.