Nefunkční NUVI 300
Moderátor: freewall
Nefunkční NUVI 300
Mám problém,když chci zapnout NUVI 300 tak se mi zobrazí akorát úvodní obrazovka ,poté načítání mapy a pak se mi to celé vypne.nejde s ním nic dělat.
- Jirásek
- Kontaktovat uživatele:
Re: Nefunkční NUVI 300
Co RESET, nepomáhá?
TomTom GO 1005T;Garmin eTrex Vista HCx; Samsung Galaxy3; PC: Win7, Win8, Android
Máš v tom vloženou kartu? Než zapneš navigaci vyndej kartu . některé karty dělaj problém
Reset nepomahá ,baterie je plná a kartu tam nemám.
Zpravidla 2 možnosti:
1) Otevřít okno a zkusit kam až doletí
2) Picodas co by servis
1) Otevřít okno a zkusit kam až doletí
2) Picodas co by servis
Sygic, TT One mobile
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
v Huawei Ascend Mate 7 Android 6.0 MM
Nenapsal jsi, jestli se ti GPS zobrazuje přes USB na PC a co předcházelo tomu, že ti to dělá to co jsi napsal. Těžko se dá potom poradit ! Pokud se tedy GPS zobrazuje na PC, tak zkus přes mapsource přeinstalovat mapu. Samozřejmě mapu zaregistrovanou a odemklou, jinak budou zase problémy.Honky píše:Mám problém,když chci zapnout NUVI 300 tak se mi zobrazí akorát úvodní obrazovka ,poté načítání mapy a pak se mi to celé vypne.nejde s ním nic dělat.
Garmin nüvi 200, Xiaomi redmi 2
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
„Má-li zlo triumfovat, potřebuje jediné: aby slušní lidé nedělali nic.“ Edmund Burke.
-
Tlačítko restartu pod anténou nestačí. Po zapnutí navigace držet displej v pravém horním rohu - objeví se hlášení o restartu - zvolit ano a jsi na Thaiwanu. Pak stačí jen vyklopit anténu. Třístovka to občas dělá.