garmin nuvi 200 memory full
Moderátor: freewall
Re: garmin nuvi 200 memory full
tak snad to bude fungovat.dekuji vsem za ochotu pomoct.
Holá záloha navigace nemá nic společného s firmware.freewall píše:Ještě bych ti doporučoval kompletní zálohu navigace, protože už tu byly zaznamenány případy, že ne každý update firmwaru funguje bez problémů.
No možná máš pravdu, ale někde tu plakali nad tím, že se jim to kouslo a nikde neměli předchozí stav
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Já mám taky zálohu GPS. Jen chci říct, že firmware je nahrané jinde než co se zobrazuje na PC.
Aha, tak to sorry, já myslel, když na to koukám v total commanderu a mám zobrazení skrytých a systémových souborů, tak že kopíruji prostě všechno..... no jo no, furt se člověk učí. Na druhé straně do dneška jsem spal úplně klidně s vědomím, že mám "miláška" hezky zazálohovaného a ode dneška se díky tobě hrůzou budu budit tak kolem třetí ráno, co když mi to klekne
Sygic, TT One mobile
Při každé aktualizaci FW se uloží do GPS soubor GUPDATE.GCD , když si budeš zálohovat tyto soubory s
informací o jakou verzi se jedná, bude možnost nahrání staršího firmware.
Další plus je zjistit si HwID tvé GPS, pak lze nahrávat firmware přes Updater.exe .
informací o jakou verzi se jedná, bude možnost nahrání staršího firmware.
Další plus je zjistit si HwID tvé GPS, pak lze nahrávat firmware přes Updater.exe .
Aha, jinak WebUpdater spouštím při každé aktualizaci POI´s, takže tak 2x týdně, jojo, ten update vidím
- Přílohy
-
- screen.jpg (12.54 KiB) Zobrazeno 4115 x
Sygic, TT One mobile
Předchozí stav je ti na nic a záloha taky, když třeba jako mě se GPS nuvi 200 vůbec nepřipojila k PC. Tím nechci říct, že by si uživatelé neměli udělat zálohu souborů svého nuvi. Je to sice rozumné, ale ne všelék. Jak píšeš v jiném příspěvku, že se budeš budit hrůzou, co když ti to klekne, můžeš klidně spávat dál. Tady je odkaz na lék proti buzení. Zdefreewall píše:No možná máš pravdu, ale někde tu plakali nad tím, že se jim to kouslo a nikde neměli předchozí stav
Samozřejmě všem uživatelům co mají značku Garmin.
Naposledy upravil(a) Chip.cz dne 9.8.2009, 12:16, celkem upraveno 11 x.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
, díky za dobrou "kuchařku", doufám, že ji nebudu muset použít
Sygic, TT One mobile
tak zase jako posledne.nova karta s novou mapou cn 2010 a hlasky o pameti.odstraneno vyse uvedenym navodem ted uz za 10 minut.uvidime co dal ale radeji mam v zaloze nuvi 205.holubb píše:tak jsem s tyto stranky stahnul a nainstaloval starou verzi softvare 2.90/mel jsem verzi 5.00/ a svete div se navigace funguje jak za starejch casu a hlasky se neobjevuji. .tak jsem zvedav co bude nasledovat dal.
Tak ten screenshot nahoře jsem viděl na svém starém Street pilotu, ale nuvi nemohu tak jasně najít ten firmwarový soubor "Gupdate.GCD:( Kodýle poradíš ?freewall píše:Aha, jinak WebUpdater spouštím při každé aktualizaci POI´s, takže tak 2x týdně, jojo, ten update vidím
Jediný soubor s koncovkou GCD nacházím v adresáři RemoteSW - vidím ale dva, u jednoho nějaký nesmyslný datum... , takže se domnívám, že aktuální firmware navigace je to "006B073300.GCD" - ale to se jen domnívám - jestli je to pravda ví akorát v Garminu a Kodýl
- Přílohy
-
- FW.jpg (37.28 KiB) Zobrazeno 3703 x
Sygic, TT One mobile
GUPDATE.GCD je v ve složce Garmin.
Možná je to skrytý soubor, tak najeť na Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení
a zaškrtni Zobrazovat skryté soubory a složky.
Možná je to skrytý soubor, tak najeť na Nástroje - Možnosti složky - Zobrazení
a zaškrtni Zobrazovat skryté soubory a složky.
Koukám na to v total commanderu a tam mám nastaveno zobrazit skryté i systémové soubory
- Přílohy
-
- tc.jpg (26.57 KiB) Zobrazeno 3689 x
Sygic, TT One mobile
Proč neuděláš, co jsem ti napsal?
Možná to TotalCommander nezobrazí dokud to není povolené ve Windows.
Možná to TotalCommander nezobrazí dokud to není povolené ve Windows.
O.K., poslechl jsem tě, ale výsledek samozřejmě stejný - vidím to samé, akorát mi to déle trvá než se v průzkumníku zorientuji, protože jsem zvyklý na TC. Soubory s tou koncovkou vidím jen ty, co jsem psal - v tom RemoteSW. Pro sischr mi prosím napiš cestu, kde ten soubor máš. Díky
Sygic, TT One mobile