Nazdáreksokoleek píše:Ahoj,
řeším jednu uživatelskou věc, která mne docela irituje. Když mám nastavenou navigaci, tak chci, aby se mi vyhledali body zájmu v okolí trasy. Navigon to udělá, ale pouze zobrazí prvních 8 a nejde seznam posouvat dále. Chci třeba vyhledat včechny McDonadly na trase, ale i když mám nastavený filter (zobrazení) kategorie pouze Restaurace, tak to zobrazí prvních 8 restaurací bez možnosti filtrovat podkategorie. Neřešil jste to již někdo?
Díky Vlasta
Ahoj ja to zkoušel takže počas navigace když klikneš na mapku je tam možnost důležitá místa na trase - tady se mi opravdu zobrazují pouze prvních 6 bodů co nalezna (parkoviště, restaurace a pod) no rolovat to nelze ani jsem nepochopil dle jakých požadavek to vyhledává to je jedno ale pak máš možnost kliknout opět na mapku vybrat možnost průjezdný bod - důležité místo - v okolí - (vybereš kategorii - ja vybral ty restaurace pak McDonald's] no a tady se jich objevilo hodně od nejbližšího řádově stovek metrů až po tu nejdál vzdálenou 12km a mohl jsem pohodlně rolovat a vybrat tu kterou chci.