Beru zpět co jsem napsal. Bylo to v rychlosti a šlo o můj omyl. Myslel jsem, že musím něco řešit přímo v navigaci. Později mi to došlo, to když jsem zjistil obsah struktury adresářů a souborů v navigaci. Dokuments and Settings navigace neobsahuje. Příspěvek už byl ale napsán.
Takže jinak:
Mám novou navigaci, na
http://www.navigon.com, jsem se zaregistroval (produkt mi nejde registrovat, protože se mi v registračním listu na str. 1 neotevře spodní nabídka) a na 2 roky mám možnost uprade map zdarma.Nyní jsem vyzkoušel tvůj postup. Vytvořil jsem si dva adresáře Temp a Temp2, protože uživatele za Dokuments and Settings mám s diakritikou. Program Navigon Fresh jsem nasměroval na ty dva adresáře (prázdné, bez obsahu), ale bohužel na mne vyskočilo při pokusu o uložení nastavení cest k adresářům: The old temp folder does not exist! (1006). Cestu tedy k adresářům nastavenu nemám, nejde to uložit. Nemusím do Temp zkopírovat ten soubor usersettings.xml po jeho úpravě? Nemusím tam zkopírovat i ty dva adresáře backup a settings, včetně souboru user.xml ? Nebo stačí jen vytvořit ty dva Tempy a v Dokumentech v souboru usersettings.xml jen přepsat tu cestu k adresářům Temp a nechat to tam kde to je?
Z té hlášky je zřejmé, že si Navigon Fresh někam uložil cestu k úložišti dat a to nejen do souboru usersettings.xml. Tedy je nutné to opravit i tam. Zatím mne nenapadá kde by to mohlo být.
Jinak z té 2GB karty jsem to všechno překopíroval na 8GB SDHC. Přečetl jsem si příspěvky a někdo tam tvrdil, že má na to vliv i velikost SD karty. Bohužel to nepomohlo. Co se týče souboru UpdateMe.exe, tak s tím už mám zase zkušenosti já. Krásně vidím v navigaci strukturu Windows a mohu si do přístroje instalovat další soft. Poláci na svých stránkách záležitost s UpdateMe.exe vyřešili perfektně. Nějaký šikula vytvořil menu o 3 záložkách, kdy na jedné můžete sledovat stav vaší baterie, kapacitu Flash paměti, jakož i zaplnění SD karty, na další záložce jsou pak ikony ke spouštění doplňkových programů zařízení a na poslední záložce máte ikony ke spuštění programů, které si do navigace nainstalujete. Nainstalovat si tam můžete vše, co podporuje PNA, tedy spustitelné programy z karty a samozřejmě i příslušné rozlišení. Tím získáte víceúčelové zařízení, trochu blízké možnostem PDA.